Čakáme štvrté dieťa
Tak a na ceste nase 4mimi

@szdan dakujem a ako to zvladate?a aky je rozdiel medzi detickami?🥰
@leuska1991 aj ja cakam stvrte. Bol to sok, ale uz sme rozdychali.
@siska25 fuh,tak nie som sama teda. Gratulujem a v ktorom ste tyzdni?
Gratulujem 😊
@leuska1991 ja uz koncim 26 tt. Koncom novembra mam termin.
@simona139469 dakujem krasne🥰
@leuska1991
14,8,5a3
A ja vzdy vravím, že prvé je najťažšie
Druhé už dajako prisposobis
Tretie už ťažká pohoda
A štvrté to už ti ani nepríde zmena 😊
Ale ozaj, je krásne mat veľkú rodinu.
I na tých deťoch je to poznať, sú zvyknuté deliť sa, ľúbia sa a držia spolu. (i keď samozrejme sú i hádky dakedy, ale starší majú starosť o mladších, takí ochrancovia)
píšem ako mama jedináčika, ale nebolo to moje rozhodnutie, bola by som rada mala tri deti, no nedalo sa. Jedináčika treba držať na uzde, aby nemal pocit, že je stredom vesmíru, dvaja so sebou často súperia, keď sú deti tri, stále dve špekuľujú, ako vybabrať s tým tretím, až pri štyroch deťoch konečne nastáva v rodine rovnováha a kľud. Veľa zdravia a pokojné tehotenstvá maminy. ❤
@elizabet173 dakujem,krasne napisane a velka pravda🥰
@szdan ja mam 10,9a 5mesiacov a teraz znova tehu😉🥰🥰🥰
@siska25 a co to bude?😊
@leuska1991 kukla som tvoj profil
Ja mám najmenší rozdiel 2r2mesiace. Ty budeš mat väčší zaberak 😊Ale starší pomôžu a pán Boh zaplat za súrodenecké kočíky🙏 mne stačil skate, ale i ten bol veľká pomoc, najmä v obchode
@szdan ved toto. Takto isto sa mi to stalo pred 9mi rokmi,mala mala 4mesiace a otehotnela som. Teraz ma maly 5mesiacov a zas sa sa to stalo. Ale nech je zdravucke,takto to ma byt. Clovek mieni,Pan Boh meni🥰🥰🥰
@surama som dost v soku,ze sa to takto rychlo podarilo. Sa nestiham spamatat z porodu a hla som zas tehu,ale tesim sa,mozno sa zadari dievcatko🥰
@leuska1991 máš to super. 10,9 spolu to sú taký kamosi a teraz 5 mesiacov plus malé v brušku. To malé 5 mesačné bude ma ť super parťáka. Lepšie ako tri. Vždy je lepšie mat parný počet.
@annamalaga dakujem🥰
@leuska1991 tiež si myslím, že je super, že aj mladšie bude mať parťáka, keď starší už budú lietať po diskotékach a naháňať frajerky.
@elizabet173 dakujem🥰
@leuska1991 ale šieste by som ja už asi neplánovala len preto. aby malo piate parťáka😉.
Ja mám 11r, 1,5r syna a 3m dcéru. A dve "zdedene" po priateľovi 😁 mám teda 5 deti a je to sranda. Ráno jedia, naobed jedia, večer jedia ..medzitým žerú 🤣🤣🤣 moje nervy 🙈
Najzlatsie dve najmenšie, oni sa ešte dajú ohýbať 😉
@tosomja obdivujem take zeny ako ste vy😍
@leuska1991 haha, a ešte som výškou podobná im 😁 som ako ich sestra. A priateľ je skvelý otec, keď je doma, všetky deti sú na ňom nalepené a ja sa zbožňujem na nich pozerať 🥰
A takto uspavam moje dve najmenšie 😁
@leuska1991
@tosomja moja teta mala sedem....náhoda je sviňa, počas jednej zimy si obaja zlomili nohu s rozdielom pár dní. Takže obaja rodičia noha v sadre a sedem detí....sestra otca si zobrala neplatené voľno a nabehla k nim. Z jej rozprávania viem, že ešte po návrate domov sa jej snívalo o varení 😍 Že im raz po raňajkách dala každému banán, vyhodila ich von a zamkla dvere, že do obeda nič. Že záviny prekrajovala pre chalanov na polovicu, bolo zbytočné ich krájať. Už sú všetci dospelí, majú svoje deti a nádherné vzťahy.
@elizabet173 ja som z 9.deti 🙂 najstarší brat je o 20rokov starší a najmladšia sestra je o dva roky mladšia odo mňa. A mama bola na nás sama.
Ja myslím či 3 alebo 4 deti je jedno..to už tak všetko samo ide..máme 3, štvrté už nedáme kôli veku.

@leuska1991 blahoželám. Aj my máme 4 😊