Ako ste sa zmierili s tým, že ste tehotná?
Ahojte baby, idem sa k vam poradit. Ako ste sa zmierila s tym že ste tehotna? Keď to bolo neplánovane, nechcene a hlavne s niekym kto nieje váš partner. Prosim nesudte ma no nebol to chceny styk.. Ako sa stym zmierit, ako to prijať a hlavne oznamit doma? Doma mi verit nebudu že to nechcene nebolo. Prosim poradťe mi a pomôžte, hlavne tie ktore ste s detičkami same, alebo mate, mali ste rovnaky problem. Alebo ako by ste to vy prijali od svojich deti..tie ktore mate už staršie deti. Na potrat je neskoro nakolko som uz v 17tt. Ďakujem každej jednej
Ahojte.. idem sa vam velmi podakovať za rady, aj keď to bolo nesmierne tazke, konečne som sa odhodlala a tehotenstvo som oznamila zatial mamine a sestram.. zobrali to tak kadejak, navonok boli aj sokovane a aj sa tesili mali zmiesane pocity, no kazdopadne.. s ich strany mam podporu co som velmi stastna aj ked som to nečakala.. na ocina potrebujem este cas, ze ako mu to povedat, mamina ho nato musi pripravit..
Ja sama stale stym bojujem, no uz mi trosku spadol kamen so ❤ bavili sme sa doma o tom vsetkom strasne dlho citila som snich ze sa aj tesia.. verim v to a dufam, ze ked uvidim ze sa tesia oni ze sa zacnem aj ja, ze to skôr primem.. ďakujem vam krasne za rady a podporu vazim si to
@handmadebracelet Tak vidis, to su dobre spravy. Nie je to take zle ako so cakala 🙂 uvidis, ze ked sa babo narodi, tak bude milacikom celej rodiny ;)
@handmadebracelet tešíme sa, že to zatiaľ dobre dopadlo. Keď to povieš otcovi, tak nám daj vedieť ako to prijal. Ale keby náhodu to neprijal dobre, tak nezúfaj. Môže sa stať, že keď bábo uvidí prvý krát, tak to bude jeho miláčik a uvidíš ako sa zemní...
Ale mysli pozitívne a všetko bude dobré. Svoj osud si určuješ sama ❤🤰
@katie253 samozrejme dam vediet, aj ked sa obavam reakcie.. on je castokrat taky ze no ok couz..ale vnutri ho to zoziera a potom vybuchne ked.sa to necaka, no na druhej strane ma.aj nalady ze hned vybuchne je nevyspitatelny..
Ahojte, tak uz to vie aj otec.. a jeho reakcie boli take kadejake zmiesane, zvlastne.. vypil skoro celu flasku aby sa stym zmieril, aj ked povedal ze to potrva este dlho kym to prekusne.. vyhlasil ze si toho chlapa najde ked korona skonci a poriesi si to snim.. jeho nato najskôr pripravila a oznamila mu to mama ale musela som aj ja oficialne.. este nic nieje iste co bude dalej
@handmadebracelet Ver tomu, ze to presne tak bude, ze babo bude milacikom celej rodiny a uplne najviac u otca ;) hlavne budte zdravi.
@beata_k tak o tom dost pochybujem.. neplakal ani ked sa mu dcera narodila po 15 rokoch :D ale dakujem vám
@handmadebracelet som rada, že to máš už Z krku A je to vonku. Teraz sa už iba teš Z bábätka. ❤💙
A určite otcovi na tebe záleží, keď si "toho chlapa podá" (neuznávam, ale V tejto situácii je to pochopiteľné).
Určite je to na dobrej ceste voči tebe. Neboj sa, bábätko bude mať dedko najradšej 🤗
@katie253 ďakujem... ak by to bol vnuk bol by zrejme radcej kedze ma len 1 syna a 4 dcéry😀 no zatial to skôr vyzera na dievčatko ( zavadzal pupočnik no na 75% si je lekarka ista dievčatkom..) o.dost tazsie sa mi samej vyberaju mena...mate s tym niektora skúsenost?
@handmadebracelet sranda, ja mám tiež 3 sestry A jedného brata 😃
Takže dievčatko ❤ ja čakám chlapčeka.... Na dievčatko sme mali vybraté Ninka alebo Natálka 😊
A aké meno si predstavuješ? Nejaké slovenské, alebo skôr nejaké zvláštne, nezvyčajné?
@katie253 este to nieje uplne jasne.. skôr obycajne... kedysi som chcela lauru no uz som upustila od toho.. rozmyslala som nad vanessou doma sa to akosi moc nevidi.. ked sme citali mena nahlas aj mna aj maminu oslovilo meno henrietka.. len s nim niesom 100% stotoznena 😬🙃
@handmadebracelet a v kolkom si týždni? Určite nejaké pekné meno vyberiete...kamošky moje teraz dali napríklad mená Amália a Amélia.
@katie253 v 21 týždni.. mne sa skôr pačia take klasicke nie nejake nezvyčajne.. jedna znama ma samathu a to nieje nic pre mna😬

@handmadebracelet psychologovia online zdarma...https://www.google.com/search?client=firefox-b-...