Nespavosť na začiatku tehotenstva.
Som iba na zaciatku tehu 5tyzden.Moje uplne prve priznaky boli take cudne pocity.. Hlavne to te v noci vstavam o 1nej ako vyspata.. Taky zvlastny pocit..potom este zaspim.. Ale uz len tak slabucko. Proste to ani neviem vysvetlit ale citim sa tak čudne.. Mali ste niektora nespavoat uz tak skoro?
Ahojte 🙂 . Potrebovala by som poradiť... v pondelok idem samozrejme na gyndu ,ale či nemáte niektorá skúsenosť. 22.12. Mi ako skončila ms .. cez plodné dni sme mali s manželom styk. Zhruba asi dva týždne ma picha v podbrusku ,strieľa do krizov ..žiadny vytok,bolest pri moceni (to chodím častejšie ale ako inokedy) ,ďalšiu ms mám dostať za 3 dni..niekedy ma tak pichne, že ma až obleje pot. Pred ms som nikdy takéto stavy nemala . Či je to len prechladnutie alebo sa mohlo zadarit prirodzene (sme po 2 neúspešných IVF). Ďakujem pekne za odpoveď🙂 a ten spánok.... Tak ako vy :(
Ja spavam od začiatku dosť zle, aj podľa toho som tušila, že asi budem tehotná, lebo som bola hore každú hodinu 😃teraz zase chodím stále na WC, čiže aj to ma budí. Potom si cez deň zdriemnem, ale zase môžem si dovoliť, keďže som doma
Je to aj zmenou hormónov, telo prechádza zmenami

ano. ka som mala. najskor kvoli castemu moceniu. potom kvoli myslienkam okolo tehotenstva. potom kvoli hladu.... trolinku sa to zlepsilo v druhom trimestri. inak som spala tak ze tri hodiny. oauza hosinu az tri a dalsie tri hodiny. je to aj zmenou hormonov...