icon

Ako prekonať strach z potratu v 17. týždni?

elisabetta14
5. feb 2025

Ahojte, som v 17tt, vytúžené bábätko.
Včera som skúšala angelsound a dlhšie som nevedela nájsť srdiečko, potom som ho našla, dnes sa mi cez angelsound zdá také divne, slabšie. Strašne sa bojím že o bábätko prídem, jeden potrat už mám za sebou. Rozmýšľa som, že pôjdem k doktorovi, ale čo mu poviem? Bojím sa, neviem, ako sa zabiť tohto pocitu. Problém žiaden nemám sem tak kŕče, ale tie mám od začiatku tehotenstva takmer rovnaké. Stretli ste sa s tým niektorá, ako sa upokojiť? Ďakujem

kitycat
5. feb 2025

Pokial sa chces takto stresovat do porodu, tak sa zblaznis.

Potrat je prirodzena eliminacia nezdraveho, slabeho, jedinca- to je holy fakt. Nebudem ti tu posat ziadne tutu mutu...

Kym dieta nie je na svete, tak nemas istotu a potom sa chces stresovat dalej pri monitore dychu?

Uzivaj si materstvo. Hladkaj si brucho, kup si tu rolnicku a miesto angelsounds mu radsej zvon pri uchu

michaelam2
5. feb 2025

@elisabetta14 slabsie myslis ze ho nepocujes tak hlasno ako predtym? Lebo babatko sa hybe, moze byt inak otocene a vtedy to pocujes inak. Na youtube su videa, pozri si ako to ma zniet. A hlavne klud, nestresuj sa zbytocne, nepouzivaj to kazdy den lebo sa zblaznis.

elisabetta14
autor
5. feb 2025

@michaelam2 ja som ho používala raz za čas od včera som ale úplne v strese. Nechápem prečo. Počujem ho ako na YouTube len slabšie

elisabetta14
autor
5. feb 2025

@kitycat aku rolničku?
Vy ste asi potrat nemali keď to takto bezcitne píšete

michaelam2
5. feb 2025

@elisabetta14 tak potom sa neboj, zrejme je inak otocene a preto je to slabsie.

ikonica
5. feb 2025

Presne kvoli tomu som si angelsound nekupila... Mam za sebou 3 potraty a po nich mam 2 zdrave deti... Keby som ho mala doma, vkuse by som ho asi mala na bruchu a stresovala... Takto som si povedala, co sa ma stat, stane sa. Nebudem cele tehotenstvo v strese. Akoze bola som aj tak, ale s tymto pristrojom by som bola este viac... Snazila som sa byt v klude, verit sebe i babu, ze teraz to konecne dame az do porodnice, pocuvala som lekarov a uzivala predpisane lieky...

andrea_82
5. feb 2025

Najprv mas stres, ze nepocujes, potom mas zase stres, ze ho pocujes inak, slabsie. Zajtra to zase bude, ze bije pomaly alebo rychlo... Zahod to a hladkaj brucho, mysli na to, ako si budete uzivat babo. Tiez mam za sebou viac potratov a tiez by som si angelsound nekupila. Namiesto ukludnenia to niektore mamicky este viac stresuje. Babo mas este male, staci, ze sa otoci a uz mas problem.

evcagabi
6. feb 2025

Hod to do kosa, omg 🤦‍♀️

13riska13
6. feb 2025

Toto je dovod preco som si ho nakoniec nekupila mala som zdrave babo nasledne potrat a potom opat tehotenstvo a osobne ti poviem ze strachu sa nezbavis nebudem ti tu pisat ze to bude ok ale skus to vytesnat z hlavy zamestnaj sa niecim a nemysli stale na to aj ked je to tazke hlavne si uzivaj tehu

dasim
6. feb 2025

@elisabetta14 ja ti úplne rozumiem, tehotenstvo po potrate je žiaľ poznačené neustálym strachom. Ja som si Angelsound v tehotenstve po dvoch potratoch kúpila a mne to veľmi pomohlo, snažila som sa ale veľmi neanalyzovať či počujem viac, menej a podobne, proste počula som a to bolo hlavné. Najmä kým neprišli týždne kedy som ho už cítila ale občas som použila aj vtedy keďže kvôli placente vpredu som pohyby cítila omnoho menej a slabšie ako pri dcérke.
Ak máš ale stres a pochybnosti, choď k lekárovi, nech ťa radšej skontroluje a budeš pokojnejšia. Prinajhoršom si pomyslí, že preháňaš a to ti môže byť v konečnom dôsledku jedno 🙂

lenka1801
6. feb 2025

@elisabetta14 neboj sa, tiež niekedy počujem srdiečko ako cválanie koní, nádherne a silno a inokedy slabúčko, iba také šumenie. Záleží kde je bábätko a ako je uložené 🙂

krasneleto
6. feb 2025

chod pekne k lekarovi. nic na tvojich pocitoch nie je zle. zial potrat je vec, ktoru vedome nevieme ovplyvnit ani jedna, pokial tehotenstvo zdanlivo prebieha normalne. bohuzial pravda je taka, ze aj v den porodu sa moze nieco kompletne posrat.. ale preco si kazit tehu, presla si najkritickejsim obdobim, chod k lekarovi nech ta pozrie, vysvetli mu , ze mas obavy... uistis sa , ze dietatko je v poriadku . dost zalezi aj na polohe babatka , ako srdiecko pocujes...

ivik4
6. feb 2025

A co mu povies ? Ze sa bojis a chces byt hospitalizovana alebo jak. Srdiecko si nasla.Bud rada ze je vsetko ok, ja som si tiez presla potratom a potom v 5 mesiaci dalsim . Hlavne klud

jaskolka
6. feb 2025

@elisabetta14 ja mam za sebou jeden potrat MA konkrétne. Ale podľa, mňa to kitycat napísala normálne, nič bezcitne na tom nie je, jednoducho zdravý plod sa nemá dôvod neudržat a poškodený radšej nech odíde sam. To je proste zákon prírody. Veľa urobiť nemôžeš, proste bude ako ma byť.
Zbytočne sa stresovať ti vôbec nepomôže, aj to počúvanie srdiečka je za mňa blbosť, lebo bábätko je v tom štádiu ešte malé, hocijako zmení polohu a už počuť menej a už si v strese, co je ešte horšie. Srdiečko počuješ, tak sa skus ukludnit, lebo fakt aj to budeš takto prežívať, tak budeš o chvíľku úplne odrovnana psychicky

ahhola
6. feb 2025

Tvoje obavy vyriesi len mudr.🙏

kitycat
6. feb 2025

@elisabetta14 pisem ti len ako sa veci maju.

Takato rolnicka, zvykne sa potom zasit do nejakeho mojkacika a babo ma svoj znamy zvuk okťrem mamy.

kvetinka103
6. feb 2025

pre tvoj pokoj chod k dr., normalne uprimne povedz aka je vec, ze si nemohla najst srdiecko tak nech ta skontroluje no a potom ten blud vyhod do kosa 🙈 staci ze sa babo otoci inak a uz je zvuk srdiecka slabsi.. po 12tt je iba 2% sanca ze zena potrati, tak sa ukludni, stres skodi aj babetku aj tebe

bambulka711
10. feb 2025

@elisabetta14 ja len, že tie angelsound sa neodporúča často púšťať. Zohrieva to vraj plodovú vodu a škodí tým bábu. Ani lekári nepúšťajú zvuk veľmi často a iba na pár sekúnd.

elisabetta14
autor
10. feb 2025

@bambulka711 záleží kolko ho používate ak na pár sekúnd aj keď denne je to ok. Ja ho používam tam 2-3x týždenne, ale viem že sú baby čo ho používajú viac krát za deň.
Čo znamená že sa zohrieva plodová voda? To som ešte nepočula.

elisabetta14
autor
10. feb 2025

@bambulka711 ďakujem. Pre mňa je pokojnešie ho použiť 2-3x týždenne pre svoj kľud. Ale určite nie každý deň, nieto ešte viackrát denne

naty_123
9. máj 2025
@elisabetta14

@bambulka711 ďakujem. Pre mňa je pokojnešie ho použiť 2-3x týždenne pre svoj kľud. Ale určite nie každý deň, nieto ešte viackrát denne

@elisabetta14 dobrý deň ako ste dopadli? Našli ste potom?

elisabetta14
autor
9. máj 2025
@naty_123

@elisabetta14 dobrý deň ako ste dopadli? Našli ste potom?

@naty_123 dobrý deň áno, aktuálne som 30tt

krasneleto
10. máj 2025

@elisabetta14 normalne chod k doktorovi nech ta pozrie.. nie je na tom nic zvlastne...

elisabetta14
autor
10. máj 2025
@krasneleto

@elisabetta14 normalne chod k doktorovi nech ta pozrie.. nie je na tom nic zvlastne...

@krasneleto diskusia bola vytvorená vo februári 🙂

krasneleto
10. máj 2025
@elisabetta14

@krasneleto diskusia bola vytvorená vo februári 🙂

@elisabetta14 pardon, nevsimla som si