icon

Hormóny ma ničia

27. nov 2025

povedzte mi zeny ze mi je*** a nech sa dam liecit lebo inac to nedam
toto cele
kludne ma tu ukamenujte pretoze ja to asi aj potrebujem!! po 10 rokoch snazenia bum!! tehotna 10 rokov sa bojim ze ako to dam lebo som uz raz potratila ze mne ten strach v tehotenstve neurobi dobre a veru ten strach je velky a uplne zbytocny beriem utrogestan hormony so mnou nabijaju doslova mam pco a podla mna moje telo tieto hormony nepozna ja som v zivote nemala
normalny cyklus atd najprv som zacala
neznasat manzela doslova mi lezie na nervy ze sa ma dotknut nemoze stale som nervozna lebo z dna na den som prestala fajcit manzel je podrazdeny zo mna podla mna az prehnane a my sa nevieme realne tesit ze som konecne tehotna do toho a teraz sa dezte ja som si zacala pisat z jednym muzom on vie ze som zadana nejde o nic. nic sexualne ziadne stretko len proste bezne veci je to asi jediny clovek na ktoreho nemam nervy ale teraz ako mu povedat ze my si pisat nemozeme priznat sa ked som zacala
su to 3 dni a akosi mi to pomaha zabudnut na tehotenstvo strach z neho a celkovo proste velmi mi to pomaha psychicky len tak mat u ik z reality neriesit ofucaneho manzela v kuse urazeneho a podobne len viem ze to Nieje spravne a vobec neplanujem manzela podviestt aj ked toto tiez nieje uplna vernost a v zivote sa mi toto nestalo povedzte preplo mi alebo co sa deje co s tym robit ja si uvedomujem ze to musim ukoncit to pisanie doma sa ukludnit a zacat verit mojmu babatku ale tak to vsetko co sa deje to ide tak samo a neviem to ovplivnit.

anonym_dcba12
27. nov 2025

Skusila by som psychologa. Nepises, v ktorom si tyzdni, ale ano, mozu to byt hormony a moze sa to aj dost zhorsit casom. Tak aby ste to spolu prezili v zdravi

autor
27. nov 2025
@anonym_dcba12

Skusila by som psychologa. Nepises, v ktorom si tyzdni, ale ano, mozu to byt hormony a moze sa to aj dost zhorsit casom. Tak aby ste to spolu prezili v zdravi

@anonym_dcba12 na zaciatku tehotenstva v 7tt zase my sa ako nebijeme alebo co 😄len proste mne prepina manzel sa nie vzdy udrzi a tolko reci ma ze ja proste to nedavam… fakt som podrazdena a to pisanie ?? unik z reality zabavka aby som sa nepozorovala:. lenze to nemoze
pokracovat aj ked onnic nejde ja somm si to takto fakt nikdy nepredstavovala. ale myslim
si ze nepotrebujem
psychologa…

kiki68
27. nov 2025

@anonym_autor neboj, kym sa nechces vesat na jablon ako ja, tak je este dobre 😀😂🙈 Tie hormony su drsne

januska12323
27. nov 2025

Namiesto cudzieho chlapa píš kamoške alebo tu na fórum. Ešte len budeš mať nervózneho manžela keď sa to dozvie.

anonym_c25e4d
27. nov 2025

@anonym_autor v prvom rade by som okamzite ukoncila pisanie. No a v druhom rade skus sa trosku ovladat. Ja viem ze hormony su hrozne a je to tazke. Ale takto si znicite vztah skor ako sa dieta narodi. Chlapi tiez nie su povinni vydrzat vsetko len kvoli tomu ze “hormony”

doriiis
27. nov 2025

Ako sorry, ale v poriadku nie si.
1.10 rokov sa snažíte a prestala si fajčiť až teraz? Pol roka trvá telu kým sa zbaví nikotínu.
2.Miesto sústredenia na svoje zdravie, tehotenstvo a manželstvo si dopisujes s iným typkom. Reči o nepodvadzani si nechaj. Myslíš na to, to je jasné. Emocionálna nevera je tiež nevera. Takže ideš na to super.
3.Bolo koze dobre,...

cimage
27. nov 2025

Nie jeden par sa po tolkych rokoch snazenia nakoniec rozisiel, ked zena otehotnela, alebo po porode. Si len na zaciatku, mala by si sa setrit a nesposobovat si dalsi stres pisanim s inym chlapom. Plus to fajcenie, neviem ci je ok skoncit hned naraz. Bud si to mala riesit uz pocas snazenia, alebo prestat postupnym znizovanim davok. Telo ma co robit s tehotenstvom a plus do toho stres z nedostatku nikotinu. A to ja som odporca fajcenia aj bez tehotenstva.

anonym_31a089
27. nov 2025

Pozri, co bolo, to bolo a bodka. Ides dalej.
Nevyhovaraj sa na hormony, si predsa dospela osoba, musis si povedat, ze sa mas ovladat. Najblizsie mesiace a aj po porode, vzdy budu hormony rozhadzane, aj ked budes kojit.. plus ti bude mozno zle, budes nevyspata, hladna a milion dalsich veci. budes hucat aj na dieta, ostatnych?
Prijmi novu situacii, nove telo a ukludni hlavu. Nevypisuj cudzym chlapom, najdi si psychologicku (aj online, napr ksebe.sk) ak nemas s kym v okoli o tom hovorit.. toto je zla cesta na akej si..
Ne h uz dopadne ako to dopadne s tehotenstvom, proste zivot sa meni. Si este velmi kratko tehotna a uz takto skaces, neovladas sa.. zijes predsa normalny zivot dalej nech bude ako bude

terry658
27. nov 2025

@anonym_autor hormóny vedia s človekom pekne zamávať. Každý to prežíva inak.
Pri prvom tehotenstve to bol aj pre mňa záhul. Muž mi vlastne vadil v každom tehotenstve na začiatku. To prejde.
No aj ty musíš byť trošku ústretovejšia a ak vybuchneš tak sa ospravedlniť hneď jak vychladneš. Nepokaz si manželstvo pre pár mesiacov.

bluka2
27. nov 2025

To nie su hormony, to je abstak

marca12
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_dcba12 na zaciatku tehotenstva v 7tt zase my sa ako nebijeme alebo co 😄len proste mne prepina manzel sa nie vzdy udrzi a tolko reci ma ze ja proste to nedavam… fakt som podrazdena a to pisanie ?? unik z reality zabavka aby som sa nepozorovala:. lenze to nemoze
pokracovat aj ked onnic nejde ja somm si to takto fakt nikdy nepredstavovala. ale myslim
si ze nepotrebujem
psychologa…

@anonym_autor To si pis,ze to nemoze pokracovar. Namotas sa nanho a znicis v sebe vsetku lasku k muzovi. Si sa zblaznila na stare kolena? Budes matkou,tak sa spravaj zodpovedne. Ked nevies,co so sebou,porad sa s gynekologom,objednaj sa ku psychologovi. Len si prosim ta,nevypisuj s chlapmi. Tebe by sa pacilo,keby si nuz teraz vypisoval so zenami?
Ty si neuvedomujes,aky dar ste dostali???? A vsetko ides znicis spravanim ako rozmaznane soplave decko.

kitycat
27. nov 2025
@doriiis

1.10 rokov sa snažíte a prestala si fajčiť až teraz? Pol roka trvá telu kým sa zbaví nikotínu.
2.Miesto sústredenia na svoje zdravie, tehotenstvo a manželstvo si dopisujes s iným typkom. Reči o nepodvadzani si nechaj. Myslíš na to, to je jasné. Emocionálna nevera je tiež nevera. Takže ideš na to super.
3.Bolo koze dobre,...

@doriiis uplne suhlasim

loliki
27. nov 2025

@anonym_autor Veľká pravda tehotnej ženy: Moje telo si so mnou robí, čo chce. 🙂 Rozum ti ešte funguje, keďže si napísala, že si to uvedomuješ. Preštuduj si, čo by ťa mohlo ukľudniť. V tehotenstve sú na ukľudnenie a mierne vyrovnávanie hormonálnych výkyvov vhodné najmä medovka, mäta, lipa, levanduľa a harmanček – vždy však v primeranom množstve a po konzultácii s lekárom.

autor
27. nov 2025

dakujem zeny za ukamenovanie a poriadne kvapky 🤣 nebudem sa vobec… vyhovarat na nieco co nema zmysel ano… je to moja hlava plus hormony robim to co nemam hovorila som si ved je to take ze si popiseme hodku denne bezne o zivote…. nic konkretne vazne ziadne flirtovanie… nerobim nic zle ale aj tak mam vycitky zvlast teraz ked som tehotna tak ked som nebola bolo vsetko ook ani ma to len nenapadlo viac menej cely nas spolocny zivot bojujeme aby sme
mali dieta 10 rokov je to aktivne snazenie a to sa bavime o ivf iui atd… a ostatne roky tuzili sme skusali prirodzene a nic cize ano cely zivot tuzime od kedy sme spolu. a odrazu ked to prislo tak to bol premna celkovo velky sok radosti strachu a odrazu mi ako keby preskocilo ze som na tolko chcela “ zabavku “ aby som nemyslela na Tehotenstvo az som nasla len nevhodnu.. uvedomujem si vsetko a vo vsetkom mate pravdu mozno aj to fajcenie bolo zle ze som z dnana den prestala neviem ale takto to nepojde dalej musim sa dat do kopy… snazim sa fungovat nehadat nerozculovat sa… ale proste moja hlava ako keby nefungovala a mam pocit ze tie hormony posobia tak ako keby namna puberta isla verim ze to prejde….

autor
27. nov 2025
@doriiis

3.Bolo koze dobre,...

@doriiis to ze som prestala hned po pozit.teste je podla mna super od tej doby som
si nezapalila ani jednu…. to ze som fajcila je moja vec su zeny ktore fajcia aj pocas tehotenstva ja som
pocas tehotenatva nefajcila
ani pocas tych ktore nedopadli dobre…. myslim
si ze fajcenie by teraz malo ist bokom nakolko nefajcim a riesim nieco uplne ine

emocionalne podvadzanie ?? boze chod s tym
niekam bola som s niekym vyspala
sa s niekym?? slubujem
niekomu…. nieco alebo nieco podobne ?? ja neviem niektore zeny su fakt prehnane dufam ze tty si dokonala.

doriiis
27. nov 2025
@anonym_autor

@doriiis to ze som prestala hned po pozit.teste je podla mna super od tej doby som
si nezapalila ani jednu…. to ze som fajcila je moja vec su zeny ktore fajcia aj pocas tehotenstva ja som
si ze fajcenie by teraz malo ist bokom nakolko nefajcim a riesim nieco uplne ine

sa s niekym?? slubujem
niekomu…. nieco alebo nieco podobne ?? ja neviem niektore zeny su fakt prehnane dufam ze tty si dokonala.

@anonym_autor ... Však sama si napísala, že to nie je úplná vernost. Tak?

anonym_31a089
27. nov 2025

Ako pekne si vies tu svoju "neveru" obkecat a vysvetlot a obhajit, ak treba.. ale
Vzi sa do manzelovej koze.. pacilo by sa ti, ze si ventiluje nervy z tehotnej zeny u inej zeny? Mozno to aj rovi, ktovie co by jej mohol pisat.. zena, zamysli sa nad sebou

mandzula
27. nov 2025
@anonym_autor

sa s niekym?? slubujem

@anonym_autor A keby si tvoj muz s niekym pisal, bola by si s tym ok? A toto, co pises, je teda co: ked toto tiez nieje uplna vernost a v zivote sa mi toto nestalo?

yoginka231
28. nov 2025

Takúto toxickú ženu mat ako ty. Bože môj. Chod za terapeutom a porieš sa. Lebo tieto vzorce správania. To nebudu len hormony.