Čakám štvrté dieťa a som z toho na nervy
Ahojte mamičky. Zistila som, že čakám 4.dieťa a som z toho poriadne na nervy...s manželom milujeme deti, ale máme malý byt a neviem si ani predstaviť, ako v ňom budeme fungovať šiesti..Posledná dcérka bola ozaj vytúžená a po nej som bola rozhodnutá, že viac detí nebudeme mať. Ale akosi sa stalo.. Bojím sa nedostatku priestoru ale aj reakcií okolia.. Už keď som čakala najmenšiu, veľa ľudí si klopkalo na čelo, že v dnešnej dobe sú 3deti veľa.. v septembri som nastúpila do práce a už mám nahlasovať ďalšie tehotenstvo.. Je tu ešte nejaká mamička, ktorá prežívala niečo podobné? Potrebujem sa s tým vysporiadať, ale neviem ako...
@majkatomiho najma ked su slobodne
@majkatomiho ahoj,u nas to iste,dokonca deti mame v rovnakom veku.😁A jedno som "vyzenila",takze boli blbe reci detto.Ci sme na hlavu,muzovi niekto dokonca povedal,ze je k... Dost nam to okresalo ľudí,s ktorými sme v kontakte,to beriem ako veľké plus.Najmenšia bude mat zachvilu rok,financne uplne pohoda,vobev nie je pravda,ze viac deti ta zruinuje,obcas robim z domu.Moja rodina sa zachovala super od začiatku,ze dalsie dieta v rodine,parada.Tiez po potratoch atd,maju pochopenie.A cudzich co do toho.Pravda, isli sme do domu.Dorabame,niekedy ma ide trafit,ale nelutujem.A bolo planovane toto miminko,ja uz som nechcela,muz ma ukecal.Jedine co ti dam menšie negativum bolo rizikove tehu,vyssi vek=horsie som to fyzicky zvladala a strašne mi bolo zle,grcala som asi do 8mes,ked tak budes mozno potrebovat svoj klud a to uz pri detoch je zložitejšie.Inak by som nemenila,sme šťastní tak ako to je a okolie ma netankuje.Moj chlap je uzasna povaha,vzdy ma na všetko vtipnu odpoved,alebo ta otvorene posle do pr.d..e a ako hanbím sa niekedy,ale rada som sa to naucila od neho.. Skratka sa na vsetkych vykasli,zijete si pre seba a na tvojej rodine zalezi,nie co povedia v práci a co si pomysli sused. Urcite to zvládneš a cim bližšie k porodu tym budes viac v pohode
@kubkovamama dakujem za podporu, no zatial je to pre mna nepredstavitelne, kazde rano sa budim s tym, ci to nebol len sen...snad si na to zvyknem a budem sa tesit z tehotenstva ako pri predoslych...
@majkatomiho pomysli si na ženy, ktoré sa márne snažia otehotnieť.....
@majkatomiho napis do Poradne Alexis.Urcite ti poradia a mas to bezplatne aj anonymne.
@majkatomiho ja som ešte 21.12. brala poslednú tabletku antiky..že si pôjdem predpísať ďalšie..hneď na to karantena....a dnes som bola u dr že 4-5. tt 🙈 takže tiež ešte rozdychavam...lebo 4. Bábo na ceste...
@arasidka123 tak to poznam presne tie pocity..😁 ale uz koncim 4.mesiac a musim povedat, ze sa uz aj tesim...kazdy den ocakavam, kedy uz budem citit pohyby😉
@majkatomiho hihi doma máš aké obsadenie? Ja dvoch chlapcov a dievčatko 😊
@arasidka123 u mňa chlapec a 2 baby...a na 90% bude 3. Dievka😁