Nepríťažlivá v tehotenstve
Dobry den damy, chcela by som sa opytat, ci podobnu skusenost mate/ste mali aj vy. S manzelom sme spolu 12 rokov, pricom vasen a sexualita stale boli velmi vyznamnymi faktormi v nasom vztahu (okrem ineho samozrejme) a aj po rokoch vsetko pekne fungovalo. Stale mi daval pocitit, aka som pre neho pritazliva a aj sa tak spraval. Aktualne cakame nase prve dieta a vnimam zmeny. Stale som sa bala toho, ze v tehotenstve sa zmenim - opuchnem, moc priberiem, nebude sa mi chciet o seba starat a pod. Nastastie opak je pravdou, bruško mám to áno, ale pribrala som máličko, aj to v oblasti prs a bokov, co sa mi dokonca este viac paci, mam chuť sa o seba starat este viac co sa tyka vlasov, vizaze, outfitov… v skratke nemam pocit, ze by som sa zmenila k horsiemu, prave naopak - co mi casti potvrdzuje aj okolie. Preto nechapem, preco zo strany manzela ustúpila tá vášeň. Hovorí mi stále, že ma miluje, že som krásna, objíma ma, takže vedome mi to nijak nevyjadruje, ale tu absenciu vasne sa skryt neda - to zena jednoducho vnima, aj podla frekvencie intimnych chvil aj celkoveho stylu. Pracuje teraz viac odkedy sme sa dozvedeli ze cakame babo, urcite je unavenejsi a ustarostenejsi, ale narocne chvile sme mali aj predtym a tuto oblast to nikdy neovplyvnilo.. Nejde ani o to, ze by sa o babatko bál, o tom sme sa rozpravali, s tym nema problem.. Ked sa ho na tento problem opytam, tak spomenie práve tu unavu z prace, a ja to ďalej ani riesit nechcem, lebo robi pre mna/nas vela a je na mna dobry, takze konflikty vytvarat by som nechcela - aj tak by nepovedal nic ine.. Prosim povedzte mi ze je to bezne v tomto obdobi a ze to nemusi znamenat ze ho uz nepritahujem a tuzi po niecom inom :( Casto pocuvam ako su muzi pocas tehotenstva este viac zblaznene do svojich zien, aj sexualne.. preto neviem :( Pripadne co sa s tym da robit ak mate skusenosti
Niektorí muži počas tehotenstva ženy sa akoby "boja" ženy, resp. sexu, že jej ublížia alebo bábatku. Porozprávaj sa s ním. U nás to tiež tak bolo. Ja som bola v kuse ako nymfomanka a manžel ma vnímal ako svatý obrázok. Po pôrode sa našťastie všetko vrátilo do starých koľají.
nemusi ist len o strach ako taky z jeho strany ale skratka ta teraz vidi ako matku a nie ako milenku. kazdy muz je iny. niektoreho tehotna vyslovene pritahuje ineho nie. nemoze za to a ani by som ho za to nevinila. vobec to neber osobne nie je to o tm ze sa mu nepacis. ma asi respekt, mozno nejaky blok sam si to musi spracovat. neda sa zovseobecnovat.
V tomto som asi paranoidna ze ako prve ma napadne to, ze kedze ho nepritahujem ja tak ho pritahuju ine.. ale tehotenstvo je asi specialne obdobie a nemusi to hned znamenat toto
Je to úplne normálne . Ja tá len musím pochváliť za veľmi pekný štýl písania príspevku - vyjadrovanie pekne mile na úrovni gramaticky bezchybne . 🙂)) len že je to tu take nevídane niekdy . Si žena na úrovni , manžel musí byt šťastný že tá má neboj 😘 všetko dobre želám veľa zdravicka tebe aj bábätku
Podla mna ma pred tym nejaky respekt. Plus mozno nanho dolahol pocit zodpovednosti - podla toho, ze zacal viac zaberat v praci, to tak vyzera. Moze byt z toho v strese.
Ako tu bolo aj spomenute,niektori chlapi to v tehotenstve menej preferuju,ale nie preto,ze zena ich menej pritahuje,len ju inak vnimaju,ako matku s babatkom a maju voci tomu respekt a nespajaju si to so sexualnou energiou.
Urcite na to netlac,respektuj,ze on to takto ma,uzivajte si nesexualnu intimitu (objatia,bozky,atd) a uvidis,ked bude babo na svete a ty uz budes fit,zas bude mat na teba chut a aby si tentoraz ty jeho neodhanala😄
mam to iste🙂 neboj niesi sama. kludne mi napis rada pokecam o tom 🙂
mam to iste ale tiez som z toho uz na prasky . uz som sa zmierila s tym ako je to teraz ale hlavne sa bojim o intimny zivot ze dlho po porode nebude ak budu poranenia preto kupujem Aniball a idem makat 😀