icon

Nie som si istá, či chcem mať ďalšie dieťa

23. okt 2024

Zdravím baby..Mam 36 rokov,manže 47 rokov a 8 ročnú dcérku. Som tehotná.
Niečom si istá, že chcem ďalšie dieťa.
Vek manžela ma veľmi odraduje,nakoľko sa obávam možných chorôb ktoré vysoký vek môžu spôsobiť.
Dcérka je dosť závislá na mňa aj keď ma 8 rokov. Je jedináčik a všetka naša pozornosť patrí jej.
Neviem ako by reagovala,či by nevolá žiarlivá alebo by sa necítila odsunúť na druhú koľaj.
Proste som z toho úplne mimo a neviem ako sa zachovať.
Čo by ste urobili vy na mojim mieste?

Strana
z4
gabika029
26. okt 2024

@any_soj presne. Aj ja som jedináčik a ten súrodenec mi fakt chýba a aj mi chýbal...

tehulka2011
26. okt 2024

@amelia89 hypokraticke? To je co za slovo? Snad si myslela pokrytecke…

zuzulka558
26. okt 2024

Tiež som taka bola manžel mal 42 a druhe po 7 rokoch na ceste,, teraz neľutujem a som rada ze aj vďaka všetkému co som robila, naťahovala atď aby som potratila prirodzene prvé 3 mesiace som veľmi rada ze sa nakoniec nič nestalo a mame ju

maminkadeticiek
26. okt 2024

Rozmaznanej dcere prospejensurodenec najviac.

amelia89
27. okt 2024

@tehulka2011 zijem vo svete 3 jazykov, niekedy to proste moj mozog uz nevie poprepinat, ale tak pointu pochopil snad kazdy … a ty si ma opravila tak uz je svet zase v poriadku 🙃

amelie22
27. okt 2024

Autorka určite by som si dieťa nechala, prečo by nemalo byť zdravé? Véd ty máš 36, nie 46! A u muža vek nie je taký podstatný. Ja mam 34, mame 2rocny dcérku a čakáme ďalšie, muž má 45. No problém... ani žiadne testy mi lekar neodporúčam robiť navyše, vraj vek úplne v pohode nie je na to opodstatnenie. A tiež si myslím, že dcére by súrodenec len prospel. Nie je zrovna ideálne vychovávať dieťa stylom všetko jej dáme co môžme... potom to tak v tej spoločnosti aj vyzerá 🙈

palicka
27. okt 2024

Ale veď rizikom je vysoký vek ženy, nie muža. On ma vysoký tlak? A čoho sa bojíš, že zažije peeklampsiu? A ty ma 35, nie 50! Tak kľud, užívaj si - a tes sa!

luckabj82
27. okt 2024

Manžel dieťa nechce 🙆‍♂️,to akože čo má 15?

bielasovicka
27. okt 2024

Ja by som už v tomto veku dieťa nemala.

ysseba
27. okt 2024

Ahoj autorka. Tak ako? Ake su tvoje pocity s odstupom par dni?

nevenka
28. okt 2024

Ja som mala tretie v 37 a stvrte v 39, takmer 40. V tehotenstvach som mala ja sama vysoky tlak, nie ze partner a deti su tu, zdrave. Nevymyslaj.

Strana
z4