icon

Mali ste depresiu z Duphastonu?

nefertitka
4. nov 2013

Alebo ste to mozno mali aj overene?

lucka1987
4. nov 2013

@nefertitka uzivala som ho zhruba dva roky nepretrzite .. ja osobne som si nepripadala nejako depresivna, len sem tam nejake navaly placu a tak.. ale manzel mi tvrdil, ze som bola ocividne viac citovo rozhadzana .. ale neviem ci to bolo koli uzivaniu Duphastonu alebo okolnostiam okolo mna

hajajanka
4. nov 2013

Nie, nemala.

igiana
4. nov 2013

@nefertitka tusim je to aj v pribalovom letaku. Ja som bola z duphastonu naladova a placliva 😝

nefertitka
autor
4. nov 2013

@igiana viem, ze to tam je, ja sa citim taka...neviem to opisat, nemyslim si, ze je to tehotenstvom, je to zrazu a take silne, akosi vsetko robim bez chuti...no proste depresia

zuzlicek44
4. nov 2013

ja som bola zuuuuriva strasne, tak nepokojona atak. doktor o tom vedel, lebo ked som mu to spomenula smiala sa (akože na ten štýl, že to už počul, takže som nebola prvá), ale povedal mi že tpo môže byt aj s estrofemu, ale ak papaš len duphast. tak je to normálne..(ale pri depke by si to mala už asi spomenut doktorovi) 🙂

nefertitka
autor
4. nov 2013

@zuzlicek44 spomeniem, ale uz vidim, ako zareaguje...

zembla
4. nov 2013

Ahoj 🙂 ja s ním práve končím,brala som ho do konca trimestra prvého a musim povedať,ze som sa dosť bala jeho užívania. Totižto asi pred 2rokmi som brala antiku a az potom mi doslo ako strašne depresivna som bola celý ten pol rok co som ju brala-to bolo asi najhoršie obdobie. Preto som ďalšie "hormony"v podobe duphastonu moc nevitala,ale musim povedat,ze to bolo úplne v pohode. Sice ma prekvapili pocity kt.som mala cca v 5-7t-proste napriek tomu,ze sme sa rok snažili o babo,tak som sa akoby ani netesila,ze sa to konečne podarilo,ale to je asi normálne. Takze u mna dufik celkom v pohode 🙂

nefertitka
autor
4. nov 2013

@zembla asi viem, o akych pocitoch hovoris...a to uz preslo?

igiana
4. nov 2013

@nefertitka mne pomohlo to, ze som sa utesovala, ze to je sposobene tabletkami, a ze ked ich uz nebudem musiet uzivat, ze to bude uz ok. Snazila som sa ignorovat svoje stavy a ked som citila, ze zle reagujem, tak som radsej niekam zaliezla.

zembla
4. nov 2013

@nefertitka no jasne ze hej 🙂 teraz chcem iba aby aj nevoľnosti odišli a budem uz mega šťastná 🙂). Neviem co to bolo,proste po prvotnom nadšení zrazu prišlo take to :naozaj som toto chcela...vsetko sa zmení...bojím sa...chcem to naozaj? Ale ja som sa vtedy sama zo seba smiala,ze mi riadne hrabe 🙂 a potom to prešlo...teraz fakt cakam len na to ze nevoľnosti odídu a začnem si tehulkovanie užívať. Držím palce 🙂

nefertitka
autor
5. nov 2013

@igiana ved to, tiez sa snazim tymto utesovat
@zembla ty mas este stale nevolnosti?och dufam, ze ja ich tak dlho nebudem mat

zembla
5. nov 2013

@nefertitka uz sa mi zdá ze sa to zlepšilo,ale hej este stale mi býva hlavne vecer zle 🙂 ale verím,ze do 2tyzdnov nanajvýš to prejde 🙂