icon

Ako oznámiť tehotenstvo svokrovcom?

10. júl 2025

Ahojte. Ako ste oznámili tehotenstvo svokrovcom? Moji rodičia to už vedia, chceme to oznamit aj svokrovcom, viem že je to skoro lebo som len v 8tt. Ale vôbec neviem ako to oznamit svokrovcom. S mojou mamou vychádzam veľmi dobre takze jej som to povedala hneď. Ako ste oznámili tehotenstvo vy? Či rodičom alebo svokrovcom?

Strana
z2
banalu
10. júl 2025

My sme im zavolali v rovnaky den ako sme to povedali mojim rodicom. Vtipne sme im oznamili, ze potrebujeme o stolicku navyse na jednej oslave, ktora vychadzala po termine porodu 😂
Kazdopadne, su daleko, a nechceli sme cakat kedy sa stretneme, kedze moji rodicia to uz vedeli. Bola som tiez v 7-8tt, samozrejme sme povedali, ze je to cerstve, a este to nechceme hovorit dalej.
Ale ked to vie jedna strana, mala by to vediet aj druha strana. To je len nas pristup vo vztahoch k nasim rodicom, niekto moze mat iny.

billy_jean
10. júl 2025

Skus im to nasprejovat na blok/dom. Myslim, ze je to originalne a nikdy na to nezabudnu a budu na vas stale spominat 🙂.

anonym_e2f080
10. júl 2025

My sme to svokrovcom oznámili tak, ze akurat prišiel muž zo zahraničia zo služobky a ja som kúpila krabičku na zákusky, ze im akože doniesol koláče 😃 a do toho sme dali fotku zo sona, hračku a papučky. Bolo to strašne milé sledovať ich výraz tváre keď to otvorili a keď im došlo, ze co to je 😁

miskakyska
10. júl 2025
autor
10. júl 2025
@miskakyska

@miskakyska o tomto žrebe som rozmýšľala ale partner hneď zatrhol 🤭 tak asi len klasicky oznámime a bez žiadneho darčeky atd

danica2711
10. júl 2025

po slovensky a na rovinu, prečo okolo toho treba robiť nejaký cirkus?

autor
10. júl 2025
@danica2711

po slovensky a na rovinu, prečo okolo toho treba robiť nejaký cirkus?

@danica2711 aký cirkus? Jasne dá sa aj na rovinu povedať, ale možno niekto chce aj prekvapiť inou formou

biba_18
10. júl 2025
@anonym_autor

@danica2711 aký cirkus? Jasne dá sa aj na rovinu povedať, ale možno niekto chce aj prekvapiť inou formou

@anonym_autor stále to bude prekvapenie si myslím ☺️

autor
10. júl 2025
@biba_18

@anonym_autor stále to bude prekvapenie si myslím ☺️

@biba_18 určite áno bude to prekvapenie, touto témou som chcela vedieť že ako ste takúto radostnu novinku zdelili, či nejaký darček, žreb, nejaké prekvapenie aleob len slova. Reakcie typu že robím z toho cirkus 🫣 ja neviem či niekto berie tehotenstvo ako bežný jav, že je to ľahké nadobudnúť a bezproblémové ale niekto máva aj problémy otehotnieť, potraty, problémy pri tehotenstve, niekto to berie úplne inak.. ja beriem u mna tehotenstvo ako zázrak ktorý sa podaril a chcem to svojej rodine oznamit nejakým pekným spôsobom, preto som sa pýtala vo fóre na tuto tému

biba_18
10. júl 2025
@anonym_autor

@biba_18 určite áno bude to prekvapenie, touto témou som chcela vedieť že ako ste takúto radostnu novinku zdelili, či nejaký darček, žreb, nejaké prekvapenie aleob len slova. Reakcie typu že robím z toho cirkus 🫣 ja neviem či niekto berie tehotenstvo ako bežný jav, že je to ľahké nadobudnúť a bezproblémové ale niekto máva aj problémy otehotnieť, potraty, problémy pri tehotenstve, niekto to berie úplne inak.. ja beriem u mna tehotenstvo ako zázrak ktorý sa podaril a chcem to svojej rodine oznamit nejakým pekným spôsobom, preto som sa pýtala vo fóre na tuto tému

@anonym_autor 🤷‍♀️ bude to pekné tak či tak ☺️

vilma7
11. júl 2025

U nás jeho rodičom vravel manžel. Ako a co povedal, netuším.
Nerobila by som z toho nejaké Haló, keďže je to len 8tt.

sisa9496
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor my sme to povedali svokrovcom v 12tt. Objednala som kartičky pre mojich aj partnerovych rodicov s napisom Máme pre Vás prekvapko a pod srdiečkom, ktoré museli zošúchať ako žreb, bolo budete mať vnúčatko. Ostatným blízkym ľuďom sme dali "darcekovy poukaz na kocikovanie", to sme si spravili sami doma. 😃

blondinka95
17. júl 2025

Aj my sme kúpili žreb, kde to vyzeralo ako keby ten kto ho zoskriabe vyhral hlavnú cenu, a hlavna cena bola se "budeš babka". Kúpili sme na sashe a dali sme to svokre na narodeniny. Ona veľmi túžila po vnucatku, mame to aj na videu ako to zotiera, najprv nechale, myslela si ze ma normalny zreb. Je to veľmi pekná spomienka pre všetkých.

autor
17. júl 2025
@blondinka95

Aj my sme kúpili žreb, kde to vyzeralo ako keby ten kto ho zoskriabe vyhral hlavnú cenu, a hlavna cena bola se "budeš babka". Kúpili sme na sashe a dali sme to svokre na narodeniny. Ona veľmi túžila po vnucatku, mame to aj na videu ako to zotiera, najprv nechale, myslela si ze ma normalny zreb. Je to veľmi pekná spomienka pre všetkých.

Tak ja som kúpila nakoniec tričko kde bol bocian s bábätkom a napísané že “uvidíme sa vo februári” a k tomu som dala fotku zo sona, zabalila som a pri príležitosti keď sme boli všetci spolu tak som im to dala 😀 svokrovci sa potešili aj si od radosti poplakali 😆

Strana
z2