icon

Mám pocit, že hlúpnem

martinka6282
1. jan 2016

Ahojte, som v 34 tt a práve máme v škole skúškové....som v 5.ročníku a veľmi by som chcela školu dokončiť, mám podporu zo strany manžela aj celej rodiny ale jednoducho sa neviem nič naučiť. Snažím sa napísať aj diplomovku, myslela som, že kým sa maličká narodí, budem ju mať hotovú a skúšky tiež....Boli ste niektorá v podobnej situácii? Zvladali ste sa počas tehotenstva sústrediť aj na iné veci ako bábätko? Lebo ja nech sa akokoľvek snažím, všetko čo sa naučím mi z hlavy hneď vyfučí ☹

Strana
z2
timi247
1. mar 2016

@martinka6282 ahoj urcite sa snaz skolu dokoncit teraz,kym si este v tom "procese" neskor to uz bude tazsie. Mne sa dcera narodila v piatom rocniku VS v marci, teda dva mesiace pred statnicami. Diplomovku som stihla odovzdat piateho marca a siedmeho sa dcerka narodila. To pre mna nebol problem, vsak bola v brusku, nikto ma netusil, citila som sa ok, tak nebolo o com. Ina kava uz bola ucit sa na statnice s tym malym babom 🙂 ale zvladla som a ked mala tri roky, tak som si zacala robit druhu vysku. Teda nie zeby som bola az taka aktivistka, ale musela som koli praci.To uz som teda chodila aj do roboty a byvala som s malou sama a zvladli sme aj to a som rada. Tak drzim palce nech to aj ty zvladnes, hlavne, ze mas aj podporu manzela, to som ja nemala, ale chciet musis ty sama

kikush1811
1. mar 2016

Ja som štátnicovala tehotná a bolo to niečo hrozné ☹ hlavne keď telo vždy zavelilo o 14:00 povinný spánok 😀 Zapamätať si niečo bol nadľudský výkon. Preto som si to rozdelila. Dva predmety som robila na riadny termín a ďalší som sa naučila na opravák v auguste, inak by som to nedala. Je to risk, ale mne to našťastie vyšlo.
A čo sa týka toho, že tehuľky to nemajú pred komisiou vyhraté, tak žiaľ nemôžem to potvrdiť. Mňa si teda parádne vychutnali, Dokonca mám pocit, že práve kvôli tomu brušku :/
Ale nevadí, prežili sme, zvládli sme a zvládneš to aj ty 🙂
Veľmi ti držím palce.

monikapt
1. mar 2016

Ahoj,ja som mala prvu dceru v druhom rocniku na vs,bakalara som statnicovala ked mala 8 mesiacov, veeeelmi som sa premahala ci ist dalej na mgr,ale dnes som stastna,ze som sla a zd to mam z krku, mgr som statnicovala v 32tt,brusko velkeeeee, 300 km od domu v 40 stupnovych horucavach,ale teda musim povedat,komisia saa pytala ci chcem ist prva a aj som sla,hned rano som to mala za sebou, bolo na nich vidno ze maju pred bruskom respekt a vela ma netrapili,ale zasa bola som naucena,nie zasa ze mi dali urobit a nevedela som,drzim palce a hlavne neodkladaj si skolh,kym si v kolobehu lebo uz ju potom tazko dokoncis,das to urcite

papricka33
1. mar 2016

@martinka6282 nehlupnes. Je to uplne normalna reakcia organizmu, ked sa ladi na dolezitejsie veci 😉 Ja som takto koncila 2.rocnik VS. Este som aj ku koncu tehu lezala v nemocnici. Jednu skusku som robila uz s malou. Potom som na 1. rok prerusila studium a pokracovala ked bola vacsia. Ty uz finisujes, ale nad tymi statnicami by som uvazovala o posune. Napr. na september, alebo januar, ak je to mozne. Prve mesiace su hekticke, nevyspis sa, budete si na seba zvykat... Ani potom sa sice nevyspis, ale uz sa to utrasie. Nemas sa kam ponahlat, neriskuj poskodenie zdravia, ci poporodnu depresiu z pretazenia ...

malabiba
1. mar 2016

@martinka6282 tiež som robila skúšky s bábom a skončila som v riadnom termíne....teraz mám po 40-tke deti veľké a až teraz mám pocit, že hlúpnem a čím ďalej, menej viem 😀

Strana
z2