Nečakané druhé tehotenstvo
Ahojte, cely cas som bola nastavená ze chcem len jedno dieťa, dieta ma 6 rokov.
A pred par dnami mi meskala menstruacia, test hned zretelne 2 ciarky.
Som trochu v šoku, kedze sme stale preferovali prerusovany styk a doteraz to fungovalo a nejako to zlyhalo.
Ste tu niektorá ktorá ste to mali podobne??? Aj sa tesim aj som v šoku a stale tomu nemozem uverit, ale tak asi to tak malo byt.
"Úspešnosť prerušovanej súlože ako antikoncepčnej metódy je nízka. Štúdie uvádzajú, že zlyhanie tejto metódy sa pohybuje v rozmedzí 15-28%"
ja som v soku z toho, ze dospela zena povazuje taketo tehotenstvo za necakane. ved si sa nijako nechranila, to nemoze byt "necakane"
prajem vsetko dobre, ziadne komplikacie a tes sa na babatko, vsetko je tak, ako ma byt 🙂
Som v soku ze sa niekto spolieha na prerusovanu a potom je v soku.
Som v soku ze sa niekto spolieha na prerusovanu a potom je v soku.
@really8 tak fungujeme takto 15 rokov..prve bolo plánované a nepodarilo sa hned. Tak ma to šoklo😁
Sorry ale pri tejto metóde sa fakt nemôžeš tváriť že tehotenstvo je nečakane 🤣🤣🤣blahoželám k bábätku
Hej ja poznam 2 baby ktore takto otehotneli nechcene niekolko krat a aj boli na potratoch. Takze nabuduce sa normalne chráň ked nechces uz dieta.
Az tak necakane to byt nemohlo ked len prerusovany sex 💁🏻♀️
Prerušovaným stykom sme fungovali vtedy, ked sme dieta neplánovali hneď v tú dobu, no vedeli sme, ze dieťa v budúcnosti chceme, cize v prípade, ze by som otehotnela, tak nas to nezaskočí.
Nakoniec som vzdy otehotnela až sexom naplno, s vedomím ze pracujeme na bábätku.
Teraz, ked uz mame dve deti, v žiadnom prípade by sme takto nefungovali. Takže tak.
Nam prerusovany fungoval 18 rokov, brali sme to ako spolahlivu metodu, az jeden den tiez šok, cely cas som premyslala, ze sa zrazu do..ralo
Nam prerusovany fungoval 18 rokov, brali sme to ako spolahlivu metodu, az jeden den tiez šok, cely cas som premyslala, ze sa zrazu do..ralo
@anonym_a63c4d presne 😆 no ale co uz, tesim sa hlavne nech vsetko bude ok. Po porode uz na tuto metódu verit nebudem, a dam si antiku
@anonym_a63c4d presne 😆 no ale co uz, tesim sa hlavne nech vsetko bude ok. Po porode uz na tuto metódu verit nebudem, a dam si antiku
@anonym_autor no never, ja by som dala ruku do ohna, nikdy nic pri castom sexe, takto mi zle prislo 😵💫😧😂
Ty si mozno nechcela ,ale chlap asi chcel...ber to ako dar ..vela zien len tisko zavidi...mas jedno 6r a velmi ti pomoze s druhym...ja mam taky gap medzi mojimi synmi a je to super...
Ahoj som.v 20 tt a nemam žiadne nevolnosty ima čudné pachy a cele 5 mesice s.chora ziadne vracanie pri chlapcovy som.vracala maá.tasie komplikacie teraz nie
Rozumná žena vie, že prerušovaný styk nie je žiadna ochrana. Takže buď si to vedela a len si sa tvarila na nevedomú alebo naozaj rozum nemáš.
Ja som až po 19 rokoch prerušovaného styku neplánovane otehotnela, ja to nechápem ako sa to po toľkých rokoch mohlo stať. Ani manžel nevie, kedy sa to stalo. Doteraz som nechápala ako sa to niekomu môže stať. Na bábätko som sa tešila ale som potratila 😭.

@anonym_autor Niekedy v živote dostaneme niečo lepšie, než by sme si sami naplánovali.
Držím palce, nech ste zdravé-ty aj bábätko.