icon

Nečakané druhé tehotenstvo

21. aug 2025

Ahojte, cely cas som bola nastavená ze chcem len jedno dieťa, dieta ma 6 rokov.
A pred par dnami mi meskala menstruacia, test hned zretelne 2 ciarky.
Som trochu v šoku, kedze sme stale preferovali prerusovany styk a doteraz to fungovalo a nejako to zlyhalo.
Ste tu niektorá ktorá ste to mali podobne??? Aj sa tesim aj som v šoku a stale tomu nemozem uverit, ale tak asi to tak malo byt.

joesvk
21. aug 2025

@anonym_autor Niekedy v živote dostaneme niečo lepšie, než by sme si sami naplánovali.
Držím palce, nech ste zdravé-ty aj bábätko.

anonym_25fd98
21. aug 2025

"Úspešnosť prerušovanej súlože ako antikoncepčnej metódy je nízka. Štúdie uvádzajú, že zlyhanie tejto metódy sa pohybuje v rozmedzí 15-28%"

nyusika
21. aug 2025

ja som v soku z toho, ze dospela zena povazuje taketo tehotenstvo za necakane. ved si sa nijako nechranila, to nemoze byt "necakane"

prajem vsetko dobre, ziadne komplikacie a tes sa na babatko, vsetko je tak, ako ma byt 🙂

really8
21. aug 2025

Som v soku ze sa niekto spolieha na prerusovanu a potom je v soku.

autor
21. aug 2025
@really8

Som v soku ze sa niekto spolieha na prerusovanu a potom je v soku.

@really8 tak fungujeme takto 15 rokov..prve bolo plánované a nepodarilo sa hned. Tak ma to šoklo😁

nyusika
21. aug 2025
@anonym_autor

@really8 tak fungujeme takto 15 rokov..prve bolo plánované a nepodarilo sa hned. Tak ma to šoklo😁

@anonym_autor nadych-vydych...a tes sa, bude to super dobrodruzstvo 🙂

pribinak
21. aug 2025

Sorry ale pri tejto metóde sa fakt nemôžeš tváriť že tehotenstvo je nečakane 🤣🤣🤣blahoželám k bábätku

really8
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je len otazka casu kedy tato metoda zlyha. Na tvojom mieste beriem 6r ako zazrak. Nehovoriac o tom ze mi je luto tvojho chlapa. Prerusovany sex neni sex

nyusika
21. aug 2025
@really8

@anonym_autor je len otazka casu kedy tato metoda zlyha. Na tvojom mieste beriem 6r ako zazrak. Nehovoriac o tom ze mi je luto tvojho chlapa. Prerusovany sex neni sex

@really8 ale no, zase az tak strasne to nie je...myslim ten sex 😀

really8
21. aug 2025
@nyusika

@really8 ale no, zase az tak strasne to nie je...myslim ten sex 😀

@nyusika no od dobreho to ma daleko. Ked hlava cely cas musi na to mysliet a striehnut. Nie dakujem.

ivik4
21. aug 2025

Hej ja poznam 2 baby ktore takto otehotneli nechcene niekolko krat a aj boli na potratoch. Takze nabuduce sa normalne chráň ked nechces uz dieta.
Az tak necakane to byt nemohlo ked len prerusovany sex 💁🏻‍♀️

anonym_3607fa
21. aug 2025

Prerušovaným stykom sme fungovali vtedy, ked sme dieta neplánovali hneď v tú dobu, no vedeli sme, ze dieťa v budúcnosti chceme, cize v prípade, ze by som otehotnela, tak nas to nezaskočí.
Nakoniec som vzdy otehotnela až sexom naplno, s vedomím ze pracujeme na bábätku.
Teraz, ked uz mame dve deti, v žiadnom prípade by sme takto nefungovali. Takže tak.

anonym_a63c4d
21. aug 2025

Nam prerusovany fungoval 18 rokov, brali sme to ako spolahlivu metodu, az jeden den tiez šok, cely cas som premyslala, ze sa zrazu do..ralo

autor
21. aug 2025
@anonym_a63c4d

Nam prerusovany fungoval 18 rokov, brali sme to ako spolahlivu metodu, az jeden den tiez šok, cely cas som premyslala, ze sa zrazu do..ralo

@anonym_a63c4d presne 😆 no ale co uz, tesim sa hlavne nech vsetko bude ok. Po porode uz na tuto metódu verit nebudem, a dam si antiku

anonym_a63c4d
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a63c4d presne 😆 no ale co uz, tesim sa hlavne nech vsetko bude ok. Po porode uz na tuto metódu verit nebudem, a dam si antiku

@anonym_autor no never, ja by som dala ruku do ohna, nikdy nic pri castom sexe, takto mi zle prislo 😵‍💫😧😂

alenamihal
21. aug 2025

Ty si mozno nechcela ,ale chlap asi chcel...ber to ako dar ..vela zien len tisko zavidi...mas jedno 6r a velmi ti pomoze s druhym...ja mam taky gap medzi mojimi synmi a je to super...

sandracaley
26. aug 2025

Ahoj som.v 20 tt a nemam žiadne nevolnosty ima čudné pachy a cele 5 mesice s.chora ziadne vracanie pri chlapcovy som.vracala maá.tasie komplikacie teraz nie

anonym_517bbb
10. sep 2025

Rozumná žena vie, že prerušovaný styk nie je žiadna ochrana. Takže buď si to vedela a len si sa tvarila na nevedomú alebo naozaj rozum nemáš.

anonym_2ca90e
1. okt 2025

Ja som až po 19 rokoch prerušovaného styku neplánovane otehotnela, ja to nechápem ako sa to po toľkých rokoch mohlo stať. Ani manžel nevie, kedy sa to stalo. Doteraz som nechápala ako sa to niekomu môže stať. Na bábätko som sa tešila ale som potratila 😭.