Ako sa vyhnúť stresu počas ďalšieho tehotenstva?
Ahojte som znovu tehotná po viacerých potratoch.
Čo vám pomohlo, aby ste boli v kľude, nesledovali sa, nestresovali sa?
Viem že to nijak neovplyvním a čo sa má stať sa stane, no ako sa blížia kontroly, tak som viac a viac nervozna či bude všetko v poriadku :/
@anonym_autor mne pomohlo rýchle sono raz za týždeň, len pozrieť, či žije.

@anonym_autor ahoj, ja som prisla o uplne zdravu dcerku predcasnym porodom🥹 takze dalsie tehotenstvo som mala neskutocny strach, ze sa vsetko zopakuje. Neskutocne panicke ataky a pred kazdou kontrolou sa to zhorsovalo a potom sste vacsi strach o maleho, kedze som sa bala, aby som mu neublizila panickymi atakmi🥹🥹🥹Na strach ti nepomoze nic.. bohuzial. Mozes len skusat zamestnat si hlavu, atd... vsetky tie rady co od okolia dostavas... ale stale ti budu myslienky utekat negativnym smerom... Ale! Psychologicka mi dala tieto rady: nevytvarat si katastroficke scenare v hlave, situaciu aj tak neovplyvnim... a iba robim strachom zle sebe a dietatku... a dalsia vec, rozdelit si tehotenstvo na male krociky(ciele). Lebo ja sim sa uz videla s babatkom v naruci a chcela som len istotu, ze to dopadne cele dobre. Tu mi samozrejme nikto nedal... Cize rozdelit si to na mensie obdobia, mylniky😊 ja som mala prvy trimester, potom 24tt, 28tt, 30tt.... Ty si to rozdel po tyzdnoch a kazdy tyzden sa pochval, dopraj si odmenu... a stale musis verit v dobry koniec😊 Drzim to prsty, ak nieco kludne sa pytaj❤️