icon

Ako vydržať posledné 2 týždne tehotenstva?

giulianka
21. sep 2019

neviem sa na nic sustredit, iba polihovat, nervozna som.. chvilami az depka.

mariamisko
21. sep 2019

@giulianka ja som v 30 tt otváram sa musím ležať ...som po 2 potratoch...na depku by som si aj ja nieco prečítala 😀... spomeňte si na ženy ktoré predčasne rodia a Nech vás upokojí že vaše dieťa je vyvinuté a kľudne môžte rodiť bez obáv ...

snehulienka8
21. sep 2019

@giulianka ..nerozmyslat nad somarinami, popijat cajik, pozerat serialy?

blumie
21. sep 2019

@giulianka a to sa modli aby si este neprenasala 9dni ako ja, pocas ktorych ti bude zvonit telefon 100x s otazkou: Uz? 😄.
Ale nie, drzim palce, pozitivne myslenie, nejake light cvicenie na fit lopte alebo chodza a vsetko bude super, pripadne si mozes precitat nejaku knihu napr. Psychologia pre milujucich rodicov.

nomina
21. sep 2019

Som natom podobne😌necele dva tyzdne do porodu a velmi sa bojim...okrem toho mi dal dr.na vyber ci spravime cisarsky(kvoli prvemu pred 6r.)alebo normalne..neviem co si vybrat,na nic ine nemyslim...

nicolle1000
21. sep 2019

Toto obdobie bola pre mna tiež katastrofa horšie než sestonedelie treba vydržať a vychutnávať si oddych teraz keď si spomieniem nato obdobie tak niekedy by som sa tam vrátila 🤣

izi2
21. sep 2019

Je to mozno trosku tazké obdobie pre mnohé zeny ale ja som ju skusala uzívat.posledné dni,chvíle tehotenstva,kym je bábätko v brusku, odychovat, prechádzky v tomto krásnom pocasí.trosku mi aj luto bolo ,ked som pomyslela na to,ze uz mozno uz tehu nebudem...

julinka131993
21. sep 2019

Neboj za chvíľku máš po 🙂
A všetko skončí príde Babatko a budeš si ho užívať. Myslí naň rozprávaj sa s ním hladkaj bruško.
Všetky ženy to chcú mať už po v tom štúdiu ale keď už si vydržala tak dlho tak dva týždne sú nič a môže to byť aj skôr. Držím ti palce nech všetko dopadne najlepšie 🙂

blondina_1
22. sep 2019

My mame 6tyzdnov do pôrodu a stále neviem čo robiť 😂 nevladzem už ani chodiť

miskamia1
22. sep 2019

Ja mam do konca presne 28 dni, a ide ma už poraziť. Ešte presne 4 týždne. Čoby som dala zato, aby to už prišlo 😪😀

rybka16
23. sep 2019

To má asi každá tehotná, také pocity. Nevieš sa už dočkať pôrodu, ale sa aj bojíš, také zmiešané. :D Ja som to až tak neprežívala, lebo ešte dva dni pred pôrodom som pracovala, riešila som dodanie nových matracov a postele a takéto veci, čiže hlavu som mala aspoň cez deň zamestnanú. Horšie to bolo v noci, to som nemohla spať, lebo jednak už fyzický diskomfort, všetko ma bolelo, a jednak som sa už tiež nevedela dočkať pôrodu a zároveň sa bála, ako sa vlastne postarám o to malé čudo. :D

lilyen2011
12. dec 2019

Mne na depky pomahaju filmy... som v 13tt a uz som pocula zle spravy a 2 tyzdne preplakala.. cize do konca tehu by som sa asi zbesnela... poupratuj, skontroluj vybavicku.. mozno nieco malo dokup hoc aj cez net nech mas dovod sa na nieco tesit... pozri dobry film-serial... dopraj si dobre jedlo... snaz sa nejako zabavit... pokecaj s kamoskou co ma ona nove prides na ine myslienky 😉 den ubehne ani nebudes vediet ako... p.s som pn cize domace vazenie a vzdy sa nieco najde (okrem dni kedy este kecam s lavorom haha)