Čakáme štvrté dieťa
Tak a na ceste nase 4mimi

@elizabet173 tiež by sme chceli 3 ale máme iba jedno.Nedarí sa už dlho.Tíško závidím tým ktorí majú viac detičiek, samozrejme v dobrom.
@leuska1991 budeme mat tretieho chalana. Dcera to doma uz oplakala, ked sme jej to povedali. Velmi chcela sestru.
Gratulujem,aj my mame 4deticky ,ocakavane vytuzene ,je úžasné mat velku rodinu a da sa to zvladnut len s davkou velkej trpezlivosti a lasky.Drzim palce♥️
Ahojte, my po 3 dievcatach cakame v novembri chlapceka a je to uzasne byt po 10r opat tehotna. Akurat sa citim dost nemotorne a priprala som najviac, ale co uz chalanisko potrebuje vela miesta. Vsetci sa velmi tesime
Zavidim... vam vsetkym, co cakate stvrte... a blahozelam 😘
@maresama dakujem,drzim palce,aby sa aj Vam podarilo🥰
@leuska1991 dakujem, len to by sa musel stat zazrak, lebo manzel uz nechce a vek tiez nepusti. Ale nestracam nadej.
Pridavam sa k vam baby, @leuska1991tiez cakame neplanovane 4 dietatko a taktiez mam termin koncom novembra ako @siska25 😀
mame 3 chlapcov a napriek soku, aspon jedno male potesenie a malo by to byt dievca 😊 (snad sa nic nezmenilo 🙈)
@lilijana zial to u nas nevyzera dobre,pravdepodobne mimomaternivove🥺zo srdiecka Vam gratulujem,nech ste zdravi🥰🥰🥰
@leuska1991dakujem🙂
och to mi je luto 😔 ale este to nie je 100% ,ci? Treba to brat tak,ze vsetko sa deje z nejakeho dovodu, nic sa nedeje len tak ,no napriek tomu velmi drzim palce,aby to nebolo to mimomat. ✊
A stale sa mozete pokusit o dalsie,ak po nom budete tuzit s pocatim u vas problem zrejme nieje 😀
@lilijana nie je to este na 100%,sleduje sa krv aj na ultrazvuku. Akurat idem ku gynekologovi,tak v kutiku duse dufam stale nieco uz uvidi na uzv,ale velke sance nemam. Bude ako bude,musim sa z toho nejako dostat. Ale mam doma veselo,kedze deticky sa uz budu ucit,ja s nimi. A malinky je este take babuliatko 6mesacne🥰
Budem asi jedina ale ja by som to nechcela max tri ale aj to je vela, neviem si predstavit to financne zvladnut, radi cestujeme kade tade a uz teraz je to financne tazke a kebyze mam 4 deti tak im more asi ukazujem iba na obrazku, ako tk zvladate? Napr mne zlmrel otec ked som mala 12 a sestra 15 mama ostala na vsetko sama, kadernicka uver velky dom ,,mala 33rokov viete ako drela ako by zvladla vsetko ? Moze sa vela roznych situacii s ktorymi clovek nerata napr aj korona a co potom, nedam detom zimne boty lebo nemam peniaze?? Ci ako to zvladate? Prosim reci ze pan boh mi pomoze si nechajte
@andrea_prestastna tak ak by sme konkretne my nemali financie, tak 3 deti a stvrte na ceste nemame. Nase deti chodia na dovolenky, boli sme aj pri mori, chodime na vylety, deti maju kruzky, dvom sme platili sukromnu skolku, kedze su zdravotne znevyhodneni. Mame dom, auta, chidime normalne medzi ludi. A ano muzovi sa moze nieco stat a ja zostanem sama, prave preto mame poistky a rezevu, aby som prve roky zvladla. Teraz to nepisem, ze sa chvalim, len mi z toho tvojho prispevku prislo, ze deti viacdetnych rodin, automaticky nemozu mat to, co jedinacikovia alebo dvojdetne rodiny.
@siska25 to som rada ze to mas takto pekne aj do buduca vybavene vacsinou co poznam z viacerymi detmi nema takto buducnost premyslenu a jedina ich odooved je nejak bolo nejak bude alebo ved pan boh vzdy pomoze preto sa pytam, drzte sa cela rodinka
@andrea_prestastna my cakame tiez stvrte a zatial vsetky 3 deti sa maju svetovo, Tak ako pise siska25 aj nase deti chodia na dovolenky alebo tabory, chodime lyzovat, maju vreckove, s manzelom si doprajeme raz mesacne dobru veceru, ked neboli obmedzenia chodili sme na predlzene vikendy sami bez deti napr Londyn, Barcelona. Teraz sme boli "len na Balatone" Momentalne nevarim som v 33tt a nakolko sa dvihla strava v jedalniach tak si stravu v tyzdni objednavame. Cenovo o nic drahsie nevyjdem. Deti si vedia vazit aj pouzite oblecenie a ja sa nehanbim nieco aj kupit z bazara, prijat zadarmo od znamych ci susediek alebo swapnut, - vymenit, ale nosia aj znackove co si nasetria alebo na sviatky dostanu. Mame RD, zatial 4i Bungalov, neuvazujem ani o extra velkej zmene lebo starsie pojdu coskoro na strednu a izba sa uvolni. Na stare kolena mat na tarchu 6-7izbovy dom mi pride zbytocne. Cize vieme si aj dopriat a vieme aj setrit, pozname hodnoty jeden druheho a riadime sa heslom ze NEROB SI STAROSTI A ŽI, lebo ked budem mysliet na to ze co by bolo keby....a stale v strachu tak aj tak to neviem zmenit alebo ovplyvnit co sa stane. To ze ty si to nevies predstavit je uplne v poriadku, nikto ta za to nesudi, ty musis byt stastna a ver ze su medzi mnohopocetnymi rodinami aj uplne v pohode zabezpeceny rodicia a nie len same pripady odkazane na socialku 😀
@froschka velmi pekne zhrnute dakujem za nazor som rada ze sa to takto aj da
@lilijana ako sa mate?v ktorom ste uz tyzdni?ja som opat otehotnela po biochemickom🙏
@leuska1991 ahoj, takze to bolo to biochemicke ☹ skoda, ale na druhej strane opat radost 😊 uz snad z normalneho tehot. 🤗
Som 34tt+1 ,dnes som bola akurat na poradni, jedine mi vypisal matersku ,pocuval srdiecko a opat o 2 tyzdne poradna s vyterom aj s utz. a potom uz ctg-pasy v nemocnici... ale uz je to na mna vela,no musim vydrzat 🤷♀️ ty si v ktorom tt? Vsetko o.k.?
@lilijana tak tusila som uz pred tyzdnom,ze som tehu ale testy boli este nagativne,az 3dni pred ms mi ukazal clerblue +1-2🥰takze som 4+2momentalne este len. K dokimu sa ponahlat nebudem,ved aj tak nic neuvidi. Tak za 3tyzdne. Ale som velmi stastna,sice moja rodina,ked sa dozvie tak neviem ako zareaguju,stvrte to bude uz. Ale ved to dieta budem vychovavat ja a nie oni. A co to bude?mate dvoch chalanov som pozerala🥰
@leuska1991 tak blahozelam,ze to vyslo a prajem aby vsetko uz dopadlo dobre 🙏 a co sa tyka rodiny,tu neries, aj ked viem,ze to zamrzi(poznam to 😕) ale ako si napisala starat sa budete vy,nie oni...
My mame 3 chlapcov a teraz (i ked my sme uz neplanovali) to bude dievcatko 🥰
Akoze, mam viac obav ,ako radosti, ale uz nejako to dam/e 🤷♀️
A z nejakeho dovodu to tak malo byt,tak verim ze bude dobre 🙂
@lilijana tak 3chalanov?jeej no super,a teraz dievcatko tak gratulujem,prajem Vam vsetko dobre🥰
@leuska1991 dakujem 🥰 aj tebe zelam vsetko dobre a aby to bolo to ,co si najviac zelas 🤗

@tosomja krasny ste🥰🥰🥰