icon

Neplánovane tehotenstvo

25. apr 2022

Čaute baby, prepáčte ale musím sa vyliať aspoň sem. Zas je to tu. Zas mi je zle celé dni. A verím ze zase to tak bude až do pôrodu ako predchádzajúce 2 tehotenstva. Nenávidím sa. Nechcela som byť zas tehotná len kvôli tomuto. Jednoducho nenávidím tehotenstvo. Deti budem mat kľudne aj 20 ak mi ich niekto výnosi. Už 3 týždne ako som sa to dozvedela len plačem celé dni a trpím... Pri dvoch deťoch to vôbec nieje sranda chodiť celý deň ako matoha. Variť im aj manželovi denno denne, upratovať a všetko okolo toho. Stále sa pýtam prečo Boh nedopraje deti niekomu kto ich nemôže mať a prečo dopraje tým ktoré už nejaké majú. Neviem ci sa s tým vôbec vyrovnám. Ako keď budu väčšie. Ale to bude za veľa veľa rokov. Deti som plánovala no nie hneď nie teraz. Dve by mi stačili úplne. Týmto nechcem povedať ze to tretie nebudem mat rada ale jednoducho nie som na to pripravená. Ani Fyzicky a hlavne ani psychicky. Už tie dve bývajú vkuse choré a ja som z toho už na prášky. Manžel je od rána do večera v práci. Bývame ešte u otcovho brata čiže aj jemu musím variť upratovat. Starší ma teraz to hnusne obdobie, je drzý stále robí zle... Ja to fakt nedávam 😪😪

Strana
z5
kvetinka75
27. apr 2022

@banderaska29 presne tak, Ochrana im nič nehovorí? Potom len vyplakávajú.

kvetinka75
27. apr 2022

no neverím že kondom, prerušovaná súlož + neplodné dni a si tehotná.

kvetinka75
27. apr 2022

už len toto vyjadrovanie o druhom o tebe niečo vypovedá. Ja by som zase takým ako ty zatrhla internet .

oli18
27. apr 2022

@shee11 Bože, sedí ti niekto na vedení 😲 Logické je to, že mi nemusí odpovedať, ak nechce. Kapito? A už mi pre istotu neodpovedaj ani ty, lebo nakoniec budem ja najväčší vinník tejto diskusie 😅

mariska1989
27. apr 2022

Tak potom si v 6 tt takže keď dám napr 2/ 2 a pol týždňa preč tak si mala sex 3,5 až 4 týždne dozadu ... Pre info . Obdobie že ti je zle musíš zvládnuť pred tým ako vstaneš si daj niečo suché . Mne pomohli čipky bez nich som nedokázala fungovať dala som si budík o niečo skôr ako som mala vstať až môžem kľude a všetko sa dalo a na deti som bola sama úplne .žiadna mama , svokra ,teta ,manžel kamarátka všetko som musela zvládnuť sama bez pomoci

shee11
27. apr 2022

Autorka, mas pravdu, kašľať na ne. Na MK je to uz klasika. Minule tu bola žena, ktorá mala problem so sebaprijatim, ze je skareda. Keby si videla, co jej pisali, tak by si neverila. Byť nou, uz len fakt z mosta skocit. Empatia, súcit, nula bodov. Vlastne este menej.
Ale o inom, rozmyslala som ze by bolo super, ak by si sa poradila so skutocnymi odborníkmi napr. cez poradnu Alexis, ktorý pomahaju zvladat aj taketo pocity neprijatia. Alebo IPcko.sk. Urcite ti odpovedia a snad pomozu.

banderaska29
27. apr 2022

@shee11 máš problém reagovať na peknú správu odo mňa ale na zlé sa ti islo ako po masle že ?
myslím si, že autorke pomôže už len to, že dá preč modrého koníka a začne žiť život, aký žili naše maminky, keď ešte nebol internet 🙂

mandarinka555
27. apr 2022

Aj ty raz budeš stará...ty sliepka....rozumu si moc nepobrala, že ?

autor
28. apr 2022

@mandarinka555 ja keď budem stará budem sa venovať svojim deťom a vnúčatám. Sliepky môžeš mať tak akurát v záhrade. A nie vypisovať somariny tam kde netreba babička. Moja babka nikdy do rúk mobil nechytila iba keď šla volať. Tam si choďte klebetit s tetka mi v dedine a nie vysedávať na internete. Toto nie je pre vašu generáciu.

annamalaga
28. apr 2022

Autorka a ty to zatiaľ ako cítiš? Chlap otom vie?

autor
28. apr 2022

@annamalaga prečo by nevedel?

annamalaga
28. apr 2022

A čo on nato, hovorila si mu, že sa cítiš ísť na interupciu.

mandarinka555
28. apr 2022

Ty by si mala radšej abstinovať so súložou, leď to nevieš....Rozmaznaná si a rumázgaš tu na koni, že nezvládaš tehotenstvo....Venuj sa konečne aj deťom a nevypisuj tu kraviny...

hurbanka123
24. máj 2022

@banderaska29 súhlasím ..

Strana
z5