Je zlé mať dieťa v 36 rokoch?
Cítim sa divne. Mám 36 rokov a manžel 47 rokov.
Neplánovane som otehotnela. Už máme veľké deti ďalšie dieťa nebolo v pláne.
Je zle mat dieťa v tak vysokom veku?
Napíšem ti podľa seba. Keď som tretí krát otehotnela tiež som mala 36 a manžel 47 . Najstarší syn mal 16 a druhá dcéra 10 rokov. Manžel bol šťastný, ja som najskôr mala zmiešané pocity že už mám teda dosť rokov , ale potom som sa začala aj ja tešiť. Mať dieťa neskôr je úplne super proste nedá sa to porovnať ako keď som mala prvé v dvadsiatich. Teraz už máme všetko vyriešené bývanie, autá, peniaze proste nemáš toľko iných starostí ako za mlada. Malú si užívame a staršie deti sa starajú a majú ju veľmi radi. Bude mať 5 rokov je zdravá a šikovná. A ešte jedna poznámka ja keď som sa narodila môj otec mal 56 rokov . Vychoval mňa aj všetky moje deti si užil. Zomrel keď mal 95 rokov. Takže gratulujem a užite si to maličké.
uplne vpohode. Ked bude mat 20 rokov, manzel bude mat 67, co je stale mlaďoch na tuto dobu. Ak nezvazujete ist na potrat tak sa uz len teste. Je to zmena ale velmi rychlo sok nahradi laska 🙂
Ja som jediné dieťa mojich rodičov. Mama mala 39 a otec 48. Ja som nepociťovala ani generačnú priepasť. Je to individualite ľudí a nie o veku. Som zdravá, mám VŠ, takže ani v tomto smere sa na mne vek rodičov neodrazilo. Moje tretie dieťa som porodila ako 38 ročná a všetko ok.

@bibyke veru, aj ja som taky pripad. V 30 zistili chlapovi neplodnost a v.40 som bola.tehotna. vobec sme sa nechranili, ved na.co.......a.zrazu sa stal zazrak. 🙂 asi to tak malo,byt