Kniha do pôrodnice
Baby budem mať prvé babo, zaujimalo by ma, či bol aj v porodnici čas, kedy ste sa nudili alebo ste aspoň mali so sebou dáku knihu a niečo prečítali?
Ja som stihala, este sme na novorodeneckom aj zehlili 😂, ale decka som mala v inkubatoroch tyzden, takze bolo o ne postarane, potom uz nie
Ked bude dieta spave,tak mozes mat aj cas citat knihu,alebo skor casopis.Lebo tu knihu tak skoro nedocitas.
Pri prvom som knihu so sebou naivne mala😂 Pri druhom ma take cosi ani nenapadlo 😇
Ja som sa veru nudila strašne, moje dieta bolo treba budit, aby som ho prilozila na prsnik. Ale mali sme aspon telku na izbe a vdaka bohu za internet. Ale knihu by sa mi asi citat nechcelo (a mala som tolko batoziny, ze by sa uz ani nikam nezmestila🙈)
Ja som prečítala za tych 5 dni az 3 knihy napríklad 😅 ale ja som bola sama na izbe, cize som sa nemusela baviť so žiadnou premotivovanu mamkou o problémoch ľudstva 🥴
Aj ja aj spoluleziaca sme skoro stale spali 😃 sestricka nam doniesla podpisat nejake papiere, ma zobudila ani som to necitala. Do dnesneho dna neviem co som podpisala 😅. Asi tolko casu na citanie som mala 😂
Záleží od toho či máš dieťa pri sebe celú dobu alebo nie. Ja som napríklad väčšinu času proste dojčila. Malé si pýtalo pýtať každú chvíľku a keďže sme stále hľadali polohy a ja som nemohla moc sedieť tak som mala doslova furt plné ruky. Mala som so sebou tuším nejaký časopis ale dostala som sa k nemu asi raz. Ale mala som dobrú spolubývajúcu takže sme sa popritom aspoň rozprávali :D
Brala som iPad a nemala som vobec cas, tych par hodin mozno a potom uz to islo a vobec nemala ani minutu pre seba.