Ďalšie tehotenstvo hneď po roku
Dobrý deň mamičky, prosím poraďte mi neviem čo mám robiť. Mám dve deti prvý má 4 roky druhý len Rok a som zase v tom , dávali sme si pozor a ajtak sa to stalo . No ale k veci rozhodli sme sa s manželom tak že to dáme preč lebo to už nezvládneme a hlavne ja nie keďže manžel chodí do práce chodí domov až večer a niekdy ide aj na týždňovky. Ale je nám to ľúto ja som aj plakala že si zabyjeme decko keď sme vychovali druhé vychováme aj tretie. Ale niekedy si myslím že to nezvládnem som rada že malý má už rok a zachvilu už bude chodiť. Mali ste niektorá hneď po roku ďalšie a ako ste to zvládli?? Zvládnem to ?? Ešte dodám papiere mám už vybavené a pondelok idem na pred operačné som 7 týždňov. Fakt neviem čo mám robiť. A už hneď si chcem dať ochranu antikoncepciu aby som to už viac krát nestalo.

Ja som mala 2,5 ročného syna.1ročnu dcéru keď sa nám narodil 3syn do roka..Do 3 rokov 3 deti 😁A zvládli sme to.Ked dcéra mala 3 mesiace zistila som ,že som tehotná .Tiež som zažila prvotný šok.Aj som si poplakala.Po mesiaci mi začalo štrajkovať dojčenie a výsledok sa dostavil 😊 // Ale ďakujem Bohu ,že ich máme. No a nebola to konečná 😁😊 Teraz ich máme 5 deti .Najstarší ma 16 a najmladší už 9 😊 Verim,že sa rozhodneš správne. 🙂