Kedy by som mala cítiť prvé pohyby bábätka?
Ahojte chcela by som sa spýtať v akom týždni ste cítili prvé pohyby bábätka? ja som v 18.tyždni a zatiaľ nič
Ahoj, čakám prvé bábätko, placentu mám vpredu a prvé pohyby som začala cítiť v 18tt, ale len keď som ležala na chrbte a veľmi málo, ani som si nebola istá, či sú to pohyby. Až teraz, keď už sú pohyby v podstate celý deň, viem, že to bol začiatok cítenia pohybov bábätka.
okolo 20 tyzdna, este si uplne v norme 🙂
tie prve motyliky v 16tom, a take tie ozajstne az v niektorom 20+, ale to uz si presne nepamatam, ze ktory tyzden to bol presne
Ja veľmi skoro ani si nepamätám ,ktorý to bol týždeň ale nebola som si istá,tak som to brala s rezervou
stále to bolo len na jednej strane,v 17 tt hopsalo
Mala som sc a tam mi zistili, že mam nazvem to polku maternice a presne na tej strane,kde som citila pohyb az potom som si bola istá, že bolo to ono....😃
Takže u mňa trochu iné, keďže od začiatku malo ,,menej miesta🙂
tie prve motyliky v 16tom, a take tie ozajstne az v niektorom 20+, ale to uz si presne nepamatam, ze ktory tyzden to bol presne
@elanor ďakujem za odpoveď je to moje druhé dieťa ale už si nepamätám presne aké to bolo keďže je to po 7.rokoch
Ďakujem vám za odpoveďe 🙂
Cakam piate dieta a citim od ukonceneho 20tt., placentu mam ale vpredu, tak je to tazsie citit a skor vnutorne, navonok vobec nic. Pred 20 tt. som necitila nikdy.
Prvy krat som pocitila len take bublinky v bruchu v 17tt. A potom NIC, ale ze vobec nic. A zrazu 21tt regulerne bolestive kopance, ktore neustali az do porodu.
No neviem, ani ktory to bol tyzden ale urcite uz pred 24. t. lebo vtedy to uz bolo dlhsie.

@anonym_autor ja som cítila raz take bublinky v 17tt a pohyby tak ze fo bolo jasne v nejakom 22tt