icon

Ako sa vnimate vy v tehotenstve ?

simiatomi125
8. aug 2018

Cele moje tehotenstvo zacalo velmi pozitivne . Bolo mi sitce par mesiacov velmi zle , stale som vraciavala . Ale okrem toho som sa citila plna energie , citila som sa krasna , vsetko bolo super . Momentalne som v 26 tyzdni uz v piatok 27 a citim sa presne opacne . Nemam problem s tym ze by som vela pribrala . Na poslednej poradni som mala o 1kg viac teraz pojdem o tyzden na dalsiu , vojdem sa do vsetkeho co aj pred tym , len sa necitim pohodlne . Necitim sa ani nejak pritazlivo pre manzela . Totizto starat sa o seba staram , kremujem sa , cvicim , neporobili sa mi ani ziadne strie . Len sa citim nekonfortne . A manzel posledne mesiace ako citi malicku sa boji sexu . Co je pre mna ako ten najvacsi trest kedze my sme to praktizovali dost aktivne 😂. Boji sa totizto ze ublizi malickej a ani moje namietky nepomahaju . Ako ine veci praktizujeme len sex nie kedze on si to nezela . Asi aj pre to sa citim tak deprimovane a tak akoby nemal zaujem . Pritom mi povie casto ze som krasna a tak , ale ja mam stale pochybnosti a cela som z toho taka smutna . Ale aby som sa dostala k pointe a otazkam na vas . Ako sa citite vy v tehotenstve ? Co vas manzel a intimnosti ? Kludne napiste vsetko co vas tiez trapi alebo na druhej strane tesi . Budem rada ak si tu skusenosti vymenime . A este teda pre zaujimavost je to nase prve dietatko .
vyhyba . Asi aj pre to som taka deprimovana , do toho tie hormony vy

Strana
z2
sense
9. aug 2018

@simiatomi125 vdaka mala ma uz 5rokov a rastie ako by sme ju polievali...

marvin1234
9. aug 2018

@simiatomi125 my sme mali to iste. Ja som sa citila skareda, muz sa ma cele tehotenstvo skoro ani nedotkol. Samozrejme po porode ked ja som mala zo sexu priam hrozu hucal vkuse...

liduska12
9. aug 2018

Ja som sa ku koncu oboch tehotenstiev citila ako taka nemotorna gula. Obe deti boli ale planovane, takze som sa celkovo tesila z tehotenstva. A muz? Pri prvej kym mi nevykuklo brusko sme fungovali bez problemov ako predtym a potom jak uz som mala vacsie brusko a mala sa hybala sa ma uz takmer ani nedotkol. Po porode sme si to do syta vynahradili. Pri druhom uz takmer od zaciatku tehotenstva sa ma skoro ani nedotkol, myslela som ze sa zblaznim z toho niekolkomesacneho celibatu, ale prezila som a tuzim este po jednom tehotenstve a babatku 😀 som asi nepoucitelna, ale ten cas tak rychlo prejde, ze clovek sa s tym vyrovna. Pri dvoch detoch je uz ale energie aj casu menej, ale tak snazime sa to nejak korigovat, aby sme boli obaja spoko 🙂

simiatomi125
autor
9. aug 2018

@sense super 🙂

simiatomi125
autor
9. aug 2018

@marvin1234 tak ja dufam ze po porode a pozberani sa po podode , bude vsetko ako pred ttm 🙂 bolo by to super

simiatomi125
autor
9. aug 2018

@liduska12 dufam ze aj my si fo vhnahradime po porode . Aj ked ten moj akoby vyslisal moje stazovanie vcera 😂😂 a stracb opadol a ja sa tesi. Pretoze dnes sa citim stastne 😍 hihi a to tak malo stacilo

miadi
9. aug 2018

musis hlavne zmenit to ako sa vnimas ty lebo ako sa citis to aj vyzarujes. Kremuj sa pri nom naha v dobrej nalade a hnet sa na teba vrhne. Ja som sa fakt len chcela nakremovat v spalni mame velke zrkadlo. Obdivovala som brusko..a on obdivoval mna. A sranda on je tak skupi na komplimenty a povedal mi ze som krasna prave ked som bola strapata s opuchnutymi ocami a citila sa mierne ako hroch. Ale krasny hroch . Alebo sa vypekni urob si selfiecka s bruskom hnet sa ti zlepsi nalada..hoci trebalo najst spravny uhol aby tam nebola dvojita brada :D Rob vsetko co ti robi radost tolko casu mas teraz pre seba to uz nebudes mat nikdy :D po porode. Mas pekne plany a predstavy ale realita je taka ze s babom su dni ked sa nestihas ani najest. Hoci hladna a stastna mama heheh ale toto obdobie ma svoje caro tak si vychutnaj kym ste 2v1

marvin1234
9. aug 2018

@simiatomi125 tak to je super, ja som mojho ledva ukecala ked som prenasala nech skusime a len sa maly pohol a bol meter odo mna 😀

deti95060810
9. aug 2018

so sexom OK, len ja som nechcela priberať....Radšej som bola hladná akoby som mala pribrať a nezapnúť moje obľúbené nohavice....

romiada
11. aug 2018

@simiatomi125 zavidim 😉 v dobrom. Ja som bola pri oboch teh. uz v 7.mes.ako tesne pred porodom.
Pri prvom teh.ma pani v rade na benzinke vtlacila s pokrikom pred cely rad ludi: preboha pustite ju lebo tu porodi. Aj som sa hanbila priznat ze mam
este 2mes.do porodu 😂 . Pribrala som za cele (obe) teh.24-26kil. Kazdu poradnu som cakala ze ma doki so zdvihnutym obocim "zdrbe" za vahu. A to som bola pred teh.normalna sportova postava - vysoka a vaha tak akurat . Vracanie vzdy prve 3 mes. Pri druhom tehu som neznasala kolegovu vonavku az do porodu. Vona noveho auta bola pre mna utrpenie (otvorene okno aj v dazdi...manzel v strehu ci mu neotyckujem palubnu dosku) 😂 pri prvom tehu chute na chlieb s majkou a redkovkou kazdy den...pri druhom nic specificke (mozno mliecne nanuky iste obdobie). Inak pri 2.teh.som 1.trim.lyzovala a jazdila do 6.mes na bicykli do prace. Pri prvom mi manzel skoro nedovolil od zac.9mesiaca soferovat...pri 2.teh. som bola schopna sa do porodnice odviest skoro aj sama😂. Chut na sex normalna. Nechut zo svojho tela velka. Hlavne ked som si ledva uz videla na špičky topanok. Pri prvom tehu som mala brucho viac do sirky (dievca) pri druhom spicate dopredu (chalan) - asi na tych tvrdeniach nieco bude tusim😀 Inak v oboch tehu som myslela posledny mesiac pred porodom ze sa pri otacani na bok (cez chrbat) uz zadusim...balik cementu bol šuvix oproti tomu. Ale mam 2 krasne deti...za vsetky tie grcacky, jazvy po sekcii a tucnotu v tehu+krcove zily to stoji 😉 Prajem Ti vela zdravia hladky priebeh a radost z babatka

Strana
z2