icon

Ako utajiť tehotenstvo?

16. feb 2025

Ahojte, podarilo sa vám druhé tehotenstvo utajiť pred rodinou keď vám bývalo zle, únava a vlastne všetky príznaky ktoré je možné mať? S manželom sme sa takto rozhodli kvôli tomu že svokra nás pri prvom hneď dotlačila do toho aby sme to povedali všetkým v rodine na stretnutí a to som nebola ani v 12tom týždni. Takto to v rodine skratka chodí, nedalo sa ubrániť tak z tohto dôvodu lenže aby to bolo fér tak to chceme rovnako spraviť s mojou rodinou. Je to vôbec možné keď sa stretávame? Už teraz si musím pred mamou vymýšľať že k doktorke častejšie chodím kvôli nepravidelnému cyklu a síce to bol môj problém ale aj tak. Je možné si nevšimnúť tieto príznaky? Dokonca manželova babka a teta Už vďaka tomuto vedia. Chcela by som to udržať aspoň do apríla alebo mája. Vďaka za skúsenosti🙂

Strana
z3
gladys_07
19. feb 2025

@lulupulu to by mi bolo zasa dobre luto, keby syn a nevesta nemali tolko chochmesu, aby mi tehotenstvo oznamili osobne

lulupulu
19. feb 2025

@gladys_07 neboj, prvé dva sme im normálne oznámili, toto bolo.3

sfet
19. feb 2025

No ja som otehotnela dost neskoro, ked nikto necakal. 4 roky predtym som sice tiez bola, ale v 7 tt potratila, ale to som nikomu nepovedala, vztah s otcom dietata bol komplikovaný, ale dieta som oplakala. V tom druhom.pripade bolo dieta plánované, každému som volala hned po pozitivnom teste a o pár dní lutovala. Bolo rizikové vsetko, bola všetko moja vina. Ale je vecou každej ženy, či kedy a komu povie. Či povie hned ako to zisti, alebo nikomu nic, a odrazu sa objavi s kocikom. U nás tiez, jedna naša známa sa objavila s kocikom a každý, bola tehotná, nebolo to poznat....hlavne naša suseda mna neustále otravovala, kedy konečne budem mat dieta, nechapem preco ju to trápilo, ale Ked som ozaj cakala, to jej uniklo

marca12
19. feb 2025

Nemoze ist s tebou muz? Ked to tak velmi chces utajit,on by ta odviezol,zabavi dceru zatial. Mama nie je hlupa podla mna to uz tusi. A tehotenstvo vidno aj v tvari. Ja som si uz nieraz vsimla,ze zena inak ziari,ked je tehotna a to som este ani nevedela. Len som si pomyslela wau aka je ina ...

nurielka
20. feb 2025

Veď keď vieš, že si tehotná, tak prečo hneď utekať na gyndu, ja som zavolala kedy je najlepšie prísť, stačilo cca v 8-9 týždni, hneď akcia srdiečka, vystavenie tehu knižky, objednala ma na odbery o mesiac plus na veľký ultrazvuk a bol už 12 týžden. Aké časté chodenie, bola som tam raz.

leidin
22. feb 2025

Tak moje okolie a rodina odjakziva skalopevne veri ze som tlsta a leniva takze v podstate som ani sama uz neverila ze by som mohla byt tehotna. Zalezi aky mas typ postavy, ci sa ti viac brucho gulati alebo je take predlzene, to ak sa ta nepytaju na tvoje kramy zakryjes aspon 4 mesice aj neumyselne.

Strana
z3