Ako oznámiť tehotenstvo chlapovi?
Ahojte, sme spolu s partnerom 4.5 roka, nedavno sme kupili novy byt a pomaly prerabame avsak je z toho vynervovany, lebo chodi na tyzdnovky a nemoze kontrolovat pracovnikov a aj sme tak dopadli lebo nam kopec veci zle spravili. cize v poslednej dobe je nervny, nie na mna ale tak celkovo. V decembri mu umrela maminka takze celkom tazke obdobie. Situacia je taka, ze babo chceme ale este sme sa nepokusali naplno, proste sa stalo, ze mi nedosla MS a na teste mi svieti ceevena druha ciarka. Dieta sme planovali plodit koncom tohto roka s tym ze buduci rok bude babo aj na svete no trocha skorej sa vypytalo na svet 🙂 neviem ako mu to mam povedat ked je teraz nervozny, neviem ako bude reagovat, dieta chce ale teraz mame v zivote chaos, bojim sa nech mu neprepne. Mam to este nechat tak? alebo iplne jednoducho mu mam naznacit ze meska Ms a idem k lekarovi alebo nejak jemnejsie? prosim poradte, mam z toho trocha stres 🙂
Normálne ňu úkaz test a hotovo. Normálny chlap je štandardne schopný pochopiť, že ak sexuje, môže jeho priateľka zostať tehotná
Práveže ak mu zomrela mama, tak toto by ho mohlo potešiť
Normalene, ved chodite spolu 4,5 roka, a rovno ho mozes poziadat aj o ruku. Byt ste si uz kupili, tak hadam mate vazny vztah.
Normálne mu to povedz. Vy spolu nekomunikujete keď je nejaký problém? Veď toto je súčasť života. Ešte nebol taký dôvod, ktorý by som sa bála manželovi niečo povedať. Je to realita a hotovo. Musí ju prijať. Ak sa na to ešte necíti/necítite, mali ste si dávať väčší pozor. Každý kto sexuje, musí rátať aj s takouto možnosťou.
Máte zrejme normálny seriózny vzťah, keď ste spolu kúpili byt, nie? O dieťati ste sa už tiež bavili. Asi to trošku zaskočilo aj teba, keď si taká neistá. Ale zas akurát prerábate/zariaďujete byt. Tak mu to povedz ako super novinku a rovno môžete myslieť aj na detskú izbu. Napr. prispôsobiť dispozíciu bytu. Nevravím, že hneď zajtra kúpiť postieľku. 😉
@heni79 ano je to este nove aj pre mna, bude to nove aj preneho. Rozmyslam, ze mu to povien az po navsteve lekara nech som si ista na 100%
Moj to vedel hned, presne vie kedy mi chodi ms a vedel, ze neprisla v ten den a to have som mala cyklus ako hodinky. Cize nedoslo o 5:00 rano a prisiel z tenisu a ja ze “ musime si pohovorit “ a on ze si tehotna ze 😀 a vyobjimal ma. Dieta sme chceli a ono to mozes planovat, ale ci to vyjde tak, ze sa rozhodnes a budete mat naozaj dieta napr v Decembri je total nahoda. Vies lepsie takto, ako sa tri roky snazit a behat po lekaroch. Bude sa tesit si myslim, konecne nejaky pozitivny impulz. Hlavne dieta prehadze obom hodnoty, moj muz ako som bola tehu, tak si nedal ani pivo s kamosmi, lebo sak cakame a co keby. Myslim ze po 4,5 roku mu musi byt jasne, ze co sa bude robit
@kiki68 nevyhodu mame v tom, ze chodi teraz na tyzdnovky tak sa moc nevidime. sme spolu len vikendy.. mam termin u lekara tak mu to poviem ked sa vrati zo sluzobky. bude mat na to 9 mesiacov stravit to 🙂
jááj s chlapmi je to niekedy poriadne ťažké... môj sa so mnou poriadne vyvadil že som zas tehotná... no čo narobíš... najlepšie povedať z mosta do prosta že ti mešká menzes...a potom už len ukázať test... mladý pán nech rozmýšľa kde spravil chybu...😉
Normalne povies. Tvoj spodny "kamos" sa pochlapil a urobil, co mal. 🙂
Vsak mu povedz, ze ako ste to skusali na necisto tak sa vam podarilo. Spravny chlap by uz mal aj vnimat, ci to jeho partnerka dostala alebo nie.
Nam sa tiez podarilo, o tyzden idem k dr. zatial este nie je vidno srdiecko. Sme spolu 4 roky, tento rok svadba, treba nam nove auto aj prerobit kupelnu a elektrinu... Nejako to bude. Ale bat sa to oznamit. No vobec
A čo keby ste si urobili nejaký pekný výlet s wellnessom. Zmeníte vzduch,priateľ sa dá do pohody a povieš mu to vtedy. Isto sa bude tešiť. Držím ti palce.
pozri aj dobry chlap vie byt niekedy nevyspytatelny a ak pod tarchou kazdodenneho trapenia zareaguje just hlupo, bude ta to este dlho mrziet 🙂 naozaj to skus tak, ze si dopredu naplanujte nejaky prijemny den, vikend, nech trosku vypne a povedz mu to tam
a gratulujem!
Ja by som z toho tiez urobila udalost a skusila to oznamit v nejakej prijemnej chvili s radostou a sirokym usmevom a peknym sposobom. Nie so stiahnutym chvostom a sklopenymi usami mu plesknut na stol test. Zacni sa tesit ty a potom vyrob nejaky pekny romanticky vecer a povedz mu ze mas pre neho uzasnu spravu, vyobjimaj ho a daruj mu nejake male topanocky alebo nieco podobne.
Podľa mňa sa poteší 🙂 Taká príjemná zmena to bude v porovnaní s tými nervami ktoré prežíva pri tej vašej prerábke 🙂 Buď v kľude 🙂

Normálne by som pred neho položila pozitívny test alebo mu povedala ze idem k lekárke lebo neprišla ms. Ste spolu 4,5roka a máš obavy mu povedať takúto vec? Ved pri sexe bol aj on a ak nepoužíval ochranu tak s takouto skutočnosťou musí aj ratat