Mali ste pocit, že dieťa v brušku nie je?
Dobrý deň, mali ste niekedy pocit, ako keby dieťa v brušku nebolo ? Som v 10tt a nemám žiadne príznaky, vraciam iba keď niečo fakt že zle zacitim. Inak vôbec nič. Chute žiadne. Niekedy jem nasilu, pretože nemám chuť jesť. Možno mám len také pocity preto, že som ešte na ultrazvuku nebola.. iba ma pan gynekológ pozerá z dola. Ja som sa skôr chcela uistiť, že bábätku dobre bije srdiečko.. no snáď už ten ultrazvuk bude. Ako nechcem sa sťažovať, niektoré to majú ťažké s vracaním atď. Ale fakt sa niekedy bojím, či je všetko ok .. doktor vždy povie že áno. Ale som tam vždy len 2 minúty 😂 iba ma pozrie z dola a vidime sa o dva týždne.
Jasné 😀 som v 29 ty a kým sa malý nevrti tak mám tiež pocit že ani tehotná nie som, bruško mám veľmi malé, ako keby som sa len dobre najedla. S malou dušičkou som chodila na každú poradňu lebo som sa bála že nejake výsledky budú zle, ale okrem hrozného vracania všetko v poriadku našťastie. Ovplyvniť to aj tak nevieme, ale stresovať škodí babu, tak to skús nejako prekonať
Ja som asi do 34tyzdnq spala na bruchu, tehu fotky sme robili deň pred pôrodom, a v práci si oacie ti áno nevšimli ze som tehotná asi až posledný týždeň. Mala som nevoľnosti do 14tt a od 17tt som cítila pohyb a to bolo jediné čo ma utvrdili ze tam je

@ailiba ďakujem pekne ❤️
@liliput12 ešte nevieme čo čakáme 😁