Akú radu by ste si dali, ak by ste sa stretli ešte ako tehotná?
Za mňa by to bolo, nekupovať parfumy do konca tehotenstva, pretože v skutočnosti smrdia 😀
zavolaj si laktačnú, ak to nepôjde
Oddychuj uži si každú voľnú minútu hh
Veru, mas pravdu.. v tehotenstve som si kupila jeden drahy parfem, avsak necakane som skoncila na rizikovom, tak som ho ani nemala sancu vyuzit. Po porode som tu vonu nemohla ani citit. Podarovala som ho svagrinej. Ale na moju obranu, chcela ho sama 🙂
Inak by som si este dala radu, aby som nepocuvala ziadne dobre mienene rady, ktore sa hrnu z kazdej strany a riadila som sa vlastnym instinktom 🙂
Daj si ku posteli rozky a vodu 😁
@martinkatinka a lavór 😨
@diewcatqoo ja som ich kúpila asi 4 a všetky sú hrozné😀
Neboj sa, nestresuj neovplivnis nic, bud to bude ok alebo sa s tym zmieris
Pri prvej dcerke, asi by som si odkázala:Poriadne si naštuduj prisatie, polohy pri dojčení, Opovaz sa dať malej cumel a nedojci každé tri hodiny ty trúba 😂 Ale aj tak som to dala 23 mesiacov, s veľkým množstvom sĺz na začiatku… Pri druhom to ide jedna báseň 😊 A este zbal sa skor ako tyzden pred pôrodom lebo budes o ten tyzden skor rodiť 😆 Ani pri jednom som nebola zbalena. Ale inak som celkom zodpovedná 🙂
Pospi si kým sa dá✌️
Nič.
Nastuduj si ako predýchať kontrakcie, prip. ak je taký kurz
vypni internej a skutocne si uzivaj kazdu chvilu a pokracuj v tom aj po porode
@martinkatinka 🤣🤣ja som mala piskoty🙈Taka som bola neuveritelne hladna ked som otvorila rano oci ze by som vrazdila🤭zjedla som pol pakla piskot a bolo hned lepsie😅🤷♀️
Nerob si idealy, nekupuj postielku a priprav sa na poriadne koliky
Procas šestonedelia nepusti k sebe svokru 🙂
Nejedz sladkosti, keď chceš cítiť pohyby 🤣🙈
Ahoj,keďže som 3×rodila cisárskym, asi by som chcela hľadať cestu k prirodzenému pôrodu. Teraz už viem,že existujú duly, akupunktúra a pod. Len neviem,či by to v mojom prípade naozaj smerovalo k prirodzenému pôrodu. Ale za pokus by mi to určite stálo.
nevymylsaj a kup ten surodenecky kocik hned! to by som si odkazala.....
Nepocuvaj debilne rady😂🙈
@tncka ja som bola taka hladna, ze som da nevladala postavit..... Aj v noci som jedavala a pritom som prve tri mesiace nic nepribrala... Nemohla som nikde ist, pokial som nemala jedlo so sebou.....
V ziadnom pripade nekup 3kombinaciu,postielku
@mtdk no ja som skoncila na rizikovom a mala som nakazane lezat, takze som to poctivo dodrziavala a nemala som moc prilezitosti vyuzit parfemy. Inak by som si ich bola nakupila viac 🙂 takto som, nastastie, usetrila dost penazi, takze vsetko zle je na nieco dobre 🙂
grckaj, papkaj, priberaj a dakuj Bohu za zdrave dietatko 🙂
@mtdk Toto je malina, bude horsie :D