icon

Hľadáte podporu ako prvorodička? Pridajte sa!

7. jan 2024

Ahojte je tu nejaká budúca mamička ktorá sa tiež cíti sama nemá sa komu zdôveriť a rada by našla nejakú tehotnú s ktorou sa môže porozprávať a hovoriť si tehotenské veci a podporovať sa.

lucckak
7. jan 2024

Ahoj, ja som sa presne tak cítila a na odporúčanie kamošky som sa pridala na fb do skupinky, kde sú baby, ktoré rodia v rovnakom mesiaci, čiže sme všetky cca v rovnakom týždni a je to fajn byť v takej komunite, poradiť si a hlavne mam pocit, že neotravujem rodinu, bezdetné kamarátky alebo proste hocikoho koho moje výlevy nezaujímajú.😄 Ale kludne mi napíš, ja som doma a nudím sa, tak rada preberiem veci zas s niekym iným a hlavne s prvorodičkou ako ja.😊

luciaruz
7. jan 2024

Ja som tiez prvorodička. Kľudne si ti mozeme popísať. Ja mam našťastie veľa blizkych kamaratiek s deťmi, čize mam sa na koho obrátiť keď mám podla mna stupídne otázky 😄 ale chápem tvoj pocit. Cítit sa sama je hruza 🫤

suzi248
8. jan 2024

Ahoj aj ja som na tom tak isto, kľudne sa mi ozvi. 🙂

melaniiiiia
8. jan 2024

Ahoj 🙂 ja som na tom rovnako. Tak ak chceš, napíš 🙂

tamta
14. jan 2024

Autorka, zadaj si na konovi datum pôrodu a hodí ta do skupiny, kde su zeny v rovnakom štádiu tehotenstva. Určite tam budu aj prvorodicky. Vsetky obavy su v poriadku a bude dobre, ked budes mat tieto pocity s kým zdieľať. Gratulujem k tehotenstvu, všetko bude v poriadku ❤️