Lizatka proti nevoľnosti
Ahojte kocky, býva mi dosť nevoľno a to som ešte len na začiatku. Počula som o nejakých lizatkach pre tehotné proti nevoľnosti máte niektorá skúsenosť ? Naozaj to pomáha alebo to je len nejaký blud ? Ďakujem pekný den
Tie zazvorove z lekarne?mne pomahali, vzdy som mala v kabelke ... ale rovnaku sluzbu mi spravili aj piskoty 🙂
Ahoj, lízatka zoženieš v lekárni za celkom prijateľnú cenu (okolo 4E), obohatené o pár vitamínkov,chutné, takže ak by ti náhodou nevyhoveli, myslím že tak moc v strate by si nebola. Ja som si kúpila jeden balíčk konkrétne GraviPop (dr.Max) Bolo ich tám 12 ks. A či naozaj pomáhaju? Aj áno aj nie. Samozrejme nezastaví ti to to "pravé" ranné vracanie ale pomáhajú hlavne počas dňa, zmenia ti chuť v ústách na sladkú a tým že cmúľaš niečo chutné, menej často myslíš na to , že ti je zle . 🙂 Určite by som jeden balík vyskúšala a potom sama uvidíš 🙂 No a zázvor tiež pomáha. Taký slabunký zázvorový čajik z čerstvého zázvoru tiež urobí svoje.
mne tiež pomohli, na neprijemne pocity no ja som v tehotenstve vracala len raz tak neviem co je to silná nevoľnosť, vzdy som to nejako predychala a jedla som sušienky, pečivo, hocico aj v noci som sa budila, aj ked som nemala chut prinútila som sa a caj z čerstvého zázvoru som pila kazdy den cca do 4. mesiaca, 4g zazvoru na pol litra vody som si robila
Mne nic nepomohlo, nevolnosti presli po 4tom mesiaci a grcala som kazde rano celych devat 😒
@lexi245 no mne ano, hlavne s cestovaním som mala problém... Inak na ranné nevoľnosti nic, mne bolo zle celé tehu 😂🤢 neskôr som trávila ničí nad wckom 😁
mne pomohli pri prvom tehotenstve, ale odvtedy zazvor ani citit nemozem a je to uz 7rokov 😂

Mne to moc nepomohlo, treba len vydržať, prejde to 🙂