Nečakané tehotenstvo v 19. rokoch
Ahojte,....
Mám 19 rokov, som len na rodičovskom príspevku..
Mám 7 mesačného syna a stalo sa, že som opäť tehotná. Dieťa som nechcela a nechcela som k nemu ani prísť NASILU, ako sa to stalo. Otec malého sa o neho nezaujímal ani nezaujíma. Je to idiot....absolutne ho nezaujímalo, že som s nim nechcela už nič mať, ajtak spravil po svojom, len aby jemu bolo dobre.
Momentálne som v 9 týždni,on by bol najradšej, keby som šla na potrat. Dieťa by som si rada nechala, ale neviem ako by som ich sama zvládla a kde by som vlastne s nimi bola, keďže nemám kde. U neho byť nechcem, u rodičov sa taktiež nedá byť a určite by sa môjmu ďalšiemu tehotenstvu s ním nepotešil, keďže ho nemajú radi a my dvaja sme mali ísť od seba.
Adopcia/anonymný pôrod určite nie,keďže malé by som si rada nechala, predsa za nič nemôže. O tehotenstve samozrejme rodičia ani nikto nevie, okrem sestry.

@petricka22 to si pekne napisala. Tie s hnusnymi komentarmi su zrejme doma nedocene a chcu si takto poskrabkat ego alebo su to “super matky, zeny ba az skiro nadludia” Som zvedava, ako by sa chovali keby to bola ich dcera, pretoze aj ked sa na hlavu postavia, stava sa aj v “ dobrych rodinach”