icon

Kedy by som mala cítiť prvé pohyby bábätka?

9. apr 2026

Ahojte chcela by som sa spýtať v akom týždni ste cítili prvé pohyby bábätka? ja som v 18.tyždni a zatiaľ nič

anonym_a67c96
9. apr 2026

@anonym_autor ja som cítila raz take bublinky v 17tt a pohyby tak ze fo bolo jasne v nejakom 22tt

anonym_1d2eaf
9. apr 2026

Ahoj, čakám prvé bábätko, placentu mám vpredu a prvé pohyby som začala cítiť v 18tt, ale len keď som ležala na chrbte a veľmi málo, ani som si nebola istá, či sú to pohyby. Až teraz, keď už sú pohyby v podstate celý deň, viem, že to bol začiatok cítenia pohybov bábätka.

anonym_93dedf
9. apr 2026

okolo 20 tyzdna, este si uplne v norme 🙂

elanor
9. apr 2026

tie prve motyliky v 16tom, a take tie ozajstne az v niektorom 20+, ale to uz si presne nepamatam, ze ktory tyzden to bol presne

anonym_b8d0bb
9. apr 2026

Ja veľmi skoro ani si nepamätám ,ktorý to bol týždeň ale nebola som si istá,tak som to brala s rezervou
stále to bolo len na jednej strane,v 17 tt hopsalo
Mala som sc a tam mi zistili, že mam nazvem to polku maternice a presne na tej strane,kde som citila pohyb az potom som si bola istá, že bolo to ono....😃
Takže u mňa trochu iné, keďže od začiatku malo ,,menej miesta🙂

autor
9. apr 2026
@elanor

tie prve motyliky v 16tom, a take tie ozajstne az v niektorom 20+, ale to uz si presne nepamatam, ze ktory tyzden to bol presne

@elanor ďakujem za odpoveď je to moje druhé dieťa ale už si nepamätám presne aké to bolo keďže je to po 7.rokoch

som_ponorka
9. apr 2026

Ja som pri oboch cítila až tak 21. - 22. Tt

autor
9. apr 2026

Ďakujem vám za odpoveďe 🙂

anonym_9151c1
9. apr 2026

Cakam piate dieta a citim od ukonceneho 20tt., placentu mam ale vpredu, tak je to tazsie citit a skor vnutorne, navonok vobec nic. Pred 20 tt. som necitila nikdy.

titla
9. apr 2026

Prvy krat som pocitila len take bublinky v bruchu v 17tt. A potom NIC, ale ze vobec nic. A zrazu 21tt regulerne bolestive kopance, ktore neustali az do porodu.

leidin
9. apr 2026

No neviem, ani ktory to bol tyzden ale urcite uz pred 24. t. lebo vtedy to uz bolo dlhsie.