icon

Druhé tehu po dlhodobom váhaní a snažení

22. jún 2023

Ahojte, som 2krát tehotná.

Prvé dieťa vymodlene, je to môj svet..

2,5 roka som v práci, kde to je nanič, chcela som reťazovu MD, no nešlo to.....a zrazu keď už nečakám- bum.....musím sa však priznať, že počas toho obdobia sme veeeeelmi s mm rozmýšľali, či ideme do druhého.

Aj s jedným je roboty vyše hlavy.

Prišlo to však v poslednej chvíli, mam 34 rokov.
(LIMIT som mala 35 r.)

Prvý týždeň som skoro odpadla od strachu ci to dáme, teraz sa teším.

Ženy, buďte úprimne a prosím napíšte mi realitu na čo sa pripraviť, vďaka.

martinka13
22. jún 2023

Ja som mala 28 keď sa mi narodil syn. Chcela som tiež že za 3 roky ďalšie, druhé tehotenstvo však skončilo tragicky. Po 6 rokoch po synovi (skoro na deň) sa nám narodila dcéra. Je to úžasné a určite budeš šťastná, keď budeš bábätko držať v náručí. A hlavne Tvoje staršie nebude jedináčik. Toto bol dôvod, prečo som sa ja odhodlala na druhé aj po tej zlej skúsenosti. Aby mal syn súrodenca.

mirkava
22. jún 2023

Priprav sa na to, že budeš mať dve 😉😁

petko81
22. jún 2023

Ja mám 34 a čakám tretie
Máme 10 ročného a ročnú slečnu 🥰

alison11
4. júl 2023

Ja mám 2roky a 9mesiacov medzi synmi a medzi nimi mi odišli 3 v 5-6tt keďže bez liekov neviem vynosiť a mala som mať o 4,5roka po druhom ´dalšie v 31rokoch,žiaľ v 10tt som musela na kyret nebilo srdiečko.A po prvom pôrode som po 6tonedielke na kontrole dostala informáciu že viac už mať nebudem ke´d som čakala druhého syna som preplakala,lebo som ďalší potrat zažiť už nechcela bála som sa pri 3ťom som mala riadne pôrodné bolesti pri spontánnom potrate neželám to nikomu,nakoniec bolo všetko ok až okolo 3tieho mesiaca som sa začala na neho tešiť a brať to tak,že tento krát to vyjde a nedala by som ho za nič rodila som v 27rokoch.Moja mamina sestru 3tie rodila v 33roch aj svokra švagra.Moja starká v 36tich mamu 4tú.Omladnete z bábätkom 🙂 Nič lepšie ako dať súrodenca prvorodenému niet ver tomu 🙂 Aj keď sa vadia už majú za 15dní 12rokov a mladší mal 9rokov začínajúca puberta ale sú tu jeden pre druhého majú sa radi 🙂 Držím palce aby všetko bolo ok 🙂