Čakáme druhé dieťa a cítim sa ako guľka
Noo.mam dost nieze by som.nebola stastna zw.cakame druhe ale.obcas sa citim.ako gulka
Ale pocut od zrelej zeny a vobec povedat tehotnej
Ale ta roztrelilo riadne
😭😭😭😭 tak to som.necakala
Hlaska mojej svokry hlavna vec ze este druhe nie je a uz by tlacila do tretieho
Mam zienky dost citim sa ako gozula 🤦♀️😭😭😭
@anaj44 svokra je samostatna kapitola 🙈 ja som v tehu pribrala 9 kil a to som prenasala 2 tyzdne skoro, nemala som velmi velke brucho a to tiez riesila ze teda ci dost jem a nech myslim na male a ona pribrala 25 kg🤦🏼♀️ Takze aj tak aj tak je zle kto chce rypat dovod si najde kasli na vsetkych a rob tak aby si sa ty citila dobre
skús si prečítať po sebe ťo napíšeš, lebo potom sa to ťažko číta...
to ti niekto povedal že si ako guľa? ja by som mu asi niečo povedala....
ak ty tak cítiš tak už musíš len vydržať....
je každého osobná vec koľko má detí...svokra si mala rozkazovať koľko detí bude mať tak akurát sebe samej...😉
Nedaj sa tlačiť do ničoho ....
@anaj44 To sú len hormóny, pamätám si ako som asi v 7mesiaci stretla kamaráta a hovorí ze "wau, vidno ze si pribrala mamina" mňa to neskutočne urazilo🤣, nedala som to najavo ale preklinala som ho, normálne som ho už nemala rada😂😂😂. Akurát v ten deň pred tým ako som výšla do ulíc som sa asi 5 minút obzerala v zrkadle v čiernych krátkych šatách že hm pribrala som do nôh ale to si nikto nevšimne ved som tehotná mam nárok, som kocka a hotovo! 🤣🤣🤣A ten debil ma takto zranil😅. Keď sa na to pozriem spätne tak sa smejem lebo to vobec nemyslel zle. A aj kamarátka mi raz povedala ze jej aká si guľka😅 ale to ma až tak neurazilo ani pri tých hormonoch lebo ona bola silnejšej postavy. Neber to osobne, ľudia väčšinou myslia také poznámky ako kompliment, nie ako urážku...
Mne to hovoril zas svokor,furt mal blbé pripomienky,ale fakt som dosť pribrala,ale nemala som potrebu to počúvať,ale už je dobré,vaha ako pred trhu,ešte trochu spevniť...

@anaj44
Kasli na to, co si robis tazku hlavu, tehotenstvo je jedine obdobie v zivote zeny, kedy svoju postavu moze hodit na tento docasny stav a absolutne ti to moze byt u prdele. Problem nastane vtedy, ked budes 2r po porode a +10kg ako ja, z toho sa uz tazsie vyhovara, ale da sa 😃😃