icon

Nechcené rady v tehotenstve

15. jún 2021

Ženy, aj vy dostávate alebo ste dostavali v tehotenstve z každej strany nechcené rady ohľadom všetkého? Od tehotenstva, cez starostlivosť o dieťa až po výchovu. Mne to už popravde riadne lezie na nervy. A ako ste to riešili? Ukázať, že Vám to vadí alebo nechať radšej tak? Som prvorodicka a niektorým ľuďom sa už musím vyhýbať lebo viem že budem počúvať ako to oni robili a že ja by som to mala robiť tak isto.

Strana
z2
loliki
15. jún 2021

Alebo si napíš na tričko: Som matka roka. Netreba radiť. Všetko si viem vygoogliť. Zvládnem to aj bez vás. ..Áno, viem. Už mi to poradili.

autor
15. jún 2021

@loliki Poznas rozdiel medzi chcenymi a nechcenými radami? Chcené rady sú v pohode, to sú take, keď sa daného človeka alebo ľudí opýtaš na radu. A nechcene rady sú take, na ktoré si sa nepýtala a ktoré nechceš. Ja si rada prečítam ako sa iné ženy vysporiadavaju s určitou situáciou. Ale že ty si kojila deti zabalené v zavinovačke a ja by som tiež mala alebo že ty nemas rada spacie vaky a moje dieťa by v ňom tiež nemalo spat ma absolútne nezaujíma.

felicita027
15. jún 2021

Ak ti to vadí povedz to na rovinu a máš po probléme načo zbytočne robiť problém tam kde nie je? Veď ani vlastná matka nemému decku nerozumie tak ako majú ľudia vedieť, že ti ich rady vadia ak si ticho? 😂

bagre
15. jún 2021

myslím, že niektoré to aj tak nepochopia 😉

vikybotka
15. jún 2021

Odporúčam prečítať si knihu od Farkasovej SOM MAMA. Po prečítaní som zvládla v klude celé tehu 😂

mariejenka
15. jún 2021

Ta ne?! Ak si rozumná, tie rady co sa ti budú pozdávať si zapamätaj, tie co povazujes za bullshit, jedným uchom dnu.... šak vieš.
Nevyžiadanu radu, dostaneš bars kde od random človeka..a to nie len teraz počas tehu,ale uz do konca života 😂😂 dobre preháňam,ale kym ti deti nevyrastu, vždy,vzdy bude niekto mať potrebu ti "radiť" uz je len ma tebe,ci ta to bude srat,alebo sa zamyslis....

mamusa34
16. jún 2021

@vikybotka 👀pozrem sa po nej

coochy
13. júl 2021

normalne im povedz, ze ta ich reci nezaujimaju a nech s tym skoncia 🙂

birika
29. júl 2021

na taketo situacie mam slova z detskej piesne "jednym uchom dnu a druhym von " 🙂

mamusa34
29. júl 2021

Ja sa už ledva mocem 😂🤰už si nedovolí nik nič ,keď ešte vidí môj vyraz tváre 😃🤭

palencarovamagdusa
11. feb 2023

Dobrý deň mamičky,chcela by som sa opýtať,ak smiem ... dostala som svoje dni 25.1 ale na piaty a šiesty deň som bola s manželom,no po piatich dňoch ma začali bolieť prsia,a bolia do teraz,potom sme boli spolu v dňoch 3.2 6.2 8.2 9.2 a dnes .. a apka mi ukazuje ovulaciu .. je tam šanca na otehotnenie ??

Strana
z2