Ako prekvapivo oznámiť tehotenstvo manželovi?
Ahojte, chcem muža prekvapiť a oznámiť mu,že som tehotná ale nič ma zatiaľ nenapadá .
Máte nejaké nápady ?
Budem veľmi rada 🙂 🙏
Ja som ho prekvapila už len tým ze som mu oznámila ze čakáme tretie dieťa . Celú noc nespal😂
@kikusenka1 😂 od radosti či,že ako sa mu to mohlo stat
Láska, som tehotná, objali sme sa, potešili, náhoda ze mal v ten narodky, hodili sme staršieho do škôlky a šli sme do práce 😊
Chces akoze nieco specialne?🙂
Ja som pri druhom vysla na zahradu a s usmevom mu povedala “ Blessed be the fruit “, tu znamu to hlasku z Handmaids Tale 😀🙈😀 zacal sa smiat, nakolko ma sam poslal kupit test. Takze odpovedal so smiechom “ May the Lord open “ 😀 Nejaka velka romantika to nebola. Pri prvom to bolo podobne.
Ja som nakreslila na magnetickú tabuľku na chladničke bociana s batôžtekom a ticho čakala kedy si to všimne a či pochopí 😀
pozri či tu nie je skupina ktorá sa tým zaoberá... sa mi zdá že aj áno...
Ja som pri nasom prvom kupila nealko sampanske a maslickou som nan priviazala tehotensky test. Muz nechapal, ze naco nam je nealko sampanske (navyse samoanske ani nepijeme), ale potom pochopil😃😃
@modrykolibrik ako sa mu to mohlo stat 😂
@vydrariecna1 ja keby nakreslim bociana s batoztekom tak by nikto neveril, že je to bocian pretože ja vôbec neviem kresliť 😂😂😂
Pri prvom dostal krabičku s ponožkami, pod nimi fotka zo sona a na vrchu test. "Príhovor" k tomu, že na našu dovolenku v decembri asi nepôjdeme, lebo ja nebudem môcť. Myslel si, že mám covid a že kvôli tomu. Bol máj 😑
Druhé som mu prišla povedať, kým cvičil. Ani neviem, čo som povedala. Niečo v zmysle, že teraz bude musieť cvičiť s malým, lebo ja idem oddychovať s druhým.
Chcela som mu to tiež najprv nejak pekne oznámiť a aj s fotkou, ale keďže mi bolo extrémne zle, brucho sa ukázalo oveľa skôr ako pri prvom, nedávala som starostlivosť o mladšieho a kým by som dostala fotku zo sona, už by vedel dávno.
Povec mu to na nový rok presne 1.1 o 0.0 a hotovo
@kikusenka1 no my tiež čakáme tretie ale tak u nás oboch to je plánované
@zuza265 áno presne
@alina765 tiež som nato myslela ale nakoniec mu to poviem na výročie ktoré budeme mať koncom mesiaca
@vkatush ja zatiaľ nevoľnosti nemám čo je dobré lebo pri predošlých 2 tehu som zvracala a to sa skryť nedalo ..tak teraz chcem výnimočné ho prekvapiť 😌 a ďakujem prekvapím ho fotkou zo sona ❤️

ahoj Fero, som tehotná 🥳
Či?
Potom samozrejme klasika - cumeľ/dupačky/topánočky a očúraný test v krabičke