Mali ste depresiu z Duphastonu?
Alebo ste to mozno mali aj overene?
Nie, nemala.
@nefertitka tusim je to aj v pribalovom letaku. Ja som bola z duphastonu naladova a placliva 😝
@igiana viem, ze to tam je, ja sa citim taka...neviem to opisat, nemyslim si, ze je to tehotenstvom, je to zrazu a take silne, akosi vsetko robim bez chuti...no proste depresia
ja som bola zuuuuriva strasne, tak nepokojona atak. doktor o tom vedel, lebo ked som mu to spomenula smiala sa (akože na ten štýl, že to už počul, takže som nebola prvá), ale povedal mi že tpo môže byt aj s estrofemu, ale ak papaš len duphast. tak je to normálne..(ale pri depke by si to mala už asi spomenut doktorovi) 🙂
@zuzlicek44 spomeniem, ale uz vidim, ako zareaguje...
Ahoj 🙂 ja s ním práve končím,brala som ho do konca trimestra prvého a musim povedať,ze som sa dosť bala jeho užívania. Totižto asi pred 2rokmi som brala antiku a az potom mi doslo ako strašne depresivna som bola celý ten pol rok co som ju brala-to bolo asi najhoršie obdobie. Preto som ďalšie "hormony"v podobe duphastonu moc nevitala,ale musim povedat,ze to bolo úplne v pohode. Sice ma prekvapili pocity kt.som mala cca v 5-7t-proste napriek tomu,ze sme sa rok snažili o babo,tak som sa akoby ani netesila,ze sa to konečne podarilo,ale to je asi normálne. Takze u mna dufik celkom v pohode 🙂
@zembla asi viem, o akych pocitoch hovoris...a to uz preslo?
@nefertitka mne pomohlo to, ze som sa utesovala, ze to je sposobene tabletkami, a ze ked ich uz nebudem musiet uzivat, ze to bude uz ok. Snazila som sa ignorovat svoje stavy a ked som citila, ze zle reagujem, tak som radsej niekam zaliezla.
@nefertitka no jasne ze hej 🙂 teraz chcem iba aby aj nevoľnosti odišli a budem uz mega šťastná 🙂). Neviem co to bolo,proste po prvotnom nadšení zrazu prišlo take to :naozaj som toto chcela...vsetko sa zmení...bojím sa...chcem to naozaj? Ale ja som sa vtedy sama zo seba smiala,ze mi riadne hrabe 🙂 a potom to prešlo...teraz fakt cakam len na to ze nevoľnosti odídu a začnem si tehulkovanie užívať. Držím palce 🙂
@nefertitka uz sa mi zdá ze sa to zlepšilo,ale hej este stale mi býva hlavne vecer zle 🙂 ale verím,ze do 2tyzdnov nanajvýš to prejde 🙂

@nefertitka uzivala som ho zhruba dva roky nepretrzite .. ja osobne som si nepripadala nejako depresivna, len sem tam nejake navaly placu a tak.. ale manzel mi tvrdil, ze som bola ocividne viac citovo rozhadzana .. ale neviem ci to bolo koli uzivaniu Duphastonu alebo okolnostiam okolo mna