icon

Neplánovane tehotenstvo

25. apr 2022

Čaute baby, prepáčte ale musím sa vyliať aspoň sem. Zas je to tu. Zas mi je zle celé dni. A verím ze zase to tak bude až do pôrodu ako predchádzajúce 2 tehotenstva. Nenávidím sa. Nechcela som byť zas tehotná len kvôli tomuto. Jednoducho nenávidím tehotenstvo. Deti budem mat kľudne aj 20 ak mi ich niekto výnosi. Už 3 týždne ako som sa to dozvedela len plačem celé dni a trpím... Pri dvoch deťoch to vôbec nieje sranda chodiť celý deň ako matoha. Variť im aj manželovi denno denne, upratovať a všetko okolo toho. Stále sa pýtam prečo Boh nedopraje deti niekomu kto ich nemôže mať a prečo dopraje tým ktoré už nejaké majú. Neviem ci sa s tým vôbec vyrovnám. Ako keď budu väčšie. Ale to bude za veľa veľa rokov. Deti som plánovala no nie hneď nie teraz. Dve by mi stačili úplne. Týmto nechcem povedať ze to tretie nebudem mat rada ale jednoducho nie som na to pripravená. Ani Fyzicky a hlavne ani psychicky. Už tie dve bývajú vkuse choré a ja som z toho už na prášky. Manžel je od rána do večera v práci. Bývame ešte u otcovho brata čiže aj jemu musím variť upratovat. Starší ma teraz to hnusne obdobie, je drzý stále robí zle... Ja to fakt nedávam 😪😪

autor
25. apr 2022

@matqa411211 ja sa tebe spovedať nemusím, viem co sme robili a ako. To ze mi TY neveríš mi vôbec žily netrha. Ja sebe verím a viem co a ako bolo.

aurora33
25. apr 2022

Už len to vyjadrovanie a la kravy a svine o tebe niečo vypovedá. Tiež neverím že ste sa chránili tromi spôsobmi. Prerušovaná súlož nie je ochrana.

acrobaleno
25. apr 2022

Len otázka ako ste sa chránili? Kondóm + antika + prerušovaná súlož? Lebo takto by neotehotnela ani Panenka Mária. A, že nadávaš do kráv a do svíň ti nepomôže.

autor
25. apr 2022

Kondóm, prerušovaná a neplodné dní. Menzes som mala celý život aj ovulku na deň presne.

nelca0510
25. apr 2022

Síce ti tu kocky písali svoj názor,keďže prispevok je dosť rozpačitý,ale nadávať im hneď do kr*av a sv*in mi príde dosť cez čiaru. Vyventiluj sa niekde inde že si 3x tehotná. Predýchas sok a budeš sa tešiť,že budeš 3 roky doma.

autor
25. apr 2022

@acrobaleno kamarátka otehotnela napriek kondómu, spermicidnemu gélu a prerušovanom.. 🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
25. apr 2022

@nelca0510 pardon ale keď je človek úplne na dne a žiada o co i len minimálnu podporu a niekto ho tlači ešte nižšie ako je dno bola ešte pekná reakcia...

banderaska29
25. apr 2022

kedže si otehotnela - tak to cez neplodné dni nebolo. ja mám doma tisíce ovulačných testov, ktoré robím každé ráno práve preto, že momentálne nechcem ďalšie dieťa a vyhýbam sa tomuto stavu. niekedy mám ovuláciu vtedy, keď ani netuším že mám. hlavne prosím Ťa netláchaj že si mala kondom, neplodne dni a ešte aj prerušovanu súlož, to by si tu nepísala že si hrozne nešťastná lebo si nechcene tehotná. to by si určite tehotná nebola keby si sa dôsledne a efektívne chránila.

a krava si tu akurát tak ty. čítaj si po sebe ako sa vyjadruješ o dieťati ktoré nosíš pod srdcom - ak si ho nechcela, mala si si viac naštudovať o EFEKTÍVNEJ OCHRANE pred neželeným otehotnením.. a myslieť si v dnešnom storočí po dvoch pôrodoch že prerušovaná súlož je ochrana - dpc normálne mi hlava nebere.

autor
25. apr 2022

@banderaska29 tak sa nabudúce príď pozrieť keď budeme mať sex a potom ma tu poučuj. A zalez niekam lebo už mi je zle hlavne z teba

acrobaleno
25. apr 2022

@autorka a ty si jej to zožrala aj s navijakom.😂 Týmto spôsobom mohla zažalovať výrobcu a vysúdiť peniaze.

autor
25. apr 2022

@banderaska29 mimochodom na to dieťa som nepovedala nič hrozné, ľúbim ho už teraz, tak si tu nevymyslaj argumenty

autor
25. apr 2022

@acrobaleno tak verím v to ze nebola jediná, takisto je tu na MK plno žien ktoré otehotneli cez rôzne ochrany, antikoncepcie a neviem co všetko. Ci vlastne jaaaj všetky si to vymýšľajú 🤦‍♀️🤦‍♀️

acrobaleno
25. apr 2022

@autorka tak jediná možnosť, že nevedia sexovať, keď napriek kondómu, gelu a prerušovanej súloži otehotnela. Ale skôr klamala alebo si to prikrášlila. A čo sa týka zlyhanie antiky, áno stane sa. Ale nie, keď máš 2/3 naraz. A to najdôležitejšie, prerušovaná súlož alebo súlož typu "dám si pozor" nie je antikoncepcia.

banderaska29
25. apr 2022

ty sa skôr prídi pozrieť na náš a uvidíš chránený sex ... a vyprosím si aby si mi nadávala do kráv. čo si čakala že čo ti tu povieme. ja som extrémne citlivá na deti, lebo deti su svetlo tohoto sveta, čistota a úprimná láska. a je to dar ich mať a zároveň extrémna zodpovednosť. takže zalez si ty niekam, ja som zodpovedná narozdiel od teba. tiež mám dve deti a stačilo zatiaľ. keď na to budem pripravená (ak) budem mať aj tretie ale nie bez rozumu..

autor
25. apr 2022

@acrobaleno dobre, ja si nič nevymyslam, keď som sa to dozvedela manžel sa v prvom rade opýtal ci to je jeho lebo doteraz nechápeme ako sa to cez toľké ochrany mohlo stať. Chápem ze každá si tu budete robiť zo mňa srandu, chcela som len kúsok pochopenia a podpory. No tieto všetky reakcie moje pocity iba zhors

simik19
25. apr 2022

Neboj, to zvladnes. Vela robia hormony, ale vsetko m svoj dovod a raz budes vdacna, ze sa ti to stalo 🙂 treba si vazit to, co nam zivot ponúka a nebrat vsetko ako samozrejmost, pretoze aj otehotnieť a vynosiť je velky zázrak 🙂
Vsetko dobre ti prajem 🙂

acrobaleno
25. apr 2022

@autorka ale veď sama hovoríš, že dieťa ľúbiš už teraz, tak jednoducho zatni zuby a vydrž tehotenstvo, nič iné ani nemôžeš spraviť, keď to dieťa chceš a nerieš, či si otehotnela cez trojakú ochranu.

autor
25. apr 2022

@acrobaleno ja to neriešim, riešia to tu všetky naokolo a presviedčajú ma ze sa to tak nestalo. Tak jedine už má len duch Svätý osvietil.. Ja sa na bábätko teším, ale prvého syna mam nar. V 26tt, druhé tehotenstvo som len prevracala a pre ležala. Preto som nechcela znova byt tehotná..

acrobaleno
25. apr 2022

@autorka možno to riešia preto, lebo si nechcela byť tehotná a úprimne tvoja historka o trojitej antikoncepcii nedáva zmysel.

autor
25. apr 2022

@acrobaleno keby dávala mne zmysel tak to neriešim....

autor
25. apr 2022

@banderaska29 vieš čo, dúfam ze sa ti to tretie podarí tak ako nám, nečakane... A konečne pochopíš...

banderaska29
25. apr 2022

no nepodarí, ja nič nenechávam na náhodu. Tehotensto nie je lotéria. proste buď sa chrániš poctivo alebo nie, ja som sa Ťa nechcela dotknúť, ale každý deň nejaký príspevok mamičky s dvomi -tromi deťmi, ktorá otehotnela a nechcene

jednoducho s tým prístupom ktorý máš ty, by som ja osobne otehotnela ako nič, lebo som plodná jak hruška, ale antikoncepciu v žiadnej forme nemôžem, takže si robím ovu testy, pred počas a po ovulácii nesexujem, čo je dokopy 7 dní.
ovulačné testy si robím celý cyklus, lebo nechcem zostať zaskočená druhou ovu za cyklus. kondomy nepoužívame, lebo nám vždy praskne a na túto formu sa nespolieham.
a hlavne žiadna prerušovaná súlož že ide sa spraviť tak ho tesne pred vyberie. takto otehotnela asi každá baba v mojom okolí

autor
25. apr 2022

@banderaska29 dobre, vieš pochopiť ze sme sa dostatočne chránili a teda stalo sa? Dokedy má tú ideš obviňovať ze som neschopná sa chrániť?

banderaska29
25. apr 2022

ja vôbec nespochybňujem že nejaká ochrana pred otehotnením u vás nastala, ale prestaň proste tvrdiť že bola dostatočná. no nebola 🙂 keby bola, nie si tehotná. prestaň proste ohŕnať nos a urážať sa, pouč sa. a po pôrode šup na nejakú overenú antikoncepciu. si na fóre, nie za stolom s kamoškami, vyjadrujem sa presne tak, ako pokladám v rámci objektivity za správne.

autor
25. apr 2022

@banderaska29 nie žiadnu antikoncepciu si nedám ani hormonálnu ani žiadne telieska, toto ja odmietam.

autor
25. apr 2022

@banderaska29 teraz nezabudni písať ze za mesiac po pôrode som tehotná znova. Ale už niekoľko rokov sme takto fungovali a nikdy sa nič nestalo

banderaska29
25. apr 2022

ani ja nemôžem antikoncepciu pretože mám migrény s aurou a som absolútne nevhodná adeptka na antiku, ale chránime sa a vyzerá to tak že dostatočne. dôležité je vyhnúť sa sexu počas ovulácie a robiť si ovu testy a kontrolovať cyklus. je to otravné a zdĺhavé, ale toto je správna obeta aby som mala pod kontrolou svoj cyklus.

akbara77
25. apr 2022

V dobe keď je antikoncepcia dostupná hneď vedľa pokladne, pri žuvačkach. Skúste používať s vaginou aj rozum....nebude potom toľko nechcených deti....chudiatka

autor
25. apr 2022

@akbara77 ďalšia mudrlantka

bestmate
25. apr 2022

tak po poslednom tehotenstve treba sterilizovať, buď ty alebo manžel, je to najúčinnejšia metóda.