icon

Ako prekvapivo oznámiť tehotenstvo manželovi?

28. dec 2024

Ahojte, chcem muža prekvapiť a oznámiť mu,že som tehotná ale nič ma zatiaľ nenapadá .
Máte nejaké nápady ?
Budem veľmi rada 🙂 🙏

janai1
28. dec 2024

ahoj Fero, som tehotná 🥳
Či?
Potom samozrejme klasika - cumeľ/dupačky/topánočky a očúraný test v krabičke

kikusenka1
28. dec 2024

Ja som ho prekvapila už len tým ze som mu oznámila ze čakáme tretie dieťa . Celú noc nespal😂

modrykolibrik
28. dec 2024

@kikusenka1 😂 od radosti či,že ako sa mu to mohlo stat

adeladulova
28. dec 2024

Láska, som tehotná, objali sme sa, potešili, náhoda ze mal v ten narodky, hodili sme staršieho do škôlky a šli sme do práce 😊

zuza265
28. dec 2024

Chces akoze nieco specialne?🙂

kiki68
28. dec 2024

Ja som pri druhom vysla na zahradu a s usmevom mu povedala “ Blessed be the fruit “, tu znamu to hlasku z Handmaids Tale 😀🙈😀 zacal sa smiat, nakolko ma sam poslal kupit test. Takze odpovedal so smiechom “ May the Lord open “ 😀 Nejaka velka romantika to nebola. Pri prvom to bolo podobne.

vydrariecna1
28. dec 2024

Ja som nakreslila na magnetickú tabuľku na chladničke bociana s batôžtekom a ticho čakala kedy si to všimne a či pochopí 😀

deti95060810
28. dec 2024

pozri či tu nie je skupina ktorá sa tým zaoberá... sa mi zdá že aj áno...

ivka2112
28. dec 2024

Ja som pri nasom prvom kupila nealko sampanske a maslickou som nan priviazala tehotensky test. Muz nechapal, ze naco nam je nealko sampanske (navyse samoanske ani nepijeme), ale potom pochopil😃😃

kikusenka1
28. dec 2024

@modrykolibrik ako sa mu to mohlo stat 😂

kikusenka1
28. dec 2024

@vydrariecna1 ja keby nakreslim bociana s batoztekom tak by nikto neveril, že je to bocian pretože ja vôbec neviem kresliť 😂😂😂

vkatush
28. dec 2024

Pri prvom dostal krabičku s ponožkami, pod nimi fotka zo sona a na vrchu test. "Príhovor" k tomu, že na našu dovolenku v decembri asi nepôjdeme, lebo ja nebudem môcť. Myslel si, že mám covid a že kvôli tomu. Bol máj 😑
Druhé som mu prišla povedať, kým cvičil. Ani neviem, čo som povedala. Niečo v zmysle, že teraz bude musieť cvičiť s malým, lebo ja idem oddychovať s druhým.
Chcela som mu to tiež najprv nejak pekne oznámiť a aj s fotkou, ale keďže mi bolo extrémne zle, brucho sa ukázalo oveľa skôr ako pri prvom, nedávala som starostlivosť o mladšieho a kým by som dostala fotku zo sona, už by vedel dávno.

alina765
28. dec 2024

Povec mu to na nový rok presne 1.1 o 0.0 a hotovo

autor
28. dec 2024

@kikusenka1 no my tiež čakáme tretie ale tak u nás oboch to je plánované

autor
28. dec 2024

@zuza265 áno presne

autor
28. dec 2024

@alina765 tiež som nato myslela ale nakoniec mu to poviem na výročie ktoré budeme mať koncom mesiaca

autor
28. dec 2024

@vkatush ja zatiaľ nevoľnosti nemám čo je dobré lebo pri predošlých 2 tehu som zvracala a to sa skryť nedalo ..tak teraz chcem výnimočné ho prekvapiť 😌 a ďakujem prekvapím ho fotkou zo sona ❤️