Ako rastú brušká počas tehotenstva?
Aka otazka taka odpoved, a skludni hormon. Ze si tehotna neznamena ze mozes urazat a byt hlupa
@anonym_d2c2b4 za to ty si extrém príjemná 👌🏼
Tieto dve čo si tu medzi sebou píšu v komentároch sa ventilujú tuším často vo fórach. Nechodím sem ani každý deň,ale keď vidím hnusné odpovede tak tieto anonymné profily to sú. Ja sa aj čudujem čo tu robia.
Ja sa slušne pridám do diskusie ale fotku dávať nebudem 🙂 ja akurát začínam 16tt a teda ja sa vôbec ani necítim ako tehotná a bruško žiadne, respektíve veľmi malé keď sa pozriem do zrkadla. Inak si normálne ešte viem obliecť rifle a iné veci čo som bežné nosila. To aj vy ste mali v 16tt ešte také "neviditeľné" bruško? Kedy začalo tak reálne rásť?
Ja sa slušne pridám do diskusie ale fotku dávať nebudem 🙂 ja akurát začínam 16tt a teda ja sa vôbec ani necítim ako tehotná a bruško žiadne, respektíve veľmi malé keď sa pozriem do zrkadla. Inak si normálne ešte viem obliecť rifle a iné veci čo som bežné nosila. To aj vy ste mali v 16tt ešte také "neviditeľné" bruško? Kedy začalo tak reálne rásť?
@anonym_d11a7a u prvorodičiek normálne, tie bruchá sú u prvorodičiek viditeľné neskôr.

@anonym_autor Nepochopila som nejako čo by malo byť na tej fotke nechutné a tie komentáre akože fakt otras 🤔😔..až mi je smutno za autorku.