Ako rastú brušká počas tehotenstva?
Aka otazka taka odpoved, a skludni hormon. Ze si tehotna neznamena ze mozes urazat a byt hlupa
@anonym_d2c2b4 za to ty si extrém príjemná 👌🏼
Tieto dve čo si tu medzi sebou píšu v komentároch sa ventilujú tuším často vo fórach. Nechodím sem ani každý deň,ale keď vidím hnusné odpovede tak tieto anonymné profily to sú. Ja sa aj čudujem čo tu robia.
Ja sa slušne pridám do diskusie ale fotku dávať nebudem 🙂 ja akurát začínam 16tt a teda ja sa vôbec ani necítim ako tehotná a bruško žiadne, respektíve veľmi malé keď sa pozriem do zrkadla. Inak si normálne ešte viem obliecť rifle a iné veci čo som bežné nosila. To aj vy ste mali v 16tt ešte také "neviditeľné" bruško? Kedy začalo tak reálne rásť?
Ja sa slušne pridám do diskusie ale fotku dávať nebudem 🙂 ja akurát začínam 16tt a teda ja sa vôbec ani necítim ako tehotná a bruško žiadne, respektíve veľmi malé keď sa pozriem do zrkadla. Inak si normálne ešte viem obliecť rifle a iné veci čo som bežné nosila. To aj vy ste mali v 16tt ešte také "neviditeľné" bruško? Kedy začalo tak reálne rásť?
@anonym_d11a7a u prvorodičiek normálne, tie bruchá sú u prvorodičiek viditeľné neskôr.
@anonym_d11a7a tiež som prvorodička a do 23-24tt som nemala bruško . 🙂 Teraz som 32tt a stále ho nemám na tento týždeň nejak extra veľké ,ale už mám
Zalezi aky mas typ postavu. Ako je ulozene babo.
Pri prvom som mala brusko az niekedy v 5-6mesiaci.
Pri tretom som v 6mesiaci vyzerala na porod.
@anonym_d11a7a tiež som prvorodička a do 23-24tt som nemala bruško . 🙂 Teraz som 32tt a stále ho nemám na tento týždeň nejak extra veľké ,ale už mám
@mici88 no tak aspoň mám ešte čas kupovať väčšie oblečenie :D
Ďakujem všetkým milým babám ktoré si ma zastali a podporili, veľmi si to vážim nakoľko som nečakala že na normálnu otázku dostanem tak hnusné komentáre. A ešte viac ma to ranilo kvôli mojím prsiam kvôli ktorým by som raz určite chcela plastiku, len som odkojila 2 deti nie vždy také boli, ak vás fotka pobúrila tak sa ospravedlňujem šlo len o to brucho, ak by som vedela že je to nechutné nepridam to sem. Ešte raz veľmi pekne ďakujem za príjemné komentáre, a všetkým tehotným prajem príjemné tehulkovanie ♥️
@anonym_fde4b6 dnes tu uz bol odfoteny klitoris takze toto ma az tak nepoburilo 🤣 ale tato maminka v ocakavani to zrejme vidi uplne inak
@anonym_d2c2b4 to nemyslis vazne???😲😀
Ďakujem všetkým milým babám ktoré si ma zastali a podporili, veľmi si to vážim nakoľko som nečakala že na normálnu otázku dostanem tak hnusné komentáre. A ešte viac ma to ranilo kvôli mojím prsiam kvôli ktorým by som raz určite chcela plastiku, len som odkojila 2 deti nie vždy také boli, ak vás fotka pobúrila tak sa ospravedlňujem šlo len o to brucho, ak by som vedela že je to nechutné nepridam to sem. Ešte raz veľmi pekne ďakujem za príjemné komentáre, a všetkým tehotným prajem príjemné tehulkovanie ♥️
@anonym_autor vobec sa netrap negativnymi komentarmi...pod ruskom anonymity sa tu najde vela"hrdiniek"...za mna je to ubohe,takto zhejtovat tehotenske brusko na mamickovskom fore ...a smutne je,ze to robia zeny zenam...
To sa naozaj sem chodíte ventilovať? Žiadna žena a tehotna ,nie je nevhutna .Nechutne sú komentáre a vzdy rozmýšľam, či máte aj deti . Lebo ja by som sa za vás hanbila ako pes byt vašim dieťaťom.
Mne keď sa nieco nepáči, alebo nemám čo k tomu pisár tak nepíšem...prečo by aj ? Kopať do tehotnej ..ty vole
Za mňa je bruško väčšie, ale aj moje bolo pri tretom obrovské.
@anonym_fb6d57 máš pravdu

@anonym_autor Nepochopila som nejako čo by malo byť na tej fotke nechutné a tie komentáre akože fakt otras 🤔😔..až mi je smutno za autorku.