icon

Ako rastú brušká počas tehotenstva?

Včera o 16:15

Ahojte ako rastiete? Ja som 23tt treťo rodička termín mám v júli. Už teraz sa cítim ako vorváň😄😄

Ako rastú brušká počas tehotenstva?
Strana
z2
lia2022
Včera o 19:17

@anonym_autor Nepochopila som nejako čo by malo byť na tej fotke nechutné a tie komentáre akože fakt otras 🤔😔..až mi je smutno za autorku.

mici88
Včera o 21:56
@anonym_d2c2b4

Aka otazka taka odpoved, a skludni hormon. Ze si tehotna neznamena ze mozes urazat a byt hlupa

@anonym_d2c2b4 za to ty si extrém príjemná 👌🏼

mici88
Včera o 22:00

Tieto dve čo si tu medzi sebou píšu v komentároch sa ventilujú tuším často vo fórach. Nechodím sem ani každý deň,ale keď vidím hnusné odpovede tak tieto anonymné profily to sú. Ja sa aj čudujem čo tu robia.

anonym_d11a7a
Dnes o 08:14

Ja sa slušne pridám do diskusie ale fotku dávať nebudem 🙂 ja akurát začínam 16tt a teda ja sa vôbec ani necítim ako tehotná a bruško žiadne, respektíve veľmi malé keď sa pozriem do zrkadla. Inak si normálne ešte viem obliecť rifle a iné veci čo som bežné nosila. To aj vy ste mali v 16tt ešte také "neviditeľné" bruško? Kedy začalo tak reálne rásť?

anonym_cc3817
Dnes o 08:20
@anonym_d11a7a

Ja sa slušne pridám do diskusie ale fotku dávať nebudem 🙂 ja akurát začínam 16tt a teda ja sa vôbec ani necítim ako tehotná a bruško žiadne, respektíve veľmi malé keď sa pozriem do zrkadla. Inak si normálne ešte viem obliecť rifle a iné veci čo som bežné nosila. To aj vy ste mali v 16tt ešte také "neviditeľné" bruško? Kedy začalo tak reálne rásť?

@anonym_d11a7a u prvorodičiek normálne, tie bruchá sú u prvorodičiek viditeľné neskôr.

Strana
z2