Mali ste inštinkt, že ste tehotná?
Mala ste niektorá nejaké inštinkt alebo intuíciu že ste tehotná bez toho aby ste o Tom vedeli?
@kavasmliekom a ako ste to vedeli ak sa môžem opýtať
1x nie, 2x ano, aj ked som nad tym neuvazovala, ale bola som akasi viac rozcitlivena, ochranarska pri dcere, no to moze suvisiet aj s inymi nielen tehu hormonmi.
ja som to vedela proste tak že som to vedela. som tehotná. bodka
rovnako ako som neskôr vedela že to bude chlapec...
Áno pri oboch
Prvé som netušila, test som si šla robiť zo srandy.
Druhé som bola asi v 2tt a bolo mi jasné, že som. Proste som vedela.
Prvy raz ano, druhy vobec, moj muz mal, on dosiel s tym, ze nech si spravim test
Nie, netusila som. Moj muz ma na to upozornil. Ze si mysli, ze som tehotna. Vysmiala som ho.
Ano, presne som vedela a začala meškať menstruacia takže som si bola na 100% istá
Ano vedela som to....bolo mi inak...test to potvrdil
Ani raz som to ani netušila. Oba razy ma "odhalili" kolegovia (dvaja rôzni, ale obaja chlapi). Ale ja som mala až do druhého pôrodu menštruáciu ako blesk - nikto nevedel, kedy udrie - takže ten "základný" príznak som ani nemala ako postrehnut.
@vroni a ako vás odhalili a ešte chlapi😱😅🙈
Jeden sedel pri vedľajšom stole v kancli a nepozdávalo sa mu, že som v kuse nad robotou zaspávala, takú ma nepoznal. Tak mi kúpil test, že stavíme sa.... No, prehrala som... Druhý bol magor, ten len provokoval a náhodou trafil.
Vždy som vedela,ze som tehotná.
@mnamko ako podľa čoho

Áno, pri všetkých troch. Ešte neexistovalo, aby test ukázal a ja som vedela, že sa podarilo. 😄