icon

Názor na otcovstvo dieťaťa

eliell
4. okt 2025

Ahojte, to čo sem teraz napíšem je extrémna situácia do ktorej som sa dostala iba mojou chybou. Mám dlhoročného priateľa, vždy som bola verná a dlhšiu dobu sme sa snažili o bábo. Jeden deň sme mali sex s tým, že sa normálne spravil do mňa a další deň som sa opila, neviem ako som to mohla spraviť, ale priateľ ma niečím aj nahneval a spala som s cudzím človekom, bolo to krátke, nedokončili sme to ale aj tým že som nebola triezva, nepamätám si úplne ako to prebiehalo. Priateľ vie o tom že niečo bolo, detaily samozrejme nie, preniesol sa cez to, odpustil mi. Po mesiaci som zistila ze som tehotná, sama to proste nechápem keď dlhšiu dobu nič a keď spravím jednu takúto blbosť akurát vtedy sa podarí, týždne som sa bála či som nemohla dostať nejakú pohlavnú chorobu keďže toho človeka nepoznám, bolo to v zahraničí a čakala som kým prejde inkubačná doma všetkých možných, ani to som nestihla a namiesto toho pozitívny test. Priateľ nepochybuje že by nebolo jeho, ja pevne verim že nieje možné aby jeho nebolo ale je tam to jedno percento že čo ak. Cítim sa strašne, je mi strašne ľúto že musím toto teraz riešiť, úplne inak to celé malo prebiehať. Ja ani neviem čo chcem počuť od vás, musela som to zo seba dostať von, prosim skúste povedať svôj názor .

Strana
z3
melanta
4. okt 2025

Môj názor je, že žena, ktorá sa opije a počas toho podvedie partnera, nie je vyzretá na to byť matka. Do budúcna odporúčam úplne prestať piť alkohol, pokiaľ nevieš piť bez toho, aby si robila nezmysly. A mimo toho odporúčam uzatvoriť to ako minulosť a neriešiť viac. Venuj svoju pozornosť veciam podstatným pre prítomnosť a budúcnosť.

pribinak
4. okt 2025

Za chyby sa platí …. do budúcna ak budeš mat takýto druh sexu tak aspoň tabletku si daj, jw bežne dostupná

Tvoju osobnosť ani komentovať nebude, dúfam, že si poucena do budúcna

januska12323
4. okt 2025

Teraz je už neskoro rozmýšľať čo sa malo a nemalo stať. Musíš sa len rozhodnúť či si dieťa necháš a či by si naň vedela ostať sama ak by bolo toho druhého a tvoj súčasný to nezvládne.

anonym_85b69e
4. okt 2025

Keď sa narodí urobíte test DNA a budete vedieť či je od priateľa.

doriiis
4. okt 2025

Dlhšie ste sa snažili a nedarilo sa. A zrazu po sexe s druhým si tehotná? Nuž... Toto zaváňa pruserom.
No nič. Pockaj až sa narodí a daj spraviť testy DNA

anonym_449cd7
4. okt 2025

@eliell Test otcovstva sa da robit od 7.tyzdna tehotenstva.

anonym_0d76d8
4. okt 2025

No mas tam riziko, ze pri prvej hadke, pri prvom podozreni z niekoho strany z vonka poziada o testy .. pokial sa ukaze, ze dieta nie je jeho budes slobodna matka (snad tvoj ONS bol aspon rovnakej rasy ako tvoj priatel, lebo bude bordel uz v porodnici), takisto aj niektore kombinacie krvnych skupin su vylucene, takze sa na to priprav … a setri si aj peniaze

telefon00
4. okt 2025

Dieťatko miluj a partera tiež. Verím že je jeho... držím palce a netráp sa. Stali sa... pouc sa a budeš dobrá matka a aj žena 🤜🫶😎

gribka1
4. okt 2025

Ty si riadna trúba, ale tak čo už, dáš potom spraviť test a zachovaj sa podľa toho. Keď sa odhodlá mať to dieťa za svoje aj v prípade, že nie je, tak ok. A už nepi.

zmrzlinka2021
4. okt 2025

@eliell

Pozri, ty sama si to uvedomujes. Tvoj priateľ ťa aj napriek tomu neopustil.
Skôr ries svoj problém s alkoholom.

ivik4
4. okt 2025

Fuj to je inak dobre hnusne jeden den s jednym druhy s druhym. Kazdopadne, ja by som si to dieta nenechala. Ale ak teda si dieta nechas, sprav testy ked sa narodi nech vie na com je. Chudak tvoj chlap.
Mimochodom, keby si ho milovala,mohla by si byt akokolvek opita, s inym by si nespala. Sa cudujem ze sa snazite o dieta

eliell
autor
4. okt 2025
@doriiis

Dlhšie ste sa snažili a nedarilo sa. A zrazu po sexe s druhým si tehotná? Nuž... Toto zaváňa pruserom.
No nič. Pockaj až sa narodí a daj spraviť testy DNA

@doriiis Tak ja dúfam že to je len zhoda okolnosti, pretože priateľ je zdravý, na vyšetrení bol.

eliell
autor
4. okt 2025
@anonym_449cd7

@eliell Test otcovstva sa da robit od 7.tyzdna tehotenstva.

@anonym_449cd7 Ale stojí to 1500€

anonym_449cd7
4. okt 2025
@eliell

@eliell No a co? Chces klamat partnerovi aj dietatu?

eliell
autor
4. okt 2025
@anonym_449cd7

@eliell No a co? Chces klamat partnerovi aj dietatu?

@anonym_449cd7 Verim tomu že sa zbytočne bojím, ze by priateľovo nebolo vzhľadom ku okolnostiam, ako to prebiehalo, matematicky na ktorý deň sedí oplodnenie a za predpokladu že druhy styk nebol s ejakuláciou. Testy by som chcela po narodeni, aj vzhľadom k tomu že ak by som náhodou teraz vedela že otcom je druhy, nebola by som schopná si to nechať, keďže si veľmi prajem nech je po priateľovi. Zase keby sa narodí a zistime že by nebolo môjho, poznám ho natoľko, ze by si ho uznal za svoje, ale proste nepripadá do úvahy aby to tak nebolo. Ja vás úplne chápem, aj tie názory na mna, nikdy som nemala k ničomu podobného ani blízko, za tie roky a celkovo som mala vždy iba vzťahy a nikdy nie jednorazovku, preto ani ja sama nechápem čoho som bola schopná a teraz nesiem následky v podobe neistoty..

anonym_57224c
4. okt 2025

Si mesiac tehotná? Tak chod na potrat, ja by som nedokázala žiť s pocitom, že dieťa nebude mať otca. Alebo bude mať dvoch?? Ešte dobre, že si pamätáš, že si spala pod vplyvom alkoholu len s jedným.

eliell
autor
4. okt 2025
@anonym_57224c

Si mesiac tehotná? Tak chod na potrat, ja by som nedokázala žiť s pocitom, že dieťa nebude mať otca. Alebo bude mať dvoch?? Ešte dobre, že si pamätáš, že si spala pod vplyvom alkoholu len s jedným.

@anonym_57224c A ja by som nevedela žiť s pocitom že by som si dala zobrať priateľovo dieťa.

ivik4
4. okt 2025

No autorka chapem ze si poznas priatela ty, ale nikde nemas naozaj istotu ze keby dieta nebolo jeho tak by s tym bol ok a este ze by ho uznal ako svoje. Vies, kazdy den sa pozerat na vysledok toho ze moja frajerka bola s inym... je tazke na psychiku. Nieje to len tak ako ked si to clovek povie.Takze musis pocitat aj s moznostou ze ak si dieta nechas a nieje jeho, ostanes slobodna matka

ivik4
4. okt 2025

Podla mna by si sa mala rozhodnut len sama za seba nech je dieta koho chce. Ak chces a dokazes sa plnohodnotne postarat o dieta aj sama, nechaj si ho

anonym_1ca437
4. okt 2025

@eliell Len doplnujuca otazka: to ste robili bez prezervativu? Tiez je podozrive, ked pises, ze ste to nedorobili. Lebo mozno z jeho hladiska ste to dorobili. Ak tam bol prezervativ, tak je to nepravdepodobne.

eliell
autor
4. okt 2025
@anonym_1ca437

@eliell Len doplnujuca otazka: to ste robili bez prezervativu? Tiez je podozrive, ked pises, ze ste to nedorobili. Lebo mozno z jeho hladiska ste to dorobili. Ak tam bol prezervativ, tak je to nepravdepodobne.

@anonym_1ca437 Práveže nie, ale bolo to kratke, a ja som to jednoducho stopla, išla som normálne aj na zachod a absolútne nič zo mna ani nevytieklo.

ma77
4. okt 2025
@anonym_57224c

@anonym_57224c Prečo by mala ísť na potrat veď to dieťa nemôže zato že mu matka urobila chybu a kde má istotu že nie je priatelove potom si bude do konca života vyčítať že si dala zabiť dieťa a píše že sa dlhšiu dobu snažili o dieťa načo taká rada 🫣

anonym_c2996c
4. okt 2025

Prepac je to dosť grc
A
Dieťa môže byť hocikoho

sissy27
4. okt 2025

@eliell co sa stalo uz sa neodstane, spravila si hlupost ale co uz. Ak priatel o vsetkom vie a aj tak a tebou pokracuje vo vztahu a je ochotny byt otcom za kazdych okolnosti, tak si to proste vaz. Dajte spravit testy nech mate istotu a nech vas to nestrasi do buducna. Nebol by prvy ani posledny chlap, co vychova “cudzie” dieta, ale ja vzdy hovorim, ze jedna sikovna spermia este z nikoho otca neurobila. Otcom sa chlap stane az svojimi cinmi smerom k dietatu a jeho matke. Je fer, aby vedel pravdu a zvysok uz je na nom ako sa k tomu postavi. Porozmyslaj aj nad tym, ci si pripravena byt matkou samozivitelkou, lebo aj to sa moze stat.
Nech sa rozhodnes akokolvek, tak drzim palce aby si to nikdy nelutovala.

anonym_54970a
4. okt 2025

@eliell kedze priatel vie, ze nieco bolo, tak sa mu zdover s tvojimi obavami o tom jednom percente, nech vie na com je.

simona20201309
4. okt 2025
@eliell

@eliell v sekunde keď svoje dieta prvý krát uvidíš, okamžite budeš vedieť kto je otec.

kiki68
4. okt 2025

Ja by som povedala, ze mozno ked to neslo, tak radsej riskne toto a ked to odpustil, mozno vie do coho ide. Zase klamany nebol, lebo vie, ze sa nieco stalo a je tato moznost.

anonym_ea45cd
4. okt 2025

@eliell ak mas pochybnosti, tak nech si tvoj priateľ spraví test otcovstva. Ale ak priatel nechce a berie dieta ako svoje, tak to nechajte tak a žite si svoj život ako rodina.

eliell
autor
4. okt 2025

Ja som tak trosku dúfala, jasne že to nemáte odkiaľ vedieť pokial nieste veštice, ale že podporíte skôr myšlienku, že to je pravdepodobne priateľove, z toho biologického procesu. Jeho spermie boli skôr a že tie druhé vlastne ani neboli, keďže som to po chvíľke stopla..

anonym_ea45cd
4. okt 2025
@eliell

Ja som tak trosku dúfala, jasne že to nemáte odkiaľ vedieť pokial nieste veštice, ale že podporíte skôr myšlienku, že to je pravdepodobne priateľove, z toho biologického procesu. Jeho spermie boli skôr a že tie druhé vlastne ani neboli, keďže som to po chvíľke stopla..

@eliell lenže my sme pri tom neboli. My nevieme ako ďaleko ste s tym druhým zašli a ci je možnosť aby nejaka spermia prešla. Ak spermia prešla, je jedno, ze tam boli aj ine spermie.

Strana
z3