Mám 17 rokov, som v 28. týždni tehotenstva a pocit, že sa psychicky zrútim

ikaros332
10. nov 2020

Ahojte, chcela by som sa vyrozprávať ako sa cítim posledné dni 😊, mam pocit, že sa psychicky zrutim, že nie som v skutočnosti ale len v sne a ako keby sa nedokážem dostať späť do reality, viem, že si to všetko len nahováram a mam strach, že je to tak ako si nahováram, ale proste viem ze to tak nie je, som v 28tyzdni tehotenstva, predtým som nikdy nič podobné necítila, len posledný mesiac, ale mohlo to zapríčiniť to, že som otehotnela ešte počas školy, a ide po mne sociálka mam len 17 rokov, mam z nich strašný strach, mam priateľa ktorý má ľúbi, všetko pre bábätko mame prichystané už len čakáme 🙂 ja som sa veľmi tešila, že budeme mat bábätko aj keď v takom mladom veku, no nejako sa som sa dostala do takýchto pocitov a nejde sa ich zbaviť 🤷‍♀️, neviem co od vás čakám, ale chcem vedieť či nie som v tom sama a ma niekto podobný problém, ktorý by sme spolu zvládali, takto nemám nikoho kto ma až tak vie pochopiť 🥰, ak je niekto taky ako ja, prosím ozvi sa mi do komentára alebo do správy







až že mi zoberú moje bábätko, aj keď je všetko v poriadku až na to, že som taká mladá, mam

veronikaszabova
10. nov 2020

@ikaros332 16 ci 17?

fokuska
11. nov 2020

@ikaros332 Preco by po tebe mala ist socialka?
A v predchadzajucich temach si si uz diagnostikovala tehotensku depresiu ale len taku "malicku" a pises tam, ze pojdes k lekarovi - bola si uz? Pisala si to pred 4 tyzdnami, takze sa riad radami lekara, so psychikou nie je sranda, treba to podchytit cim skor.

slobodnamama777
11. nov 2020

Ale preco by Ti mali zobrat dieta? To ti kto povedal? Ci si to citala aj niekde? To mas mozno z tehotenstva ten strach, ze mas aj znizene sebavedomie a pise sa o tom casto zial, alebo niekto Ta tak strasí? Niekto Ti to povedal?? Boli aj predtym mlade matky a aj budu po Tebe. To by museli vsetkym v osadách najprv pobrat a plno deti matky nechcu mi vravela jedna psychologicka. Neboj sa, na to nemá nikto na svete právo, brať matke dieta, ak je normalna samozrejme, este aj matkam so schizofrenou neberu deti. Si vystrašená. Ale naozaj mi ver, ked si v kontakte so psychologickou, psychiatrickou, co bolo dobré, tak vsetko bude v poriadku, nikto Ti nezoberie dieta.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre