icon

Ako zvládať nervozitu počas čakania na ultrazvuk?

24. jún 2025

Ahojte
Ako preckavate obdobie kym idete znova na kontrolu?
Bola som pred tyzdnom a pol u lekarky,zatial potvrdila ze tehotna som a plod je v maternici a o dva tyzdne mam prist aby skontrolovala ci bije srdiecko ale som taka miestami nervozna ci je tam vo vnutri vsetko v poriadku..Mame 6 r chlapca,toto nase druhe je vymodlene ale teda hlava mi pracuje o sto sest,ci je vsetko v poriadku,co mi povie atd atd.

cdt
25. jún 2025

Pripnem sa a velmi drzim palce!

jaskolka
25. jún 2025

Mne doktorka po prvom MA povedala,že zdravý plod sa nemá prečo neudrzat a poškodený nech radšej čím skôr odide sám. Tým som sa riadila pri ďalších tehotenstvach a bolo všetko v úplnom poriadku.

sisa9496
25. jún 2025

Ahoj, hlavne sa nestresuj, tým tomu vôbec neprospeješ... Aj keď viem, že je to ťažké... 🙈 Sama som teraz v prvom trimestri... A to čakanie na ďalšiu kontrolu je nekonečné... Ale snažím sa nemyslieť na negatívne veci.. ja idem v piatok konečne po mesiaci k dr., neviem sa toho dňa dočkať 😂 ale verím, že bude všetko v poriadku. Mysli pozitívne a skús zamestnať hlavu niečím iným 🍀 držím palce

nika_val
25. jún 2025

Teraz čakáš iba 2 týždne na ďalšiu kontrolu ale čo potom keď budeš čakať mesiac keďže na poradne sa chodí raz za mesiac. 😁
Je to dlho áno, tiež mávam také dni kedy kontrolujem kalendár že koľko ešte dní zostava. Ale najdôležitejšie je skúsiť vypnúť hlavu ohľadom tohto. Čím viac som nad tým premýšľala tým to bolo horšie. Držím palce nech sa nezblázniš 🙂

sharapaty
25. jún 2025

Treba len vydržať s myslieť pozitívne. 😊 Neskôr keď budeš cítiť pohyby, už to nebudeš takto vnímať..

any_soj
25. jún 2025

Ja som sa dohodla, chodila som každý týždeň na pár sekundové sono - len či bije srdce. Navrhla mi to sama doktorka.