icon

Kedy ste pociťovali príznaky tehu?

16. aug 2020

Ahojte kedy ste začali pociťovať príznaky tehu ja som v 33 týždni a jedine čo mam za celé tehu je že ma strašne bolia kríže a stále sa ládujem sladkosťami 😀🤰🏻 Niektoré majú príznaky úplne skoro

evkakozickova
16. aug 2020

No ja som mala prvé príznaky dva týždne pred očakávanou ms strašne ma boleli prsia ale že strašne mala som ich naliate no a potom mi meškalo a prišli ďalšie príznaky takže som už vedela že som v tom

denden77
16. aug 2020

chyba ti zvracanie, zlata zila, opuchy, bolesti, zapcha, ci hnacky, unava a ine??? 😁
bud rada, ze si rada 😉

deti95060810
16. aug 2020

ako pri ktorom tehu.... pri treťom som nemal a žiadne príznaky okrem vynechania men. Ani prsia ma neboleli, ani nevolnosti neboli.... nič. Tak potom kedy niekedy som išla k lekárke že čo s tým ideme robiť... odpoveď lekárky - 15 tt..... 😨

asia83
16. aug 2020

Hneď, akonáhle sa napojilo na môj krvný obeh. Cca desiaty deň po oplodnení. Ale skôr také mierne príznaky hormonálneho typu-zmeny nálad, precitlivenosť, chute rôzne. S prsiami absolútne žiadna zmena, nikdy ma neboleli, nikdy naliate. Špatne mi začalo byť ale až neskôr, cca v 5.-6. tt. Ja som to proste cítila hneď, že som tehotná, cítila som, že už nie som sama. Ono to je živé hneď, hoci maličké ako špendlíková hlavička, nemôže to byť hneď dieťa, samozrejme. Takže hneď som cítila, že je vo mne nový život.

diana999
16. aug 2020

Prvý mesiac som o ničom netušila a začalo to v 2. Mesiaci a trvalo to max do 3 mesiaca potom už nič 🙏🏽😊

sense
16. aug 2020

Bud rada... Pri prvej mi bolo zle do 20tt pomohli až lieky, teraz pri druhom miernejšie ale veľa pachov mi vadí, zle mi je až ma naťahuje, vrátili sa problémy so zlatou žilou a to som ešte len n zaciatku, nevraviac že ma rozplače aj zabity komar
A to som si ešte minulý týždeň myslela ako mi je fajn proti prvému tehu

sunny8
16. aug 2020

Ja ich cítim aj teraz a tehu nie som 😁😁
Ale od začiatku v podstate. Obe tehu na ATB zo začiatku. Chodila som častejšie na wc .. menštruačné kŕče

stanusenka
16. aug 2020

Asi tri dni pred ms mi prestala chutiť káva, hovorila som si, že daná značka sa asi "pokazila" lebo sme práve nasypali do kávovaru zrná 😂 k tomu som chodila často cikať, vravím si idem spraviť test a 2 čiarky 😊 to bolo moje tretie... Prvé keď mi meškala ms, hovorím si už mala prísť asi pred týždňom a nikde nič, bola uponáhľaná doba vtedy a zrazu bum test pozitívny, až potom mi začali bývať zle a pri druhej som robila len tak test, či náhodou...🤗

vilma7
16. aug 2020

Žiadne som nemala, ešte aj v noci do pôrodu krásne spala, pri 2 tehu priste nič.

danielahamar
16. aug 2020

asi od 3tyzdnov, zmizli mi urcite chute a bolesti hlavy a nenornálna unava, pridali sa nevolnosti a som 20tt. a nie sa toho zbavit, a inak pri prvom a druhom do konca porodu nevolnosti, takze nemyslim,že to bude ine

evuska135
16. aug 2020

Ja by som mohla pisat 😂😂 nevolnosti od 6tt, tehu cukrovka, pri druhom teraz od 14tt, zlata zila, opuchnute nohy, krce v nohach, palenie zahy, tvrdnutie brucha 😃😃

danielahamar
16. aug 2020

@evuska135 zlata žila je bonus k tehu🤣, sme si predplatili😁

mtoth
17. aug 2020

Hned, 11ty den po oplodneni zavrate, mdloby, slabost, tazky zaludok, bolave prsia.. potom neskor pachy, vsetko mi smrdi doteraz, neskutocna unava a hlavne vracanie, u mna to zacalo v podstate hned, teraz som 16tt a neprestalo, nepomohli tabletky, ani infuzie... ja osobne davam tehotenstvu dve hviezdicky z piatich, absolutne si to neuzivam a toe dve hviezdy iba za to, ze citim neskutocne stastie a lasku, ked kope ❤️

lauriema
17. aug 2020

@denden77 Bud rada, že si rada 😀😀😀Top komentár, puknem aký zmysel to ma👌