icon

Čakám druhé dieťa s mužom, ktorého nemilujem

nikola85
6. jan 2023

Ahojte baby ospravedlňujem sa dopredu za gramatické chybí potrebujem poradiť čakám druhé dieťa s mužom ktorého nemilujem ale neviem od neho odísť je cudzinec a žijeme u neho v zahraničí mame spolu 3rocneho chlapca, a teraz som zistila ze som tehotná ja si myslím ze to urobil naschvál ešte mi tvrdil ze si dával pozor že neexistuje ale stalo sa, proste necítim sa na druhé babo vôbec som tu nešťastná a bojím sa od neho odísť musím sa súdiť tuná v zahraničí o dieťa ale on ma známosti tvrdý že maleho nedostanem že môžem odist ale bez neho preto sa veľmi bojím to dat na súd co ak dieťa nedostanem by som sa totálne zrútila a ci ísť na potrat alebo si nechať to druhe on chce to babetko, ale doma nikdy není robí od rána do večera a potom ide do krčmy a ešte plus žijeme s jeho rodičmi a sú úplne hnusný všetko komentujú do všetkého sa starajú zvažujem potrat ale zase to babetko za nič nemôže len potom bude ešte viac komplikovane odísť s 2detmi... Prežil niekto niečo podobné?

Strana
z2
dejka77
6. jan 2023

@veronikaszabova No ale ked si pozries datumy kedy to tu pridavala a co pise, tak to vobec nesedi. Nesedi vek prveho dietata. A prv pisala, ze ma dievca, teraz, ze je to chlapec.

kvetka22
6. jan 2023

@stellarstar to ani netreba, dole v mobile mi ponuka podobne diskusie a keď som hneď na prvú klikla, rovno to bola autorkina z minulého roka 🙂

lalenka33
6. jan 2023

Nemala si tu ty ešte 1 nick? Pamätám si 1, ktorá tu zakladala xy diskusií o super živote v Rumunsku, aká je to super krajina na život, mala xy chorôb, čo deň to iná choroba a nová diskusia a poslednú si pamätám tú, kde jej muž natrhol riť pri análnom sexe, ktorý ona nechcela...ta bola tak isto mimo, ako si ty.

lalenka33
6. jan 2023

@nikola85 odporúčam ti psychiatra a brať pravidelne lieky. V apríly 2022 si mala skoro 2 ročnú dcéru, už máš zrazu skoro 3 ročného syna...debilizmus level expert.

Strana
z2