icon

Obávam sa neplánovaného tehotenstva

26. aug 2025

Ahojte. Meska mi Ms uz 3 den cca, bojim sa urobit si test.. davali sme si pozor vzdy ale ved viete ze nikdy neviete … mam uz 2 deti. 4 roky a 1,5 roka.. tretie som uz nechcela, uz pri tychto dvoch mame s manzelom psychicky dost a som v strese ze som znova tehotna… neviem ako by som to zvladla znova vsetko.. vedela som ze 2 deti su dost a nie to este tretie … modlim sa aby som dostala MS, aj ma boli brucho uz pred tyzdnom ako pred Ms no stale nic… velmi sa obavam ze by som bola tehotna . Neviem čo robiť.. aj cervene vino som pila, proste som zufala ale test nechcem robit aby som sa nevystresovala este viac

Strana
z2
anonym_3bbffa
26. aug 2025

@anonym_autor dávali ste si pozor? Takže máš antikoncepciu a manžel kondóm, aby ste predišli akejkoľvek možnosti otehotnieť?

jvasenka
26. aug 2025

@anonym_autor stále je možno miesto potratu anonymný pôrod (keby nahodou)

autor
26. aug 2025
@anonym_3bbffa

@anonym_autor dávali ste si pozor? Takže máš antikoncepciu a manžel kondóm, aby ste predišli akejkoľvek možnosti otehotnieť?

@anonym_3bbffa nie ved ja viem ze riziko je tam stale … no som si nemyslela ze by to fakt sa mohlo stat a ujst to

beata_k
26. aug 2025

@anonym_autor Urob si test. Co uz teraz? Bud nie si tehotna a stresujes zbytocne alebo si tehotna a treba sa s komu postavit. Bud si ho nechat alebo nie.

autor
26. aug 2025
@jvasenka

@anonym_autor stále je možno miesto potratu anonymný pôrod (keby nahodou)

@jvasenka to by som nikdy neurobila.. ze vlastne dieta dam niekomu inemu… uz zive porodene to by som nedokazala

anonym_4b6a87
26. aug 2025

@anonym_autor kondom a antikopncepcia?

anonym_41165a
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3bbffa nie ved ja viem ze riziko je tam stale … no som si nemyslela ze by to fakt sa mohlo stat a ujst to

@anonym_autor predpokladam, ze prerusovana..." ... to je ako keby si povedala, ze ty cely zivot prechadzas iba na cervenu a potom sa budes cudovat, ze ta zrazilo auto, ze by si nikdy nepovedala, ze sa take moze stat... lebo si davas pozor

anonym_1691c0
26. aug 2025
@anonym_autor

@jvasenka to by som nikdy neurobila.. ze vlastne dieta dam niekomu inemu… uz zive porodene to by som nedokazala

@anonym_autor ja som teraz v tej istej situácii, len teda ja už viem, že som tehotná. Len neviem, ako ďalej

autor
26. aug 2025
@anonym_41165a

@anonym_autor predpokladam, ze prerusovana..." ... to je ako keby si povedala, ze ty cely zivot prechadzas iba na cervenu a potom sa budes cudovat, ze ta zrazilo auto, ze by si nikdy nepovedala, ze sa take moze stat... lebo si davas pozor

@anonym_41165a neviem nejako sme to neriesili.. aj som chcela si dat teliesko ked prestanem kojit, nebol na to čas.. neviem teraz co.. ci urobit si test nech viem na čom som alebo čakat este

autor
26. aug 2025
@anonym_1691c0

@anonym_autor ja som teraz v tej istej situácii, len teda ja už viem, že som tehotná. Len neviem, ako ďalej

@anonym_1691c0 naozaj? A mas 2 deti? A 3 ste neplanovali vsak..

anonym_3bbffa
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor wau. Ja neverim, že v dnešnej dobe si niekto myslí, že prerušovaný sex je ochana 🤣🤦‍♀️

veklipo
26. aug 2025

Ked ti bude najhorsie, pomysli si, nemam rakovinu. Vsetko ostatne sa da vyriesit. Drzim palce.

stellarstar
26. aug 2025

Urob test a podla toho máš možnosti, ak tehu nie si tak HAK alebo sa poviazať buď ty alebo tvoj, ak si v tom tak prerušenie tt, anonym pôrod, nechať si a vychovať

pribinak
26. aug 2025

Dospela žena matka 2 deti si fakt mysli že “dávali sme si pozor” je nejaká forma ochrany ?
Tomu snáď neveria ani 15 ročne osadnicky

No nič urob test a budeš vedieť. Ak si tehotná tak to oznam mužovi a spolu preberte zodpovednosť
Ak nie si tehotná tak si daj predpísať antiku alwbo pošli muža na zákrok

autor
26. aug 2025
@veklipo

Ked ti bude najhorsie, pomysli si, nemam rakovinu. Vsetko ostatne sa da vyriesit. Drzim palce.

@veklipo ja neviem ze ak som fskt tehotna ci mi to zivot fakt nadelil ze to tak malo byt, lebo uz som xy krat povedala ze tretie ani za milion lebo fakt mam dost pri tychto dvoch, hlavne pri druhej dcere je ako za 2 chlapcov , aj to prvy syn bol bojko len pri mne nonstop a táto dcerka si robi co chce ide kde chce nepotrebuje nikoho len nanu davat pozor. Je to makačka… s manzelom mu hovorim ze co urobime a on je akoze v pohode s tym len on to dieta rodiť nebude a ani sa starat 24/7 (jasne ze bude ale nie tak ako matka)… ja neviem och

anonym_1691c0
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1691c0 naozaj? A mas 2 deti? A 3 ste neplanovali vsak..

@anonym_autor mam 15 a 12 ročne dieta a už aj po štyridsiatke. 12 rokov fungoval prerušovany sex.

anonym_ebac87
26. aug 2025

Opravím ťa- nedávali ste si pozor.

autor
26. aug 2025
@anonym_1691c0

@anonym_autor mam 15 a 12 ročne dieta a už aj po štyridsiatke. 12 rokov fungoval prerušovany sex.

@anonym_1691c0 fu tak ako takto by som si to asi vedela skor predstavit ako takto po sebe mat 3 malé deti a vychovavat to.. ja viem ze aj tieto tinedzeske časy su hardcore alee ved uz su skoro “dospele” aj ked stale to budu deti pre nas, ale tak ty si to uz skor vies “uziit” to male babatko.. aj ked po 40ke by si asi uz cakala ze byt babickou ako byt znova matkou maleho babatka (viem ze este skoro pri tvojich detoch ano ale hovorim teoreticky)

mk22
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1691c0 fu tak ako takto by som si to asi vedela skor predstavit ako takto po sebe mat 3 malé deti a vychovavat to.. ja viem ze aj tieto tinedzeske časy su hardcore alee ved uz su skoro “dospele” aj ked stale to budu deti pre nas, ale tak ty si to uz skor vies “uziit” to male babatko.. aj ked po 40ke by si asi uz cakala ze byt babickou ako byt znova matkou maleho babatka (viem ze este skoro pri tvojich detoch ano ale hovorim teoreticky)

@anonym_autor ked si bola presvedčená, ze tretie dieťa nikdy..mala si si po pôrode dat teliesko, alebo muža poslať na zákrok a nie tu ochkat co ak, co teraz och no..

anonym_1691c0
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ano, v podstate hej, no teraz vyzniem fest sebecky, ale už som zvyknuta na svoj určitý komfort, financie akurát, potrebujeme obaja pracovať, neviem si predstaviť mat iba rodičak. Plus každé dieťa má svoju izbu, tretie by muselo k niekomu

koniarova
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to vážne čakáš a neurobíš si test? Stresuješ sa a ani nevie, či máš prečo? Si dospelá osoba, tak sa tak chovaj. Choď si spraviť test a potom budeš ďalej riešiť.

jvasenka
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor rozumiem ale príde mi to humánnejšie ako potrat ale rozumiem ako to myslíš

lienka.7
26. aug 2025

@anonym_autor no keď si (myslis) ze si tehotná, tak asi ste si nedávali pozor. Urob si test, teraz už to aj tak nezmeníš

anonym_5d235a
26. aug 2025

Sprav si test. No ale úprimne - asi budeš keďže ťa už týždeň bolí podbruško ako na menzes a ten stále nikde. Všetko je tak ako má. Ja mám 37 rokov, dve deti 10 a 8 rokov a aktuálne mám malé bábätko. Je to super veľká rodina 🙂 Daj nám potom vedieť. A šup šup si už dnes spraviť test - pri meškajúcej MS môžeš robiť aj z poobedného moču.

belllinka
26. aug 2025
@anonym_4b6a87

@anonym_4b6a87 kondom nie je antikoncepcia?

anonym_a07d3a
26. aug 2025
@anonym_4b6a87

@anonym_4b6a87 čo je zle na kondóme ako forma ochrany?

majlo1234
26. aug 2025

Autorka, drzim palce, nech sa stane, ako si zelas. To je moja nocna mora, mam dve deti v podobnom veku, tiez nechcem tretie, muza posielam na vazektomiu, zatial marne, doteraz nam fungoval prerusovany styk dobre. Ale asi prehodnotim🤣

patta89
26. aug 2025

Spravit si test, nateraz ine riesenie nie je...len nechapem, preco sa nechranite, ak uz dieta nechcete...ja mam 5r a 1,5r dieta a tiez dalsie nechceme. Ked mala mladsia dcerka 3m, dala som si hormonalne teliesko (nadalej som kojila), takze aspon kludne spavam, ked viem, ze prip. tehotenstvo uz velmi nehrozi.

bambulka711
26. aug 2025

@anonym_autor urob si test. Na výsledku to už nič nezmení. Buď môžeš začať stresovať z reálneho dieťaťa, alebo budeš stresovať ďalej z fiktívneho dieťaťa. V každom prípade sa do budúcna buď daj sterilizovať, alebo sa chráňte.

buberova
26. aug 2025

Daj vedieť ako to dopadlo

Strana
z2