icon

Muž nechce ďalšie dieťa, no stalo sa

14. apr 2023

Som tretí krát tehotná a manžel to mechce prijať.. zistila som to minulý týždeň, povedala som mu to az včera,lebo som sa strašne bála co bude,ako zareaguje.. g podstate som vedela ze bude v šoku a neprijme to. A tak sa stalo... Odvčera je ticho .. jediné co mi povedal je ze nechce ďalšie dieťa. On mi to hovoril stále... Ale chrániť sme sa nechranili,.. vzfy to dal mimo.mna, takže mu uslo no...a som este tretie este chcela,no on nie, zasadne bol proti, hovoril ze by skočil asi z okna keby sa stane, ze by to neprežil.. ze by sa zrútil uz psychicky... A teraz to mame .. mame malé deti,5r a 2r. ,tie miluje. Bojim sa strašne čo bude,ci to dokáže prijať. Alebo ci bude chcieť potrat ( neverím zeby mal na to žalúdok to navrhnúť) ..b

Ako to prijali vadi muži ked sa stala ,,nehoda,, a už nechcelo ďalšie? Prešlo ich to?

bessie12
15. apr 2023

Autorka, môžeš to nahlásiť adminom a oni to zmazu. Chápem, že ta to naštvalo, ale hlboký nádych a výdych a ignoruj ich. Nenic si nervy kvoli osobám na MK. Co sa stalo, stalo sa a zivot ide ďalej.

aurora33
15. apr 2023

Precitala som si znovu začiatok témy a stále nerozumiem jednej veci. Prečo sa muž nechránil keď tretie dieťa absolútne nechcel?

aileen_mt
15. apr 2023

U nas to bol na zaciatku sok, ale potom sme si to zacali rozmienat na drobne - ze po starsich detoch uz mame doma celu vybavicku pre deti, pre chlapca aj dievca, velmi malo sme toho potrebovali kupit. Najvacsiu obavu sme mali z toho, ze sa nezmestime do auta, ale hladali sme, co najuzsie sedacky na trhu a tak sa zmestime sice pre mna trochu nepohodlne, ale bezpecne a to nemame vzadu plnohodnotne 3 sedadla. Vydavky na dieta su v prvych rokoch male, kym pojde do skolky, skoly, pribudnu poplatky za skolne, obedy, kruzky... uz budes pracovat.
Nespominas, ze by starsie deti boli nejak specialne narocne, v tom pripade to nie je nic nezvladnutelne 🙂

ahhola
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
andrea1809
15. apr 2023

@lilianka28 Garzonkovy podnajom? Tebe inak preskakuje.

@autor Podla mna tu zbytocne plytvas energiu. Setri si ju radsej na manzela. Je na ceste dieta, ktore on nechce.

autor
Autor odpoveď zmazal
lilianka28
15. apr 2023

@andrea1809 ??? o čom točíš, preskakuje asi tebe.

andrea1809
15. apr 2023

Absolutne nevies prijat ziadnu kritiku. Pokial nie su odpovede podla gusta, je to rypanie, ublizovanie atd. Niektore prispevky uz ozaj s rypanim hranicili, ale ine boli vecne a logicke argumenty, na ktore si nevedela reagovat.
Ono ty ani nevies preco manzel to dieta nechce, napriek tomu ste si ho urobili, pretoze ste sa nechranili. Prepac, ale mna pada sanka nad tymto nepremyslenym uvazovanim. A teraz dufas, ze zo dna na den otoci o 180 stupnov.

ahhola
Odpoveď bola odstránená
akbara77
15. apr 2023

Tvoj manžel je idiot. Radšej vyskočí z okna ako ďalšie dieťa, ale nechránite sa. Kde hľadáte takýchto debilov?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
andrea1809
15. apr 2023

@ahhola Mylis sa, ale aspon vieme, ze si nenavistna hejterka, ktora ma problem s gejmi. Predpokladam, ze si aj rasistka, to ide jedno s druhym. Nahlasujem ta za homofobiu

ahhola
15. apr 2023

@andrea1809 hlavne tam daj dôkazy, o mojom rasizme, ale ty už budeš skúsená udávačka, tak ti to MK zožerie ihneď aj s navijakom.
Nech žije Progresívne slovensko a jeho volici🌺🌺🌺

andrea1809
15. apr 2023

@ahhola Nech ziju fasistky a rasistky ako ty. Este aj s tym PS si vedla

ahhola
Odpoveď bola odstránená
andrea1809
15. apr 2023

@ahhola Si nahlasena. A pevne dufam, ze za tieto komenty ta bloknu. Pre tvoju info som hetero, ale nevadi. Urazky inak orientovanych ludi svedcia o tvojom charaktere.
Slepica z hladovej doliny, ktora ledva vychodila strednu skolu

ahhola
15. apr 2023

@andrea1809 to ta ľutujem a nevedela si sa z tej doliny nejak vyhrabať? 😪👿
Aj u Budaja by ta ocenili, tam je udavanie v popise prace🙆‍♀️

andrea1809
15. apr 2023

@ahhola Teba by ocenili u Fica a Putina. Neder klavesnicu. Chod radsej manzelovi navarit, kedze ine v popise prace nemas ako byt domaca putka, obskakovat manzela a nosit mu pivo k telke

ahhola
15. apr 2023

@andrea1809 Fico chcel ísť do Jadra únie, co on ma s Putinom, už si úplne mesuge u tých feministiek? To tvoj ygynko sa ušiel potrhat za Sputnikom) Ale čo narobíš, keď chlap o teba nezavadi, ako je život dlhy, tak musíš busit do autorky, ze o ňu zavadi a vypustí semä do úrodnej pôdy... Strašne ta škrie jej tehu, u teba biohodiny besneju a kde nič, úd nič... Papa🙋‍♀️zachovajsi aspoň zmysel pre humor.

andrea1809
15. apr 2023

@ahhola Uz si ma tu davala dokopy s PS, teraz s Igorkom? Mas to dost popletene. Tak sa rozhodni. PS je lavica, Igorko velmi konzervativna pravica, ale to by si musela byt trosku vzdelanejsia.
Nuz sklamem ta, ale mam 2 deti. Akurat nie som zufala, ze musim manzela do deti nasilu nutit. Je to nase spolocne rozhodnutie a keby to nechcel, nedupem si nohou.

moonlight1210
15. apr 2023

Pozri, daj tomu cas, on sa s tym vysporiada.

My sme roky fungovali na plodnych-neplodnych dnoch a deti mame vsetky planovane.
Ale zas, boli sme si vedomi, ze daco neplanovane sa moze vzdy prihodit. To je fakt.

Kazdopadne, vydychaj to, nechaj muza zatial tak. Ak z toho okna zatial neskocil, tak sa uz ani nezruti, ako si myslel. Jemu slo najskor o stratu pohodlia, ktore si do zivota planoval. Ze z toho ho porazi.
Nakoniec budete proste fungovat s tromi a zistite, ze sa to v pohode da. Lebo sa da. 🙂

A ak bude mat hlupe reci o tom, ze to si mu ty urobila, je to tvoja chyba, a on ti hovoril, ze tretie nechce, atd., rovno ho zavrat s tym, ze ak naozaj tretie dieta nechcel, tak mal pre to urobit viac, nez pohodlny prerusovany sex.
Dopriat si zazitok “ist do toho na ostro”, neobmedzovat sa kondomami a pod., uzivat si naplno a mysliet, ze sa zrovna jemu nic nemoze pritrafit? Ze to ustrazi?
Zase je inteligetny clovek, a ak ho mas za takeho pokladat, musi pochopit svoju cast pohodlnosti, ktora sa mu (vam obom) “vypomstila” (aj ked tym milsim sposobom).

A myslim, ze po porode bude rad, ze to tretie mate.

ahhola
15. apr 2023

@andrea1809 chudence👶👶to si nezaslúžia, takú vlcicu🐺
PS. PS mam na haku aj s 5g bieleho.
Keď si vylúčila PS, tak som ta tipla 0lajno, voliči Srandy.🤣
Nech je sranda.
Yggy je inak smerobijec, jediný bod programu, žiadna pravica.

andrea1809
16. apr 2023

@ahhola Boze jak si hlupa. Iggy a PS su na mile vzdialene strany. A ak uz ma tu davas sa progresivnu a nasledne za ultrakonzervativnu, si este hlupejsia ako som si myslela (takze domaca nevzdelana putka ako som napisala vyssie sedi). Iggy je totiz rovnaky homofob ako ty. To ja lutujem tvoje deti, moc mudrosti nepoberu po mamicke

stanislavicenka
16. apr 2023

@alchemilkazltozelena ale aj velmi nespolahliva ochrana "dam si pozor". To uz je o dost spolahlivejsie pocitanie plodnych dni. Pre mna toto absolutne nie je ziadna ochrana, to je neskutocna risk. A pokial niekto po detoch netuzi, je to cisty hazard so zlym koncom

ahhola
Odpoveď bola odstránená
alchemilkazltozelena
16. apr 2023

@stanislavicenka tak počítanie plodných dní je určite menej spoľahlivé než "dám si pozor". Však keď počas plodných nejdú naplno a počas neplodnych idú, tak isto je väčšia šanca otehotnenia než ako keď celý mesiac nejdú naplno vôbec... Pretože žena sa môže pomýliť a zle si tie dni vyrátať a tehotenstvo je na ceste..

andrea1809
16. apr 2023

@ahhola Prosim ta, vobec som ta nenahlasila. S takou pi..u sa ani nebudem zaoberat. Chod si medzi ozranov zarevat na namestie, tam zapadnes.