icon

Kedy ste začali cítiť pravidelné kopanie bábätka?

Včera o 07:48

Ahojte maminy. Od ktoreho tyzdna ste pocitovali kazdodenne kopanie babatka? Nemyslim tie bublinky, ale naozaj kopkanie nekolkokrat denne 🙂.

babushkaem
Včera o 10:30

ja som mala placentu vpredu, cize niekedy 6-7 mesiac

anonym_7eed8b
Včera o 10:41

Ja tak 23-24tt

denisa_deniska
Včera o 11:26
@babushkaem

ja som mala placentu vpredu, cize niekedy 6-7 mesiac

@babushkaem to vááážne? aj ja ju mám vpredu, vedela som, že budem niečo cítiť neskôr, ale teda 6-7 mes ma prekvapil :O

bg92
Včera o 12:47

S placentou vpredu “poriadne kopance” az tak 7m najskor. Dovtedy iba jemne tuky a hmyrenie

anonym_87fdb6
Včera o 12:57

ja som mala placentu v predu a uplne prve kopanceky som citila v 19. tyzdni v noci na boku brucha. Potom tak kazdy druhy den najprv v noci, neskor aj pocas dna 🙂.

anonym_f39c1d
Včera o 14:00

@anonym_autor prvé tehotenstvo chlapec placenta vpredu, 17 tt a druhé dievča placenta vzadu a rovnako 17tt. Ale som chudá a v prvom tehotenstve som pribrala iba 8 kíl a všetky nechala v pôrodnici. Syn začal v 6 mesiacoch sedieť, za dva týždne stihol stornozkovat, stavať sa k nábytku a obchádzať ho. Prve samostatne kroky v 10 mesiacoch. V roku kopal loptu na bránku. Som zvedavá či je nejaká korelácia medzi pohybmi v maternici a ako skoro sa naučia chodiť. Dcéra sa ešte nenarodila, budem to sledovať😀 teraz som mala ešte nižšiu štartovaciu váhu ako pri prvom a zatiaľ som pribrala 3 kilá a som 23tt a dieťa tam robí inú gymnastiku

miriamzba
Včera o 19:52

Prvé tehotenstvo v 17tt, kopal silno a mal rovno už aj svoj denný režim, ale placenta bola vzadu. Ostatné tehotenstva 19 až 21tt, ale vždy už bola placenta vpredu, bolo to cítit inak a slabšie.

marianarem
Včera o 21:34

@anonym_autor Kazdodenne asi od 20tt.

autor
Dnes o 08:05
@marianarem

@anonym_autor Kazdodenne asi od 20tt.

@marianarem aj ja tak 🙂