Ostali ste tehotná ako 43-ročná?
je tu nejaká baba čo bola alebo je tehotná 43 ročná ? 🙂
Mala.som druhe prirodzene v 41. ( prve v 34 po ivf po rokoch snazenia).,
Da sa.zvladnut v pohode, teda u mna. Zalezi od organizmu zeny. Vysledky som mala vzdy ok.
A ozaj, je toto pptrebne riesit? Ked sa na to citis a si zdrava, preco nie? V zahranici toto vobec neriesia. Ked som zila mimo sk a uz v 34 som,sa citila stara, tak si,lekar tukal na celo.....vraj ani 40 rocne zeny toto vobec neriesia.

@blanblan ani ja, mne zacalo az ked mal maly 3r prave preto, lebo zacal byt partak na "blbiny". Mam 46 a robime tych blbin vela. Preto si myslim ze aj v 60tke budem.mat uplne iny pristup k zivotu.okrem toho som velmi aktivna, furt daco robim, zazivam. Mam napr kamaratov, ktori su obaja early 30, ale maju nadvahu a nic sa im nechce a taky je aj ich rodinny zivot. Podla toho, co nam uz veda ukazuje sa oni mozno tej 60tky ani nedoziju, alebo budu naozaj ti, ktori budu sediet na gauci.
A zaujala ma tvoja veta "nenasla v materstve" - ako.to myslis? Predpikadam ze lasku citis, len ta nebavi travit s dietatom cas, lebo ta bavia ine veci? Ci ako?.
@krisbartak ja som deti nikdy nechcela, jedno sa zadarilo, samozrejme ju ľúbim ale stojí ma veľa energie, ťažko sa s ňou spolupracuje a žije. Dve by som nezvládala. Ta puberta je náročná, a to vobec nerobí nič extrémne, správa sa slušne mimo domu len si to vybija na mne. Na druhej strane mňa mala moja mama v 40tke a znášala som to veľmi zle a v puberte som tiež bola na ňu strašne hnusná. Ale vtedy to bolo menej bežné rodiť v 40tke.