Neželané tehotenstvo
Baby ja som tak neskutočná krava a prídem si ako pubertiacka....som vydatá máme dve deti a vzťah na nič.uz druhý syn bol nazvime to nehoda potom mal problémy zdravotné. No ide o to asi pred mesiacom som vysadila antikoncepciu pretože som mala nonstop extrasystoly ktoré mi zrazu prešli. Ja som mala vždy nepravidelnú menštruáciu keď som nebrala tabletky aj tri štyri mesiace som nedostala napríklad. Teraz som mala dostať myslím že koncom augusta ale ešte nič. No lenže minulý štvrtok som bola viac akoby vzrušená tak si len myslím či som nemala plodné dni zrovna v ten deň sme mali styk bez ochrany ale bez vyvrcholenia a potom aj v sobotu a to už si nie je úplne istý či vytiahol včas 🤦 viem nezodpovedné som blbá my sme sa o prvého snažili vyše roka...no k veci som teraz chorá včera som mala teplotu to je inak náhoda že vždy keď som otehotnela som ochorela ale to neriešim skôr že keď som sa dnes večer utierala po wc mala som na papieri trochu ani nie ako krvi skôr výtok. A ja som vždy pri uhniezfeni mala ružový výtok a podľa toho vedela že som tehotná. Teraz neviem či si to namyslam ale mám pocit že má pobolieva brucho a modlím sa aby prišla menštruácia lebo to by bola taká hanba všade hovorím že sa chcem rozviesť lebo muž je nervos a ja po vysadení tabletiek hneď otehotniem veď by si mysleli že som ako králik 😭 normálne mi je zle nemám chuť ani žiť...mám 30 rokov deti majú 6 a druhý bude mať 5. Ja sa bojím aj skrz chrbticu mám posunuté platničky a trošku asi puknuty stavec q aj tie extrysom mávala aj keď echo bolo ok...ja viem že.som.blba ale trochu ma povzbudte 😭😭😭

@anonym_autor ako si dopadla?
@anonym_e29067 v piatok som to dostala čiže asi z vysadenia antiky som to mala take