Kedy ste sa začali cítiť škaredšie, keď ste čakali dievča?
Možno blbá otázka ale by ma zaujímalo že kyde ste začali byť také škaredšie v tehotenstve keď ste čakali dievča 😄 lebo ja už pomaly idem do 7 a nevidím žiadne zmeny na mne
Povera.
Ja asi od sameho zaciatku... zhorsena plet, aj vlasy... pri prvom tehotenstve s chlapcom som mala take super vlasy, ako nikdy😁 Neviem ale, ci verim tomu, ze je to kvoli tomu, ze teraz cakam dievcatko, no ale kazdopadne teda mne dievcatko "ukradlo" krasu😁
Ja som tiež pri dcérke opeknela.♥️
Vobec to neplati. Citila som sa krasne v oboch tehotenstvach, aj s chlapcom, aj s dievcatom - mala som krasne huste vlasy po pas, cistu plet, dobru naladu, priberala som len do brucha, ziada rozkysnuta skareda knedla.. takmer vsetci moji znami ma chvalili, ako dobre vyzeram a ako mi to slusi.
Povera. Boli to najkrajšie mesiace oba razy. Moje baby mi krásu pridali.
vôbec som sa nezmenila - ani pri synovi, ani pri dcére
@anonym_autor nikdy
vo vsetkych tehotenstvach som vyzerala rovnako a mam aj chlapcov aj dievca
Ja som si pripadala najkrajsie pocas vsetkych 3tehotenstiev, ci uz chlapca, alebo dievcat.
@anonym_autor Nikdy v živote som sa necítila tak krásna ako počas tehotenstva a to myslím vážne. Mala som úžasnú pleť, krásne vlasy, malinke bruško. Kto má stetol tak mi povedal ze doslova žiarim
@anonym_autor sranda, pred chvíľou som akurát na to myslela, že kedy by sa to akože malo začať prejavovať (čakám dievčatko a práve končím prvý trimester, zatiaľ podľa mňa vyzerám dobre 😂 )
Ale vážne, je to riadna hlúposť
Ja mam dcérku a v tehotenstve sa mi zlepšila pleť. Určite som nebola skaredsia 🙂
11-rokov s tale som krasna...
@anonym_autor ano, blbá otázka.
@anonym_autor v 6tt, ked som zacala 20x denne zvracat a takto som sa budila na to, ze uz grcam 😂🙈🙈 to tehu bolo uzasne, len som vyzerala ako po tvrdej liecbe chemo. Mala je nadherna, vzala si tu krasu. Ale tak niekomu musime odovzdat zezlo. S chlapcom som mala uplne beauty glow, to som ziarila
Ja som si od začiatku prišla škaredá, horšia pleť a najmä vlasy… ale čakám chlapca 🙂
Takže to že dievča “berie krásu” je skôr povera riadna 😁
@anonym_autor ja mam horsiu plet pri dievcatku, sama vyrazka kazdu chvilu.
Ja som sa pri dcere vyhadzala brutalne na tvari hned v 2.mesiaci.Ale tak inak ako bezne,bolo jasne ze sa nieco deje.Pri synovi nie.
Asi 10-15 rokov po pôrode dievčat. Došlo na mna kopec zdravotných problémov.
Mne sa pri tehotenstve vyčistila pleť, zmizli vyrážky, dokonca aj prasknutá cievka ako pavučinka pod okom, ktorú som mala roky.
@anonym_autor nikdy....pri oboch babach som praveze opeknela...naopak, pri chalanoch bolo vsetko cele zle...vlasy, nechty, plet aj pokozka na tele...

Nebola som škaredá. Práveže som žiarila a opeknela.