icon

Ako zvládať v tehotenstve ponižovanie?

sumalee
11. okt 2022

Ahojte! Som tehotná,mam jednu skoro 8 ročnú dcérku...práve som sa vrátila z ultrazvukového vyšetrenia,ktoré robil nie moj gynekológ ale iná lekárka..tak ako ma za 2 minúty dokazala ona ponizit kvôli tomu ze som bola v strese a nepamätala si presny datum poslednej menštruácie,a este preto ze som si nestiahla nohavicky o 3cm nižšie ako som mala,tak to sa mi naposledy stalo pri prvom pôrode z ktorého mám neskutocnu traumu,ani nie tak z bolesti ale z prístupu a neskutočne arogantneho správania v najťažšich chvilach v živote...napriek tomu ze je všetko v poriadku ja už 2 hod plačem a neviem sa ukludnit prečo ma niekto potrebu ponižovat tehotnú ženu ktorá je v strese z vyšetrenia rečami typu zjavne neviete ze maternicu mate v bruchu,a ze ste totálne blbá lebo si nepamatate datum svojej poslednej menštruácie a podobne..sú to totálne blbosti ale mne to prišlo tak ľúto ze neviem na to prestať myslieť a bojím sa ďalších vyšetrenia pri nej...mate tipy ako sa obrátiť? Keďže viem ze takych ludi ešte stretnem určite,len ja som citlivá povaha a ku každému sa správam milo a potom toto nedokážem spracovať dakujem

Strana
z2
any_soj
11. okt 2022

@sumalee kuk toto, aj do budúcnosti. Super vec, nielen pre onko pacientov 🙂
https://selpers.com/kurs/pohotova-komunikacia-p...

Strana
z2