icon

Ako zvládnuť úzkosť na konci tehotenstva?

14. jún 2025

Mám necelé 2 týždne do pôrodu a chytajú ma nenormálne úzkosti až panické stavy. Mali ste to niektorá tiež? Neustále rozmýšľam nad pôrodom, či pôjdem normálne alebo cisársky, že sa niečo pokazí, že to nezvládnem atď…..

svokrinjazykmonika
14. jún 2025

Ja som tiež taká bola. Mala som plánovaný cisársky ale pre mňa lepšie ako prirodzene. Ja som sa strašne bála že zrazu budem mať dieťa. Ja keby môžem tak som stále tehotná aj 3 roky. Milovala som to bruško. Ale akože mala som aj problémy, nevoľnosti celý čas, karpálne tunely, pálila zaha. Ale páčilo sa mi to.

kiki68
14. jún 2025

Hej, ja, fuj, kazda poradna v nemocke je pre mna peklo. Rozdychavam to dve hodiny.

mtn112233
14. jún 2025

Pridavam sa.. termin o 2 týždne a každý deň si poplacem, bojim sa ako to začne ako to prebehne, bojim sa bolesti.. a pritom idem rodiť druhý krát.. po prvom porode sa žiadna trauma nekonala ale aj tak ma už chytaju depky

alison11
14. jún 2025

Skús sa niečím zamestnať knihou alebo filmami,či ísť niekam na výlet.Aj ja som mávala ale vždy som zahnala negatívne myšlienky tým,že veď aj dávno to mali ženy a zvládli a teraz je moderná doba všetko bude ok.Nezabúdaj myslieť pozitívne.

kiki68
14. jún 2025

Ja sa vobec nebojim bolesti a porodu, ja mam skor nejake akoby uzkosti a posledne dva tyzdne mi dava autoimunita strasne na frak. Ako baby, mne hrozila nejaka superbug infekcia noh, keby to hned nepodchytim, neviem co by bolo a nebolo. To bola strasna bolest a palenie. Ako uz teraz je jasne, ze budem mat na stehnach vacsie jazvy A to som sa cele tehu dobre drzala psychicky.